Avensis nuo 2003m ispudziai,komentarai...

Pradėjo Jordan, Rugpjūtis 27, 2008, 13:17:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

Jordan

Sveiki tokiu automobiliu turetojai, noreciau padiskutuot, apsikeisti turima informacija apie siuos modelius. Kaip jum kuro sanaudos, eksplotacijos kainos, turetos bedos ir pan.

As asmeniskai esu labai patenkintas, sanaudos tenkina visu 100% (apacioj yra zenkliukas su nuoroda), pthu pthu pthu, per pusantro menesio sugebejau ~5000km susukti, na ir nieko neislindo po pirkimo, vaziuoja idealiaii, duok dieve taip ir toliau. Pakeiciau po pirkimo VISUS skyscius, filtrus... :)
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

simzem

Sveias as turiu 2004.0 D4D, mano mieste skaiciuoju 7.1 o trasoje kas dziugina tai 5.3.

as tai pirkau pavasari tai tada keiciau visus dirzelius.
ir tiki vieva problemele jau isiaiskinau kad izdega lempiu lizdai, trumpuju sviesu, ir tada reikia keisti visa FARA :( kaina girdejau gali siekti apie 700Lt. gal ka teko girdeti apie tai?

NNZ

Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

nowickei11

Neperseniausiai isigijau Toyota Avensi 2005 universala 2 litru benzinas. Kolkas viskas labai patinka ir bedu kolkas nelenda jokiu, tieseje kiek vazhiavau, tai  kuro sanaudos apie 7.5L. tai irgi vsiai neblogai sakychiau :)

Memelis

Pas mane 2004 2.0 D4D Sanaudos tarp 6,5 - 7 l/100 km. Maziau nelabai sugebu :)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

mind

CitataNeperseniausiai isigijau Toyota Avensi 2005 universala 2 litru benzinas. Kolkas viskas labai patinka ir bedu kolkas nelenda jokiu, tieseje kiek vazhiavau, tai kuro sanaudos apie 7.5L. tai irgi vsiai neblogai sakychiau smiley
CitataMemelis parašė:
Pas mane 2004 2.0 D4D Sanaudos tarp 6,5 - 7 l/100 km. Maziau nelabai sugebu :)
O jūs či benzą deginat  tokiais kiekiais? :)
Sakyčiau visai neblogos, netgi labai priimtinos benzo sąnaudos palyginus su zyzeliu.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

kubilas

Jordan

Citatakubilas parašė:
Furistai pasakytu:malkas.;)

:):p:D Gerai cia, pamirses net buvau kad malkom vadina :p
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

Memelis

Tegul jis paraso sava sanaudas vaziuojant 140 - 150 autostradoje. Butu idomu suzinot. Daug tenka vazinet, laiko gaila leciau vaziuojant B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

ketvirtasis

Perki mašiniuką, iškart atidėk 5 tūksančius sankabai. Nes garantija duodama 160,000 todėl, kad smagratis tiek ir telaiko. Gaila bet tai skaudi tiesa, pats sumokėjau 4,600. O šeip tai ne mašina, o pasaka: trasoje leki 17 net nejauti kad važiuoji. "Malkas" labai taupanti. Jei kam reikia CD manualo anglų kalba, visada prašom. 4 free, mano tel.860325657

NNZ

o kam avensiui nuo 2003 m. sankabai tiek pinigu reikia, ten gi paprasta stovi?

ketvirtasis

Ir aš taip galvojau, kad man nereikės keisti smagračio. Galvojau, kad tai senesnių Avensiu problema, bet klysti yra žmogiška. Kagi ačių Eoltui, pagelbėjo. Patys nuvežė detales pas meistrus (Autotoja) D4D plaukiojanti spyruoklė

NNZ

pala o tu klausei pax autotoja paga kebulo numeri kokks smagratis eina?

Sulinys

VVV111

Cia tik Pirmos kartos avensyje su d4d varikliu man rodos buvo si problema, ar as klystu ? nesu isitikines