Kas čia nutiko? (kapoto garso izoliacija)

Pradėjo maaz, Kovas 24, 2018, 16:10:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

maaz

Esu nekartą mates toyotos išdraskytą kapoto graso izoliaciją. Net pas brolį coroloj taip yra, bet ji tokia parvažiavo iš vokiečių, tai manau, kad supuvo ir ištrupėjo. Maniškė buvo visiškai sveika ir labai tuo didžiavausi  :D Bet  :bedantis:

Šiandien pakeliu kapotą ir spėkit ką randu  :-{ Toks vaizdas, kad būtų kas specialiai nudraskes, ir prikamšiojes visur (ir net tarp kapoto ir tos iziliacijos). Būčiau lankesis kokiam servise, tai būtų "aišku" kad meistrai mastydami išpašė, bet dabar... Kapotą paskutinį kartą pakėles jos buvau aš pats prieš kokia pora mėnesių ir viskas buvo vis dar kaip nauja...

Gal kas turit idėjų kodel taip nutinka? Na mano atveju tikrai atrodo kaip mažytėm rankutėm nudraskyta  :-(

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Kovas 24, 2018, 16:10:14 PM
Esu nekartą mates toyotos išdraskytą kapoto graso izoliaciją. Net pas brolį coroloj taip yra, bet ji tokia parvažiavo iš vokiečių, tai manau, kad supuvo ir ištrupėjo. Maniškė buvo visiškai sveika ir labai tuo didžiavausi  :D Bet  :bedantis:

Šiandien pakeliu kapotą ir spėkit ką randu  :-{ Toks vaizdas, kad būtų kas specialiai nudraskes, ir prikamšiojes visur (ir net tarp kapoto ir tos iziliacijos). Būčiau lankesis kokiam servise, tai būtų "aišku" kad meistrai mastydami išpašė, bet dabar... Kapotą paskutinį kartą pakėles jos buvau aš pats prieš kokia pora mėnesių ir viskas buvo vis dar kaip nauja...

Gal kas turit idėjų kodel taip nutinka? Na mano atveju tikrai atrodo kaip mažytėm rankutėm nudraskyta  :-(
Pas mane panašiai katinai išdraskę yra... pas tave gal irgi koks gyvūnėlis "lankėsį" ;)

maaz

Hmmm, katinai? Bet kaip jie ten įlenda? Ten gi viskas atrodo pakankamai uždenta. O ir vietos nebent žiurkei kokiai :D Bet žiurkės ir laidus turėtų est...

maaz

Gal kokiu ideju kaip dar iššsaugot ja? Reiktu ant virsaus kazkuo neskaniu ir žinoma nedegiu uždengt :D

slashas

Citata iš: maaz Įrašytas Kovas 24, 2018, 16:24:30 PM
Gal kokiu ideju kaip dar iššsaugot ja? Reiktu ant virsaus kazkuo neskaniu ir žinoma nedegiu uždengt :D
Niekas ten nelimpa prie tos medžiagos va kur bėda.

robertas1993

nezinau kaip ten katinai ilenda tenais, bet teko paveziot katina ( nedidelis) ant variklio bet po kapotu, pastebejom tada kai variklis kazkaip neiprastai dirbo ( benzinas 1.3l) :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

slashas

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Kovas 24, 2018, 16:50:01 PM
nezinau kaip ten katinai ilenda tenais, bet teko paveziot katina ( nedidelis) ant variklio bet po kapotu, pastebejom tada kai variklis kazkaip neiprastai dirbo ( benzinas 1.3l) :D
Tai ir aš pavežiojau, kol supratau, kas ten cypia... tai jau pusiaukelėje buvau link darbo... sėdėjo ant variklio viršutinės plastmasinės apsaugos...

Bemsas

Daugelis uzvedinejo masina, ir is po kapoto pasigirdo miauksejimas. Is katino nieko neliko :)

maaz

Citata iš: slashas Įrašytas Kovas 24, 2018, 16:49:02 PM
Niekas ten nelimpa prie tos medžiagos va kur bėda.

gal tvirtint tais paciais clipsais kaip ir apsauga pritvirtinta...

Zaroliz

Pas tėvus seniau kiaunės žvakių laidus labai griaužė, turbūt 4 kartus keisti reikėjo

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

bladas

Tai KIAUNĖS. Iš Belgijos pirkau Yarį, irgi buvo išdraskyta apsauga, o po kapoto stovėjo nematyta raudona cigarečių pakelio dydžio plastikinė dėžutė, prijungta prie akumuliatoriaus. Jos indikatorius nešvietė - turbūt nebeveikė. Pagooglinus išsiaiškinau, kad tai apsauga nuo kiaunių. Galit irgi pagooglinti: Elektrogeräte M2500  gegen Marder im Auto

maaz

o, ačiū.
Jaučiu statysiu kažką tokio: https://www.autoaibe.lt/aksesuarai/gyvunu-baidymo-priemones/kemo-electronic-m100n-ultragars-signalas-gyvunams-atbaidyti-124382?typeno=0

Išrinksiu tą vatą iš visur ir tikėsiuosi, kad daugiau nelupinės... Gal apsieisiu be variklio plovimo...
Košmaras kažkoks, jei jau toyota negenda, tai graužikai puola  :-{

robertas1993

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 24, 2018, 17:39:18 PM
Daugelis uzvedinejo masina, ir is po kapoto pasigirdo miauksejimas. Is katino nieko neliko :)

na mums labiau pasiseke katinas nesuzalotas ir gyvas, nuveztas atgal is kur buvo ir paleistas :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

MindaugasB

Slashai - Pavasario kvartalas cia Lazdynuose ar man vaidenasi?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis