Uzvedimas ziema

Pradėjo laurynui, Gruodis 19, 2009, 12:59:19 PM

« ankstesnis - sekantis »

ruzikas

pas mane labai greitai uzgesta 2-3 sek.gal kas kas negerai?

sharas

pas mane irgi labai greit uzgesta kokios 2-3 sekundes.

GALLANT

Man irgi max 4sec, kai lauke koks 30 salco. Tai daba visalaika pasildau dar koki 10sec, nes uzgesta tik lempute, o kaitinimas tesiasi. Bet gaila, kad nuo to geriau nesikuria :(

kaktusas

Kada paskutinį kartą buvo tie 30 šalčio? ;)
Pas mane tai ir matyt 2-4sek, jei pas visus taip tai manau viskas gerai, tuo labiau kad jei užsikuria, tai ir liuks :)

GALLANT

Pernai ar uzpernai buvo biski saltoka kelias diena tikrai kokie 25-30.

FUX

Kaip suprast sildymas tesiasi? Kai uzgesta lempute as manau zvakes nebesyla, nes jei as paliksiu ant mases tai ka jos man visa laika ir kais. Perdegtu jos taip
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

GALLANT

Taip, zvakes syla toliau, aisq ne visa laika, tiksliai neziurejau kiek, bet manau kazkur apie 1min. Priestai turejau Mitsubishi Galant, tai ten buvo tokia sistema:
Kai ijungiu degima 2-3sec i zvakes paduoda 12v, poto 6v, kai uzkuri masina, kol variklis susyla 6v ateina impulsais, kad palaikytyu zvakes karstas, zvakes sudetos 6v. Taspats yra ir pas Golf3 savo akim isitikinau. Reiks kada paziureti kiek laiko syla zvakes realiai neuzkurus variklio pas Avensi.

cu

taip, žvakės po lemputės užgesimo dar kaista. tad tos kelias dešimt sekundžių prieš sukant toliau raktą nieko nesudaro ;)

GALLANT

Isbandyta praktiskai ijungus degima zvakes syla 15s, lauko temperatura 0.

tom

CitataMantasT parašė:
O jūs, dyzelistai, pakaitinate žvakes? Palaukiate iki kol užges lemputė (spyruoklė)? Prie žemų temp. ji dega ypač ilgai.

Na Autodata raso, kad Corolloj pakaitinimo zvakes veikai lygiai 2.1 s. Kad veiktu ilgiau esant zemom temperaturom - nepastebejau.
Tik del tu zvakiu turiu kita klausima. Pas mane, esant temperaturai iki - 7 laipsniu, veikiant pakaitinimo zvakem (kol dega ta pyruoklyte prietaisu skydelyje) girdisi toks garsas, na kaip ir zirzimas tylus, o jau temperaturai esant zemiau -7 laipsniu, to galso negirdet, tik spyruokle dega. Kaip manot, cia zvakes "pareina" prie salcio, ar ir pas jus taip pat :|
P.S. esant zemesniai temperaturai kuriasi prastokai (tik paspaudus gaza)...

mmersass

Mano Avensis irgi prastokai kuriasi prie didesniu salciu, kartais uzvedus reik paspaust gaza siketiek, nes gesta :|
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

GALLANT

Na pas manaji jokio zirzimo nepastebejau, bet siandie issiaikinau viena dalyka, kad tiek su pakaitinimo zvakem, tiek be ju kuriasi visiskai vienodai, zvakes 101% geros, kuriant toks jausmas, kad kuras buna nusedes ar kazkas panasaus. Tai dabar kilo tokia mintis, ar kartais nera bake kokio zemo spaudimo kuro siurblio, kaip kitose dyzelinese masinose ir gal jis jau senai mires ir nepaduoda kuro, dar viena iseitis bandyti deti voztuva tarp auksto slegio siurblio ir kuro filtro.
Kiek zinau, jei pas BMW 525TDS mirsta kuro bako siurblys, tai ji pradeda sunkiai kurtis, kai lieka maziau nei puse bako kuro. Esant pilnam bakui praktiskai itakos nera.

tom

Na pas mane tai zinau, kad bake nera antro siurblio. Yra variklio skyriuj auksto slegio kuro siurblys, kuris ir pumpuoja ji is bako i "raila".
Cia kazkas rase apie kuro nutekejimo vamzdelius esancius tarp purkstuku, gal tame problema? Tik as, asmeniskai, nelabai isivaizduoju kiek jie turi itakos uzsivedimui ir ju keitimas, manau, jau kainuotu, nes reiktu lyst gana giliai i varikli :|
P.S. O siaip pakaitinimo zvakiu nauda prie -20 C turetum pajust ;)

GALLANT

senuose dyzeliuose, jei nesandari sistema, tai visada nuseda kuras, o nesandarumas dazniausei pasireiskia blogose gryztamojo rysio slangutese, jei tarp purkstuku eina vamzdeliai tai sitos problemos kaip ir nera.

Aivis

Aš prieš kurdamas, kai šalta, kaitinu žvakes 2 kartus ir tada kuresi gerai.O dėl kuro nusėdimo aišku gali buti gryštamuju šlangeliu (vamzdeliu) nesandarumas,jei nors truputi nesandaru tai ilgiau pastovėjus kuras nubėga į baka ir užkurent truksta kuro.Dar yra atbulinis vožtuvas kuris neleidžia kurui nubėgti atgal į baka,jei jis nelaiko irgi blogai kuresi.:(
Gazas dugnas .......