Generatoriaus nuemimas.

Pradėjo egisjo, Gruodis 25, 2017, 18:24:54 PM

« ankstesnis - sekantis »

egisjo

Sveiki kas galit pasakyti kaip nuimti generatoriu. Avensis d-cat dyzelis 130kw. Kiek varztu laiko generatoriu? As radau tris du apacioje vienas virsuje. Bet juos atsukus generatorius nenusiema. Lyg kas dar ji laikytu. Kas zinot gal kaskaip specifiskai jis istatytas. Nes atsukus tris varztus jis nenusiima.

Bemsas

Man atrodo pusasi desines puses reikia nuimti.

Sonixas

Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

egisjo

Tai as zinau kad pusasi reikia nuimti. Bet kad man nuo korpuso pats generatorius nejuda. Lyg kas laikytu. Klausimas kiek varztu laiko generatoriu.

Sonixas

Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

egisjo

Aisku. Jauciu kad neta virsutini varsta atsukau. Nes virsutini atsukau is sono kaskoks prie generatoriaus. Jauciu kad netas. Toks trumpas. O varztai visi vieno ilgumo turi buti?

Venza

Gal geriau nenuiminet tu to generatoriaus,nes vargu ar surinksi paskui  :D
Jeigu sunku atpaistyt keli varztai laiko generatoriu ir kurie,tai kaip pusasi isimsi ir idesi?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Vylukas

Bus problemų su pusašio atraminiu guoliu. Man pavyko jį atskirti su perforatorium.

slashas

Citata iš: Vylukas Įrašytas Gruodis 26, 2017, 12:51:09 PM
Bus problemų su pusašio atraminiu guoliu. Man pavyko jį atskirti su perforatorium.
Pirmą kartą girdžiu, kad auto remonte perforatorius naudotas buvo :D dalys liko sveikos po to?

egisjo

Nusiemiau. Ne ta varzta buvau atsukes. Visai jo neistraukiau per didesni tarpa priejau prie galinio daktelio. Ir issiemiau sepetukus,nusideveje nebekrauna akumo. Atgal surinksiu nepergyvenkit. Retai masinas taisau. Todel kartai taip buna kad neta varzta atsuki ir taip toliau. Ir pirma karta tojota,labai sunkus priejimas visus. Lempute pakeisti ir tai vargo daug.

Uris

Šepeteliai gal ir nusidevėję, bet greičiausiai reikės diodų tiltelį pakeist nes tai šių generatorių liga.

egisjo

Bandysiu pirma sepetelius keisti. Jei nepades tada diodu tilteli

Bemsas

As irgi manau tiltelio problema bus.

egisjo

O tas tiltelis lengvai nusiima. Kiek maciau 3 ar 4varstukais prisuktas

Uris

Kad tiltelis blogas matosi vizualiai, diodai kaip manau lieka geri tik nupuna ju sujungimai.