kliba priekine važiuokle HeLP

Pradėjo Djrimtas, Birželis 30, 2015, 20:42:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

Djrimtas

Sveiki. Keitė  man smagrati. ir buvo išimta visa dežė. Surinko viska ir atsirado bildėjimas priekyje. Važiuoklė visa patikrinta ir buvo gera. stabilinikai pakeisti ir pakeistos stabilniku ivorės. bet Bildėjimas yra. važiuojant per duobes. dar atkreipiau dėmesi kad važiuojant su mašina bildėjimas yra sukiojant vairą i visas puses.stipriai metant i šonus. rytoj važiuosiu vėl i garaza ziurėti, Gal patarsit? ar gali būti kad blogai sudėti pysasiai ar kazkas panaus? ratai prisukti ;) Prieš remontą bildėjimo nebuvo.

RDeEsser

Citata iš: Djrimtas Įrašytas Birželis 30, 2015, 20:42:12 PM
Sveiki. Keitė  man smagrati. ir buvo išimta visa dežė. Surinko viska ir atsirado bildėjimas priekyje. Važiuoklė visa patikrinta ir buvo gera. stabilinikai pakeisti ir pakeistos stabilniku ivorės. bet Bildėjimas yra. važiuojant per duobes. dar atkreipiau dėmesi kad važiuojant su mašina bildėjimas yra sukiojant vairą i visas puses.stipriai metant i šonus. rytoj važiuosiu vėl i garaza ziurėti, Gal patarsit? ar gali būti kad blogai sudėti pysasiai ar kazkas panaus? ratai prisukti ;) Prieš remontą bildėjimo nebuvo.
Nuvaryk į Regitra į darbo pabaigą kai žmonių mažai būna,paprašysi kad važiuoklę patikrintų ant stendo.Sumokėsi kelias kapeikas ir sužinosi kas bilda.
E

Djrimtas

sindien mačiau po pusasiu išėmimo ir idėjimo jau prateka pusašio salnikėlis reiks pakeisti(dažnas atvėjas). Bet niekas neturi minčių kas gali bildėti? nes garsas toks kad visas priekis laisvas. varžtai patikrinti visi. ar gali būti dėl pusašių? juos galima blogai įdėti? ar ne iki galo sukišti? (H-)

bladas

Gal ne į REGITRĄ, o į tech apžiūrą? Manau, kad geriau pas kokį meistrą ar servisą, užsiimantį pakabos remontu...

bladas

Buvo man toks atvejis - po greičių dėžės nuėmimo - uždėjimo po kelių dienų atsirado bildesiukas. Aišku, nuvariau ten, kur tvarkė dėžę. Pasirodo, dedant dėžę atgal kažkur papuolė mažas akmenukas, ir kai jis susitrynė - atsirado laisvumas. Vasarą  važiuojant remontuojamais keliais,  kartais visur prilenda smaluoto žvyro, tokia vat istorija, varyk ten, kur keitei smagratį, ir tegu jie ieško to bildėjimo priežasties.

Djrimtas

Citata iš: bladas Įrašytas Birželis 30, 2015, 21:34:39 PM
Buvo man toks atvejis - po greičių dėžės nuėmimo - uždėjimo po kelių dienų atsirado bildesiukas. Aišku, nuvariau ten, kur tvarkė dėžę. Pasirodo, dedant dėžę atgal kažkur papuolė mažas akmenukas, ir kai jis susitrynė - atsirado laisvumas. Vasarą  važiuojant remontuojamais keliais,  kartais visur prilenda smaluoto žvyro, tokia vat istorija, varyk ten, kur keitei smagratį, ir tegu jie ieško to bildėjimo priežasties.

Būtent kad pas mane bilda priekis net ir važiuojant ant laisvo bėgio. Galiu net užgesinti mašina ir riedant per duobes girdisi tas bilėjimas. Tas neįtakoja ar mašina važiuoja bėgiu ar laisva pavara. Tas viska paaiškina kad grečiu deže neturi itakos bildėjimui.Man iškarto po dėžės keitimo atsirado tas bildėjimas važiuoklėje. Kažką įtariu kad blogai surinko bet buvom nuvažiave viska tikrina ir nerado. Linkstu link tu pusašių nes nelabai lieka kas.

bladas

Pas mane akmenukas tai juk ne į dėžę buvo pakliuvęs, o tarp kitų dalių

Pulkininkas

Dar patikrink kaip reikalai su vairo traukėm. Gal yra laisvumas?