Toyota Avensis 2.0 D4 1AZ-FSE Stag 400 DPI

Pradėjo maaz, Lapkritis 02, 2017, 15:02:37 PM

« ankstesnis - sekantis »

maaz

Net jei A/C išjungta, nežiba, bet tarkime klima nusprendžia sausinti stikla (ji kažkaip ten pati kryptis keitinėja), tai A/C gali įsiungti?

Sklendė valyta;)

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Lapkritis 07, 2017, 08:29:37 AM
Net jei A/C išjungta, nežiba, bet tarkime klima nusprendžia sausinti stikla (ji kažkaip ten pati kryptis keitinėja), tai A/C gali įsiungti?

Sklendė valyta;)
Negali įsijungti jei AC neįjungtas. Plius tas apsukų suvaikščiojimas yra lean Mode įsijungimas, tad gal kažkas kompui nepatinka, tai ciklinasi procesas.

Bemsas

Citata iš: slashas Įrašytas Lapkritis 07, 2017, 10:00:35 AM
Negali įsijungti jei AC neįjungtas. Plius tas apsukų suvaikščiojimas yra lean Mode įsijungimas, tad gal kažkas kompui nepatinka, tai ciklinasi procesas.

Jei nera klimos, bet ijungtas putimas ant priekinio lango - kompresorius pats junginejasi impulsais, nors ir isjungtas. Padirba 10sec ir atsijungia, poto vel. Su klima neturetu taip daryti.

slashas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 07, 2017, 15:49:54 PM
Jei nera klimos, bet ijungtas putimas ant priekinio lango - kompresorius pats junginejasi impulsais, nors ir isjungtas. Padirba 10sec ir atsijungia, poto vel.
Aš nerašiau apie įjungta putimą ant lango, rašau apie auto be AC. Niekas nesijungia tada.

Oplia

Turiu 2003 m. Avensi FSE su dujomis, kas domina?  :)

maaz

slashas

efka

Sveiki. turiu nusiziurejes avensi 2,0 D4 varikliu. Gal turintys tokias pat galetu papasakoti kaip su sanaudom, kaip aplamai sie varikliai. dyzeliu nenoriu del ju visu turbinu, smagraciu, purkstuku, DPF problemu. 1,8 benzinai kazkaip gazdina del to kad gali uzsirauti ant tepalo vartojimo.

maaz

Man šiltu metu ėmė 2.3 benzino ir apie 9 dujų. Čia automatu.

Benzininiai varikliai toyotų geri. Ir net tas 1.8 tepalo rijimas nėra gedimas, tiesiog tokį jį sukūrė:)
Benzinai visi valgo tepalą, daugiau ar mažiau, čia ne dyzelis, kuriam dėl papildymo suodžiais tepalo gali net padaugėti.

Deja su duju montavimu jam sunkiau. Ypač Vilniuj. Užsiroviau ant tokio montuotojo, kad padėk... Bet vienintelis Vilniuj kur užsiėmė.
Šiuo metu pats baiginėju tvarkytis/reguliuotis dujas, tai tikiuosi sanaudos sumažės dar:)

Dujomis šiuo varikliu važinėti gaunasi 33% pigiau, atsipirkimas 20-25 k km

slashas

Su tokiom kuro sąnaudom ir kuro kaina, tikrai 20-25k km? Aš kažkaip abejoju, tai kiek įranga kainavo?

maaz

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Lapkritis 25, 2017, 22:17:26 PM
įranga mazdaug 1k.
Tai realiai geriausiu atveju per metus atsipirks, o tik kiti metai jau taupymas...

Venza

Citata iš: maaz Įrašytas Lapkritis 25, 2017, 21:44:58 PM
Benzinai visi valgo tepalą, daugiau ar mažiau, čia ne dyzelis, kuriam dėl papildymo suodžiais tepalo gali net padaugėti.
Tikrai nevisi benzai valgo tepala! 3.5 variklis tikrai nevalgo ir 1.5 nesu pastebejes,kad valgytu.Taip pat Prius 1.8 nevalgo.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Lapkritis 25, 2017, 23:14:43 PM
Tikrai nevisi benzai valgo tepala! 3.5 variklis tikrai nevalgo ir 1.5 nesu pastebejes,kad valgytu.Taip pat Prius 1.8 nevalgo.
1AZ serija valgė, bet kas įdomiausiai FSE tokios bėdos neturi :)

maaz

Citata iš: slashas Įrašytas Lapkritis 25, 2017, 22:59:51 PM
Tai realiai geriausiu atveju per metus atsipirks, o tik kiti metai jau taupymas...

Priklausomai kiek važiuoji... man bus pus antrų metų. Bet aš skaičiuoju viską. Ir tai kad žvakes dvigubai dažniau keist ir dujų filtrų kainą ir pan.