Kuro filtras

Pradėjo nowickei11, Lapkritis 07, 2009, 20:54:06 PM

« ankstesnis - sekantis »

nowickei11

Sweiki, bandzhiau ieskoti info apie bendzininio avensio nuo 2003-08 kuro filtrus, bet nelabai ka radau, gal kas zinot kur jis randasi?

kubilas

Nuo 03 metu toyota atsisake kuro filtru, nes sukelt slegi per did kuro sanaudos.žodžiu-ekologiniais sumetimais...

NNZ

filtras randasi kuro bake, bet jis atrodo nekeičiamas.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

nowickei11

nu neblogai, siandien parduotuveje pirkau tepalo filtra, tai tuo paciu ikisho ir kuro filtra... kurio pasirodo nera...:|

NNZ

o tas kuro toks mažiukas kokių 5 cm?

mind

Citatanowickei11 parašė:
nu neblogai, siandien parduotuveje pirkau tepalo filtra, tai tuo paciu ikisho ir kuro filtra... kurio pasirodo nera...:|

Nu čia kaip anekdote gavosi, kur pardavė blondinei laikrodį su gegute ir priedo-maišą grūdų gegutei lesint. :D:D:D
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

ketvirtasis

CitataNNZ parašė:
filtras randasi kuro bake, bet jis atrodo nekeičiamas.
Šis filtras nekeičiamas jeigu nemoki ir nežinai kaip jį "pasiekti"

NNZ

nu tai tada žmogui papasakok, o tai įsiųlė filtrą ir nežino ką su juo daryt, tai bent pasikeis ;)

mind

CitataNNZ parašė:
nu tai tada žmogui papasakok, o tai įsiųlė filtrą ir nežino ką su juo daryt, tai bent pasikeis ;)
Tai dar įdomu kokį ten jam filtrą įsiūlijo.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

NNZ

tai va žmogus neatsako, gal jam dyzelio viską įkišo :D

nowickei11

na, ziurejau mashinos manuale, tai parashyta kad kuro filtra reikia keisti kas 25000 km... tai jis kazhkur turetu buti ir turetu keisti! o filtras tai mazhdaug 15-20 cm ilgio,,, reiksryt i koki servisa uzhsukti, gal ten kas konkrechiau zhino... :|

NNZ

taigi sakau kuro filtras kuro bake yra, va paklausk ketvirtasis, jis tau papasakos kaip pasikeist.

Gytyto

Cia kaip as kada pirkau paemiau irgi kuro filtra, pas man jis randasi uz variklio desiniau pacioj apacioj. tai nusirkau is acuros. tai nors pagal juos viskas  atitiko pagal modelius, bet nebuvo adateles, tai teko pirkt originalu. tai ir ten nesuprato kam man tas filtras, ir kaip as i kuro baka ilindau :D kol isaaiskinau ko man reik, ir kad pas man 99` ir yra normalus filtras...
tai va, zodziu nusramink ir bandyk sita kuro filtra atgal atiduot, nes jis tau nereikalingas

ketvirtasis

Grubaus valymo filtras randasi bake po keleivio galine sėdyne. Siūlyčiau nelysti prie jo (tikrai sunku). Keisti reikia tą, kurs randasi po oro filtru (vairuotojo pusėje) motoro skyriuje. Čia kalbu apie savajį auto:)