Avensis kuro mįslė profams

Pradėjo klivaras, Kovas 12, 2018, 18:49:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

klivaras

Sveiki Toyotistai,

Nebeturiu kur kreiptis, gal Jus isspresite problema su kuria susiduriau, aciu kad skaitote.

Avensis 2003, 2,0 motoras, 85kw

Viskas prasidejo 2017 lapkriti pakeitus tepalus ir visus filtrus iskaitant ir kuro. Po gero menesio atejus salciams jei masina budavo palikta kad variklis auksciau bakas zemiau, pradejo nebesivesti po nakties. Pasukus ilgiau arba papumpavus filtre pompa pagriebdavo, viskas kaip ir aisku seda kuras, ar tas kuro filtras blogas.
Keitem filtra, problema nedingo, o tik paastrejo ir tapo dar idomesne. Buna, kad vedasi dvi, tris dienas be problemu, buna kad kas trecia vedima masina uzsikuria, dirba 5-10s ir uzgesta, toks vaizdas kad kuro siurbly kol salerkos yra tol dirba.  Pajunge meistas permatomas slangas ir paliko visam savaitgaliui. Viskas ok, jokiu sedimu. Pralaike dar keleta dienu, kuresi ir vaziavo ciki piki. Tik va isvarinejo siandien is garazo ir opa po 7s uzgeso labai nepatogioje vietoje, neissiplesiu, vienintelis budas buvo ja pajudint tiesiog ikalt atbulini ir starteriu "isstumt" ir opa motoras is puses abaroto vel dirba, nors procedura turejo but kaip ir anksciau, atsidarai kapota, papumpuoji ir vel vedi.

Kas idomiausia, auto ir karstam varikliui ta pati beda. Nurukau i Vilniu is Utenos 100km, 10min stovejo, vest, ir vel po 7s. uzgesta.

Meistras geras, daug metu man masina tvarko, siandien stveresi uz galvos is nezinios. Jungem prie kompo, bet kompas ka itaria bedos nerodo.

Turim tris spejimus:

1) holo daviklis, nors kompas problemos nerodo, paprastai jis keicias kai sokineja apsukos ir netolygiai dirba
2) kuro slegio daviklis nors kaip aiskino ir jis nelabai gali but nes viska ten kompas ok rodo.
3) forsunkes, bet visos 4 rodo 1,0,0,-2 ne idealu bet normoj.

Gal kas netycia tokia pat beda turejo? Busiu dekingas uz betkokias teisingas izvalgas.

Egis_

ziurekit kuro slegio reguliatoriu (SCV) voztuva.

Nerijus83

Man buvo padejusi gesineti. Vaziuoji, ismeti begi i laisva ir uzgesta. Uzsikiria beproblemu. Padejo degalines pakeitimas. Dabar jau metai ir nebuvo uzgesusi.

klivaras

Citata iš: Nerijus83 Įrašytas Kovas 12, 2018, 19:44:12 PM
Man buvo padejusi gesineti. Vaziuoji, ismeti begi i laisva ir uzgesta. Uzsikiria beproblemu. Padejo degalines pakeitimas. Dabar jau metai ir nebuvo uzgesusi.

Statoil'e tik pilu ;/

tunks

man silkei kazkada senai  holo davikli keite prie panasiu simptomu, bet budavo kad vedas arba ne. kaip uzeina, kartais is karto kartais daryk ka nori. bet uzsivedus neuzgesdavo, kol neuzgesini.

Egis_

Citata iš: tunks Įrašytas Kovas 12, 2018, 22:18:01 PM
man silkei kazkada senai  holo davikli keite prie panasiu simptomu, bet budavo kad vedas arba ne. kaip uzeina, kartais is karto kartais daryk ka nori. bet uzsivedus neuzgesdavo, kol neuzgesini.
holo daviklis kai isvis nori vedasi nori ne dazniausiai grybauja.

slashas

Citata iš: Egis_ Įrašytas Kovas 12, 2018, 22:22:47 PM
holo daviklis kai isvis nori vedasi nori ne dazniausiai grybauja.
Ir dažniausiai bėdos karštai, po nakties su blogu holu dažniausiai užsiveda :)