Tepalai

Pradėjo Gycas, Gruodis 13, 2015, 21:03:37 PM

« ankstesnis - sekantis »

Awriuxx

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Vasaris 02, 2017, 10:38:50 AM
As visada laikau kad butu tarp min ir max ... o kitoje puseje matuokles buna virs normos vos, nekreipiu demesio i tai.... orientuojuos ta puse kur maziau rodo....

O čia kažką naujo sužinojau, niekad nekilo minčių pažiūrėti į kitą matuoklės pusę. Nu bet vis tiek, nėra tiek variklis pasviręs, kad toks skirtumas būtu, bent jau pas mane

Viktoras777

Citata iš: Awriuxx Įrašytas Vasaris 02, 2017, 12:43:29 PM
O čia kažką naujo sužinojau, niekad nekilo minčių pažiūrėti į kitą matuoklės pusę. Nu bet vis tiek, nėra tiek variklis pasviręs, kad toks skirtumas būtu, bent jau pas mane
Na pas mane kai matuoju irgi nebuna pasvires automobilis, o matuokle reikia ziureti i ta puse i kuria tie ant matuokles spuogeliai ismusti kaubureliai kurie zymi min ir maks normos reiksmes... Ir matuokle turi buti istatyta tais "kaubureliais" ziurint i varikli.... o kitoje matuokles puseje kur yra duobutes  visada daugiau rodo, nes matyt matuokle isileidzia i karteri kampu pasvirusi... cia taip su su 1cd ftv varikliams visiem... kaip kitiem toyota varikliams nezinau...

Popilas

Buvau dabar pažiūrėti, tai abi puses rodė iki 2 taskiuko lygiai :D

Arnosio92

Nemazai kas atsiliepes buvo apie 1.8 variklio tepalo rijima (po 1l/1000km kazkur) tai nuo kokios ridos ryja tas 1.8 ? :D vieni rase jog po 2004.03 vertes ten modelis  ar kas ir neberyja ale, kiti rase jog iki pat fl 2006 kazkurio men ryja, pas mane rida 135k ir visiskai nekrenta lygis, visada ties max, tai cia buvo garantiniu variklis remontuotas ir neberyna ar tiesiog dar per maza rida tam ? :D

Viktoras777

Citata iš: Popilas Įrašytas Vasaris 02, 2017, 16:54:02 PM
Buvau dabar pažiūrėti, tai abi puses rodė iki 2 taskiuko lygiai :D
Na savo ryt nupaveiksluosiu, mano abi puses tikrai skiriasi :)

Popilas

Citata iš: Viktoras777 Įrašytas Vasaris 02, 2017, 21:55:55 PM
Na savo ryt nupaveiksluosiu, mano abi puses tikrai skiriasi :)
Mano ir skiresi kaip kada , tiesiog nesuprantu ar čia gerai ar ne. Lempute dar nedega galima vaziuot

Valdemaras1989

Jo jau db tikrai isitilanaų kad tepalai yra labai svarbus dalykas masinai.manau nereikia gailetis pinigu ant brangesniu tepalu ir filtru.ir tempti guma sukeitimu.as nusipirkau castrol 5w-30 edge titanium taip nera pigus bet db tikrai nesigailiu filtru mahle original visus pakeiciau.tepalai long life tipo kas 20k reik keisti bet keisiu kazkur 13-15 k tikrai nepakenks ir nenubednesiu kad viena karta daugiau keitima padarysiu.manau ir pati masina atsidekos del priziurejimo:)

balticam

Citata iš: Valdemaras1989 Įrašytas Vasaris 04, 2017, 13:30:06 PM
Jo jau db tikrai isitilanaų kad tepalai yra labai svarbus dalykas masinai.manau nereikia gailetis pinigu ant brangesniu tepalu ir filtru.ir tempti guma sukeitimu.as nusipirkau castrol 5w-30 edge titanium taip nera pigus bet db tikrai nesigailiu filtru mahle original visus pakeiciau.tepalai long life tipo kas 20k reik keisti bet keisiu kazkur 13-15 k tikrai nepakenks ir nenubednesiu kad viena karta daugiau keitima padarysiu.manau ir pati masina atsidekos del priziurejimo:)

Ane...O kuo tu tikras kas tas Castrol ne kur garaziuke ispilstytas ir yra pats pigiausias? 
Gerbiu tavo nuomone bet negaliu sutikt 100%. Keitimo intervalas tikrai svarbus ir cia pritariu 100%, o vat del tepalu - ne. Nes pats pyliau ivairiu pavadinimu ir jokio apciuopiamo skirtumo nepajutau. Cia tas pats mitas kaip ir su kuru: Statoil/Neste geresnis nei Orlen/Lukoil....

zigaska

Keiciu kas 7-8 tukst. km ir nesiparinu, nes tik tiek per metus ir prasuku  :D

slashas

Citata iš: balticam Įrašytas Vasaris 04, 2017, 16:53:11 PM
Ane...O kuo tu tikras kas tas Castrol ne kur garaziuke ispilstytas ir yra pats pigiausias? 
Gerbiu tavo nuomone bet negaliu sutikt 100%. Keitimo intervalas tikrai svarbus ir cia pritariu 100%, o vat del tepalu - ne. Nes pats pyliau ivairiu pavadinimu ir jokio apciuopiamo skirtumo nepajutau. Cia tas pats mitas kaip ir su kuru: Statoil/Neste geresnis nei Orlen/Lukoil....
Dėl kuro teisus, dėl alyvos ne ;) tavo atveju aš pasikartosiu, tu daugiau važiuoji mieste, vat pavažiuotum start-stop režimais trumpais, tai pvz tas long life tepalų keitimo intervalas jau senai būtų tau pasireiškęs. Plius gyveni vakarų Europoje ir gauni geresnę produkciją. Nelyginama su mūsų kaimu kuriame ir -20 būna, kai pas tave pastovus pliusas, o tai alyvai oi kaip atsiliepia ;)
Tiesiogiai iš Vokietijos, tai va jūsų mylimo castrol kainos, tai kaip čia išeina? Sakysite marketingas ir kainodara, na Ok :) o aš sakau, kad produktas kartais skirtis negali, tad arba Vokietijoje stipriai užkeltos kainos arba pas mus prastesnė alyva atvežama.
Ir va kokie pas juos žymėjimai HC yra hydrokrakingas ir tai pusiau sisteminė, o kitas va tikra sintetika, kaina vis ne dviguba :)
http://tepalaipigiai.lt/varikliu-alyvos/castrol/castrol-edge-fst-0w-30-5l#intro

vibogd

kokiais pinigais kaina? as Airijoj vos ne dvigubai pigiau pirkau (per SALE), bet ir normali kaina tiek ne buvo ( €)

slashas

Citata iš: vibogd Įrašytas Vasaris 04, 2017, 21:25:44 PM
kokiais pinigais kaina? as Airijoj vos ne dvigubai pigiau pirkau (per SALE), bet ir normali kaina tiek ne buvo ( €)
Na lyg Vokietijoje eurai :)

vibogd

idomu, kodel tada vokieciai tooookias kainas uzsimete?

bladas

RDeEsser

E