I ka reiktu atkreipti dėmesį perkant Toyota Corolla Verso 2002-04metų.

Pradėjo aurius, Rugpjūtis 20, 2008, 23:38:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bacardis

Bacardis

Citata iš: aurius Įrašytas Rugpjūtis 20, 2008, 23:38:25 PM
Sveiki.Planuoju pirkti toyota corolla verso, ir nezinau ka daryti, ar verta varyti diagnostikai i serviza, prieš perkant.
nes kaip šnekėjau su vieno zmogeliu, kuris pardavinėja mašinas, jei neturi pažystamo servize, tai praktiškai ir neverta važiuoti tenai, susimarkstys, susitars, ir mašina bus ledinė :)
[/q

Pas oficialu atstova varyk, neturetu susimarkstyti ;)

Bacardis

Sveiki.
Gal kas naudojate stabdziu trinkeles ICER? Ar labai jos kniaukia stabdydamos?  Reikia man keisti galines ir priekines, bet nesinori i tai investuoti labai daug. Kokias trinkeles Jus naudojate? Kokias patariate? Zinau pas atstova geriausios, bet kaina ju irgi "geriausia".

Algirdukas

neinvestuosi i geras trinkeles - tai greit turesi suinvestuot tada ne vien i jas bet ir pacius stabdziu diskus... geriau biski brangiau nei vienkartine momentine pigumo iliuzija

robertas1993

o kaip BOSH firmos kalades? jos tipo prastos ar ne? as naudoju ir nesiskundziu :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

Algirdukas

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Rugsėjis 01, 2016, 20:51:58 PM
o kaip BOSH firmos kalades? jos tipo prastos ar ne? as naudoju ir nesiskundziu :)
bent brendas zinomas ir senai uzsirekomndaves :) o ne kazkokios pigiausios trinkeles is a le Ispanu :)

Bacardis

Nesakiau, kad pigiausiu reikia. Bet uz kalades moketi 60 ar daugiau eur jokio noro nera. Kaip brembo?

MindaugasB

TRW, ATE, Zimmerman, Ferodo. Bosch man kalades nelabai patinka - bet cia asmenine patirtis. Gal padielkas ikiso man.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

robertas1993

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Rugsėjis 03, 2016, 14:36:03 PM
TRW, ATE, Zimmerman, Ferodo. Bosch man kalades nelabai patinka - bet cia asmenine patirtis. Gal padielkas ikiso man.

o kodel nepatiko?  cypia kalades ar del kazkokiu kitu priezasciu buvo? :) siaip idomu man nes kiek dejau niekuom nesiskundziu, tik vienas minusas yra, kad tos skardeles kur pradeda truksmaut del pasibaigianciu kaladziu :) nei jos truksmauja nei ka ir  paskui taip diskus suvarau... :D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

vytska

Važinėjau su Ferodo - viskas normaliai,necypavo niekada, paskui mašina (Avensis) ilgai stovėjo, tai aprūdijo diskai, vėliau nenusivalė važinėjant tai suvariau ir kaladėles, keičiau viską, dabar važinėju su ATE irgi viskas ok, necypia, :-) stabdo
vytska

Donis7

MindaugasB

Man boschai diskus grauze. Kad jau labai gerai stabdytu, tai nebuvo taip. TRW naujos tai lipo prie disko kaip reikalas, buvau patenkintas. Dabar Ferodo stovi ir jokiu priekaistu kolkas neturiu.

A, tiesa, ant kitos masinos ATE stovi irgi labai gerai limpa prie disku. Bosch ir dar ant Yario II stovejo, tai irgi taip vidutiniskai pasakyciau.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Bacardis

Na va susidejau TRW. Viskas ok ne cypt. Ant senu buvo mesos labai daug dar, bet cype jos nezmoniskai. Matyt buvo ankstesnis savininkas suda kazkoki uzdejas. Tik va vienoje puseje neradau skardeles kuri laiko stabiliai kaladele. Gausiu ja pirkti?

vytska

Reiktų pažiūrėti, kur prekiauja stabdžių detalėmis ir šiaip detalėmis: http://stabdziudalys.lt/produktas/diskiniu-stabdziu-kaladeliu-laikikliai/   ir pan., internetas visagalis visko rasi.
vytska

Bacardis