Neveikia magas ir borto kompiuteris

Pradėjo tika, Sausis 05, 2014, 16:33:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

vitiok

Citata iš: TYRAN Įrašytas Sausis 05, 2014, 19:57:28 PM
tika, gal tu geriausiai iš karto prisistatyk - kas toks, iš kur, kodėl ne armijoj, kuo gali būti naudingas klubui ir t.t., gal lengviau "dedovščina" praeis :)
aisku ne mano reikalas bet kodel nusprendei toki avatara uzsidet? :)
neatsakyk jei nenori,suprasiu

TYRAN

Citata iš: vitiok Įrašytas Sausis 05, 2014, 20:00:39 PM
aisku ne mano reikalas bet kodel nusprendei toki avatara uzsidet? :)
neatsakyk jei nenori,suprasiu

O kas su mano avataru netvarkoj?  :think:

vitiok

Citata iš: TYRAN Įrašytas Sausis 05, 2014, 20:03:56 PM

O kas su mano avataru netvarkoj?  :think:
Nu tiesiog ne iprastas toks :) viskas tvarkoi

virme

Na nereikia taip ant žmogaus. Visi jug kažkada pirmą mašiną pirkom kažkada, ir tai turbūt buvo wv ar opel, o dabar žmogus suaugo ir nusipirko MAŠINĄ  su ženklu T, taip kad neteiskim ir atsakykim jei žinom į jo klausimus. Visi jug nuo kažko pradėjom.  :)

tika

Viskas tvarkoi. Buvo saugiklis nusprogęs. Kažkur ne ten paslėptas, todėl sunkiai radom :D Ačiū už pagalba ir kantrybę :H

zalias1

Siandien uztrumpinau prikurke. Uzsilenke kondiske, laikrodis, mage, borto kompas. Pracekinau visus saugiklius radau prikurkes saugikli sudegusi 15a, pakeiciau kondiske ir laikrodis veikia, borto kompas ir mage vis dar ne... Ka patarsit?
Corolla 2002 1.6 benzas e12

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

zalias1

Chebra man durnam galit paaiskint jei saugikli idesiu kur pagal schema jo neturi but blogaiu nebus? Klausiu del to kad po detuve pakeitus saugiklikondiske pradejo veikt, bet magas ir kompas ne. Tai po kapotu atsidariau ir ziuriu pagal schema dome saugiklis turi but o pas mane ten nera, o yra per 2 saugiklius zemiau nors pagal schema ten jo nera tai taip ir nesupratau kaip tada veike pries tai. Idedu nuotraukas. Pazymejau nuotraukoj kur tuscias tai ten stovejo 15amperu saugiklis o kur db istaciau ten buvo tuscia.

zalias1

Tai galvoju gal idet ta saugikli nors pagal schema ta nupiesta tuscia, bet buvo tai galvoju istatyt ar verta?
Gal kas tokia pat turit kaip pas jus?

bladas

DOME saugiklis yra po kapotu, antras iš viršaus, mėlynas 15A, jis valdo radiją, salono apšvietimą ir pan. Trečia iš viršaus - tuščia vieta. Viskas turi būti taip, kaip tavo nuotraukoje. Salone prie vairuotojo kairiojo kelio esantis saugiklis valdo prikurkę ir radiją. Sakei, kad kažkurį keitei ? Kur stovintį? Pas mane toks pat variklis ir tokie patys saugikliai.

zalias1

Citata iš: bladas Įrašytas Rugsėjis 13, 2016, 16:44:47 PM
DOME saugiklis yra po kapotu, antras iš viršaus, mėlynas 15A, jis valdo radiją, salono apšvietimą ir pan. Trečia iš viršaus - tuščia vieta. Viskas turi būti taip, kaip tavo nuotraukoje. Salone prie vairuotojo kairiojo kelio esantis saugiklis valdo prikurkę ir radiją. Sakei, kad kažkurį keitei ? Kur stovintį? Pas mane toks pat variklis ir tokie patys saugikliai.

Salone keiciau ta kur pagal schema rodo kad cigareciu pridegikli valdo ir isemus ji maciau jis perdeges. O po kapotu tai tuscias ketvirtas o ne trecias kaip sakai. Gal suklydai?

Orig foto kaip pas mane dabar atrodo

bladas

Sumaišiau, nes pats pripeckiojai nuotraukas, ir mintis savo kažkaip suvėlei . O visa kita rašiau teisingai, DOME saugiklis yra antras nuo viršaus, 15A. Jis yra perdegęs, todėl negroja radija , nėra salono apšvietimo ir t.t. Trečias nuo viršaus yra EFI saugiklis, kai kurias klaidas ir degantį "čeką" galima užgesinti jį ištraukus, nereikia atjunginėti akumo klemos. Ketvirtas nuo viršaus - tuščias, nieko ten nereikia kišti.
Be to, pasikartosiu - paskaityk čia:
http://toyotaclub.lt/forumas/index.php/topic,678.0.html

mind

Radijos/CD ekranas šviečia, bet simboliu nesimato arba labai silpnai, kartais ryskiau.
Kokie "vaistai" pagelbetu?
Modulis su CD/radija/kasete.
P.S. matosi islietos kavos pedsakai.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D