D4D 85 kw variklio garsas ant laisvu (VIDEO)

Pradėjo sityR, Vasaris 13, 2016, 17:29:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

sityR

Sveiki,

ant laisvų apsukų, iš variklio skyriaus girdisi barškesys. Panašu, kad garsas sklinda iš diržų skyriaus (įtarių kondiškės kompresoorių). Esmė tokia, kad šiek tiek davus apsukų, barškesys dingsta. Tik atleidus, kai dirba ant laisvu, nesveikai tarška. Įjungus kondiškę, nustoja barškėt. Bet manau čia dėl apkrovos. Tai ar įtempėjas koks, nežinau. Manau forumiečiai bus susidurę. Kodiškė nešaldo, bet vasarą irgi jau silpnai šaldė - freono nepildžiau.

Video nuoroda.

https://vimeo.com/155226463

ketvirtasis

Gal kondiškės škyvas :think: pažiūrėk matosi. Išjungus matarą patampyk su ranka, gal kur laisvumas.

kurmis

garsas kaip kondiskes guolio,jei dar visai ten neismale uzteks tik guoli pakeist

sityR

Esme tame, kad tas garsas atsirado diena prieš kelionę. Kelionę į Lenkus ir atgal 2000km. Įtariu, kad bus ragas visam siurbliui... Tai čiuju nieškot kiaušų ir keist kondiškę. Aš kažkaip irgi manau, kad siurblys. Siurblį aišku tik dėvėtą, nes naujo kaina kosminė...
Reiks bandyt diržą patampyt. Šiaip manau reiktų ir generatoriaus dirželį su įtempėjais pakeist. Brangus malonumas? :)

Sonixas

ten kompresoriaus prekyje yra mova su gumom tos gumos susidevi ir pradeda barsket. jei planuoji nenaudot kondiskes tai nuemi mova ir rami galva jei nori kondiskes tada perki kita kompresoriu su gera mova nes atskirai neparduoda.arba pats savo gumas idek as va pabandiau draugeliuj taip padaryt pres du men dabar laukiu gristant is norvegijos paziuresiu ar pasiteisino siaip viskas standziai isidejo

Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Sonixas

Citata iš: sityR Įrašytas Vasaris 13, 2016, 19:22:24 PM
Esme tame, kad tas garsas atsirado diena prieš kelionę. Kelionę į Lenkus ir atgal 2000km. Įtariu, kad bus ragas visam siurbliui... Tai čiuju nieškot kiaušų ir keist kondiškę. Aš kažkaip irgi manau, kad siurblys. Siurblį aišku tik dėvėtą, nes naujo kaina kosminė...
Reiks bandyt diržą patampyt. Šiaip manau reiktų ir generatoriaus dirželį su įtempėjais pakeist. Brangus malonumas? :)
kelionej uzteks ta mova nuimt ir bus ramu.nereikia pult iskart visko keist :D

sityR

Kelionę jau įvyko :D avensis puikiai atidirbo. Tik kad vietomis buvo 13 silumos, lenkai atsidare langus sankryzose stovejo ir girdejo kaip kleksiu, net maciau kaip ziurejo i mane :D ne, tai reik ieskot siurblio kito ir viskas. Tevukas pakeis :)
O nuimt mova, sunkus priejimas ? Ar is apaciod, ant duobes nera sunku ?:)

Aur1mas

Citata iš: sityR Įrašytas Vasaris 13, 2016, 17:29:48 PM
Sveiki,

ant laisvų apsukų, iš variklio skyriaus girdisi barškesys. Panašu, kad garsas sklinda iš diržų skyriaus (įtarių kondiškės kompresoorių). Esmė tokia, kad šiek tiek davus apsukų, barškesys dingsta. Tik atleidus, kai dirba ant laisvu, nesveikai tarška. Įjungus kondiškę, nustoja barškėt. Bet manau čia dėl apkrovos. Tai ar įtempėjas koks, nežinau. Manau forumiečiai bus susidurę. Kodiškė nešaldo, bet vasarą irgi jau silpnai šaldė - freono nepildžiau.

Video nuoroda.

https://vimeo.com/155226463

Man buvo ta pati problema. Kažkas forume minėjo, jog reikės keisti visą kondicionieriaus kompresorių, tačiau ten jo tik pakeičia gumą ir dingsta braškesys, sumokėjau apie 30 eur su darbu. Tik pasakojo kažkas, jog jei netvarkoma ta guma, tai gali sugadinti tame kompresoriuje kažką daugiau kas tada kainuotų daug didesnius pinigus, bet nepamenu. Sėkmės.

Sonixas

Citata iš: sityR Įrašytas Vasaris 13, 2016, 20:58:56 PM
Kelionę jau įvyko :D avensis puikiai atidirbo. Tik kad vietomis buvo 13 silumos, lenkai atsidare langus sankryzose stovejo ir girdejo kaip kleksiu, net maciau kaip ziurejo i mane :D ne, tai reik ieskot siurblio kito ir viskas. Tevukas pakeis :)
O nuimt mova, sunkus priejimas ? Ar is apaciod, ant duobes nera sunku ?:)
per viduri ant 7 verzlite sunku prieit palaikyt kad pacia mova atsukt ir raktelio ten neikisi reikia galvute maza kist bet tada galvute per ilga remesi i riema  ir reikia truputi motora paleist zemyn tada su galvute prieini

sityR

Nu supratau. Reikės skambinti mesitrams...

Prie to pačio, gal kam teko išpjovinėt katalizatorių? Kur geriau, patikimiau pjaut? :)

ketvirtasis

Citata iš: sityR Įrašytas Vasaris 14, 2016, 11:11:48 AM
Prie to pačio, gal kam teko išpjovinėt katalizatorių? Kur geriau, patikimiau pjaut? :)
Aš tai sau išsipjoviau namuose palindau po mašiną ir su bulgarkę. Tai dabar III Avensis net skraido, išsipjauk išsipjauk - poto papasakosi.

sityR

žiūrėk, kad nepakiltų, ar uždėjai peleką?

ketvirtasis

Citata iš: sityR Įrašytas Vasaris 14, 2016, 14:19:48 PM
žiūrėk, kad nepakiltų, ar uždėjai peleką?
Kartais koją iškišu - pastabdau ant posūkio. :G
Išsipjauti katalizatorių........"Ech artistas" (!?)

sityR

Pagrįsk savo nuomonę kodėl nereiktų jo pašalinti, kai auto rida 370tkst. Gal artistas persigalvos išklausęs protingo žmogaus argumentą. Tai bus naudinga ne vien tik man, bet ir kitiems matantiems, ieškanties "katalizatorius" reikšmės  (H-)

ketvirtasis

Pasakyk kodėl tu nori išsipjauti, vat kur kyla klausimas. Neturi ką veikti ar yra kokia tai priežastis.