Avensis nuo 2003m ispudziai,komentarai...

Pradėjo Jordan, Rugpjūtis 27, 2008, 13:17:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

tai taip tada klausimas yra čia avensis 2003-2004 kuris su avensio org. xenon važinėja?
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Memelis

Klausimas geras. Butu ir man idomu suzinoti atsakyma, nes vienu metu buvau uzsideges originalius Xenon detis, bet draugai atkalbejo. Idomu, ar buciau isloses?
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Henris

Neskubekit deti xenonu, po to dar su tech apziura galite turet problemu. Gali tekti keisti visa zibinta, nes netgi lesis arba stikliukas duos ne toki spinduli koki reikia... Ir beje pasiziurekt ar yra faru apiplovimas, jei nera su xenon be apiplovimo turetu tech apziura nepraleist...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Memelis

As jau rasiau, kad dabar su neorginaliais xenon tech. apziuros niekaip nepraeisi. Gali but apiplovimai, aukscio reguliavimai, bet jei ant zibinto nera simbolio, kad jis skirtas xenon ir viskas. Ten viskas parasyta, tik reikia moket skaityt. O jie moka, patikek...;)

cu

jo, be originalo nepraeisi. nebent ant gero tikrintojo papult;)

Jordan

Citatammersass parašė:
Pas mane paprastos lemputės Avensis 2005m, šviečia normaliai tiek trumpos, tiek ilgos, o del rasojimo, tai reiktų išimti dangtelį ir palaikyt diena prieš saulę, kad pilnai išdžiūtų. Aš kai nusipirkau mašiną, tai ivena fara buvo aprasojųsi, išdžiovinau ir daugiau nerasoja.

Sis variantas mano atveju visiskai neveiksmingas, pastoviai pas mane aprasoja,nudziuna,aprasoja,nudziuna ir taip be galo...
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

Memelis

Idomu, o jei ten prie lempu dangtelio is vidaus pridetum tokius paketelius kur prie avalynes buna ir kitur perkant naujus daiktus. Jie dregme sugeria. Aisku cia tik pamastymas, kazkaip spontaniskai atejo :) Gal nepasirodysiu visai kvailai? Tos dregmes gal ten tiek ir tebutu, o jie kokio trumpo gal irgi nesukeltu... Ka mastot?

ketvirtasis

Tie paketėliai tai tik kokiam mėnesiui. Drėgnu oru pavažiuosi ir vėl bus "vandenuko". Pas mane Picnic-o galinė lempa rasojo, ne tas žodis tiesiog vanduo rinkdavosi. Tai viską nuėmiau ir su juodu germetiku "užvulkanizavau". Ir viskas išsisprendė. Dar draugeliui Merso lempa tas pats buvo, tai pasirodė kad kažkokia guma iškrito iš savo vietos. Dėjom xenonus ir sutvarkėme. Manau tą problemą galima išspręsti.

D4D

Sveiki, cia gal ne i tema parasysiu bet vis tiek...:)
Gal kas domejotes avensiu spyruoklem, ju zymejimu.Pas mane 05' universalas, kietokas palyginus,spyruokles pazymetos bent jau priekines, raudonu ir melynu taskais.Nors avensiai kiek teko girdet pasizymi minksta pakaba, gal sakau pas mane kokios kietesnes spyruokles sudetos, ar pas visus eina standartines2003-2005 m????Jei kas  netingetu pas save zvilgtelt kaip pazymetos jos, butent siu metu(2003-2005) modelio, buciau dekingas:)Nebutinai universalo.

mmersass

pas mane avensis 2005 ir pažymėta geltonai, man tai minkštai važiuoja
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

D4D

Ta prasme vienas geltonas taskas ant spyruokles ir viskas? Nes as pas save is pradziu ziurejau maciau tik raudona, bet po to antra kart a  dyrstelejau, pasirodo auksciau ant spyruokles, ir melyna zyma yra.Zodziu raudonas ir melynas.Na aiskeja po truputi nes,kazkur parduotuve del idomumo paklausiau ar skiriasi, tai tipo eina standartas ir viskas, nieks nesiskiria.
Vienas avensio turetojas sake kad vienos yra kietesnes kitos minkstesnes, tik nezinau ar cia tarp universalu ar tarp visu modeliu.Na isiaskinsim po biski:))))
Jei kas dar turit info parasykit.:)

zally

D4D pavartyk elekroninį Toyota dalių katalogą(yra tarp web nuorodų),gal kas paaiškės.Kaip aš iš ten supratau, kad tam pačiam modeliui dedamos kelių modifikacijų (detalių nr.) spyruoklės, nepriklausomai ar sedanas ,ar universalas.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Aivis

Sis variantas mano atveju visiskai neveiksmingas, pastoviai pas mane aprasoja,nudziuna,aprasoja,nudziuna ir taip be galo...

Gazas dugnas .......

Aivis

//Sis%20variantas%20mano%20atveju%20visiskai%20neveiksmingas,%20pastoviai%20pas%20mane%20aprasoja,nudziuna,aprasoja,nudziuna%20ir%20taip%20be%20galo...
Man taipat rasojo 1 fara,aš buvau nuėmes galinį dangtelį ir paskui ilgai vargau kol gerai uždėjau,bėt dabar jokio rasojimo nebeliko.O lemputė lizda išdegino,nors ir fara ir lemputės orginalios stovi.:(
Gazas dugnas .......

D4D

D4D pavartyk elekroninį Toyota dalių katalogą(yra tarp web nuorodų),gal kas paaiškės.Kaip aš iš ten supratau, kad tam pačiam modeliui dedamos kelių modifikacijų (detalių nr.) spyruoklės, nepriklausomai ar sedanas ,ar universalas.

Aciu uz patarima, nes as ir taip galvoju, kad turetu kelios modifikacijos.Dar gal koks forumietis atsilieps del tu zymejimu spyruokliu.Idomu kaip naturoje yra, ir kurios ten mikstesnes ir t.t.Nes sakau pas avensi senesni 98 m, spyruokles pazymetos raudonu ir baltu taskais, tai vaziuoja super minkstai, ypac jauciasi blogu keliu.