Avensis nuo 2003m ispudziai,komentarai...

Pradėjo Jordan, Rugpjūtis 27, 2008, 13:17:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

aspirinhead

pas mane sankaba lengvai minasi,nors ima visai ant galo,kad jau remontavot keitet turbut ir stabdziu skysti jug kartu yra,sakoma kas kazkiek laiko reikia keist ta hidroli nes nuo dregmes pakeicia sudeti ,yra info tik reikia paieskot,zodziu jei liko kur vamzdeliuos oro tarpas tai pedala spausk nors dviem kojom,del pedalo traskejimo ce 0 bedu,patepkit geru tepalu ir uzmirsit
b

Renis

Pas mane pedalas irgi kietas, reik minti solidziai taip ;]
Bet kol viskas veikia normaliai tol nereik kreipt demesio ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

mmersass

Pas mane pedalas buna kietas, kai pavazineju su kita masina ir paskui atsisedu i saviske, bet po kurio laiko vel jis man minkstas :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Renis

Citatammersass parašė:
Pas mane pedalas buna kietas, kai pavazineju su kita masina ir paskui atsisedu i saviske, bet po kurio laiko vel jis man minkstas :)

Na taip, teisingai pasakyta ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Liutukas

Manoji sankaba tikrai minksta. Jei persedu nuo WV Bora i Avensi, tai jauciasi didelis skirtumas. Tik tiek, kad siek tiek girgzda:)

kudikis

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Spalis 12, 2009, 17:00:39 PM

Pabandyk turguje, parduoda atskirai. Pagal ideja turetu tikti. O del daznumo tai velnias ji zino, pas mane aukštos įtampos blokelis parėjo. Isukau paprastas ir nesuku sau galvos. Grazi mašina ir be xenonų gerai žiūrisi.

Nedega vienas xenonas-dar nesigilinau kas kaltas ar xenonas,ar blokelis ar kontaktas.Ziurnt i ateiti ko reiktu norint pakeisti xenon i paprastas lemputes(H7)-tiesiog nusipirkti ir isukti,ar dar kazko papildomo pajungimui t.y. ar tik tas pats antgalis kuris dedasi ant xenono

katana7

Citata iš: kudikis Įrašytas Kovas 10, 2015, 21:47:58 PM
Nedega vienas xenonas-dar nesigilinau kas kaltas ar xenonas,ar blokelis ar kontaktas.Ziurnt i ateiti ko reiktu norint pakeisti xenon i paprastas lemputes(H7)-tiesiog nusipirkti ir isukti,ar dar kazko papildomo pajungimui t.y. ar tik tas pats antgalis kuris dedasi ant xenono
Antgalis tikrai netiks.

Bemsas

Tiesiog nuperki kitus halogeninius zibintus ir viskas :D

kajima

Nepaprasciau pakeisti lempute ar blokeli?

FCSAvensis

Greiciausiai kad paprasciau , nei zibintus pirkti kitaiskus po 200 lt uz vnt  :D :goodboy:

arytis

Sukeisk lemputes vietomis ir žinosi kas kaltas. Beje lemputes keisti paprasčiau išimti visą žibintą. Neseniai teko tokią procedūrą sau daryti.

kajima

Citata iš: arytis Įrašytas Kovas 11, 2015, 18:49:35 PM
Sukeisk lemputes vietomis ir žinosi kas kaltas. Beje lemputes keisti paprasčiau išimti visą žibintą. Neseniai teko tokią procedūrą sau daryti.
Kaires puses (prie akumo) priejimas dar normalus o desineje tikrai lempa paprasciau nuimt

kudikis

Dekui uz atsakymus,siandien atlikau jau menesi atideliota darba t.y. isidejau parktronikus ir likus valandelei laisvo laiko nutariau prieiti prie xenonu t.y. apkeisti lemputes,tai kaip ir rase vairuotojo puses be problemu isemiau,o keleivio net dangtelio nesugebejau nuimti,nes maiso apiplovomo skycio bakelis,tai nutariau siuos darbus atideti savaitgaliui(tikiuosi,kad ne menesiui  :))
P.S. Is xenono blokelio iseinancia itampa galima pamatuoti su testeriu,jei taip ka turetu rodyti?

sityR

Viskas ten normaliai su ta keleivio puses lempute. Mane cia irgi nugasdino, kad reikia fara isimt, bamperi atlauzt... Geriau pasiziurejus supranti, kaip dangtelis tvirtinasi ir gana nesunkiai issiima, o tada pasikeiti lempute. Nezinau, pirma karta keiciau, nebuvo tokiu problemu kaip visi sako. Aisku esu ne karta keites kitoms masinoms bet cia per daug verkia visi...

Bemsas

Citata iš: kudikis Įrašytas Kovas 11, 2015, 21:14:12 PM

P.S. Is xenono blokelio iseinancia itampa galima pamatuoti su testeriu,jei taip ka turetu rodyti?

Negalima pamatuoti su testeriu. Ir net nebandyk matuoti !!!