vejo deflektoriai

Pradėjo barzda, Vasaris 01, 2014, 20:49:58 PM

« ankstesnis - sekantis »

Naitras

ketvirtasis

Citata iš: barzda Įrašytas Vasaris 01, 2014, 20:49:58 PM
sveiki...
nors ziema uz lango, noriu paklaust ar kas turit vejo deflektorius ant soniniu stiklu ir kokie atsiliepimai apie juos...
http://www.automeniu.lt/isores-aksesuarai/vejo-deflektoriai/langu-deflektoriai/toyota-avensis-2003-2009-sedanas-keturioms-durims-oxid.html
Aciu
Anksčiau žiūrėjau labai skeptiškai, bet pabandžius ant vieno auto, dėjom ir ant "Ožkučio"

Mechanizatorius

Aš jau kelintai auto deflektorius perku Gariūnuose. Prie automobilių turgaus auto detalemis moteris prekiauja. Geras kainos ir kokybės santykis. Detalių tel. 865978640.
smokin' jokin' cokin' - and pussy poppin'

Artūras Alytus

Gal kas užsidėję HEKO (29366) Toyota Corolla vejo deflektorius ? Įdomu ar gerai tinka ? Kaip laikosi ir.t.t

slashas

Citata iš: Artūras Alytus Įrašytas Gegužė 31, 2018, 16:17:02 PM
Gal kas užsidėję HEKO (29366) Toyota Corolla vejo deflektorius ? Įdomu ar gerai tinka ? Kaip laikosi ir.t.t
Kam tau jie? Rūkai mašinoje? Nes kitu atveju jie tik blogis, vėjo triukšmas gan didelis važiuojant greitai...

arunaskeras

Ant corolla verso esu uzsidejas gerai laiko As matau daugiau pliusu. Gali palikti truputi pravirus langus, nesimato ir neprikaista masina. Kai lyja lietus neprilija i vidu.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

slashas

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Birželis 01, 2018, 07:56:36 AM
Ant corolla verso esu uzsidejas gerai laiko As matau daugiau pliusu. Gali palikti truputi pravirus langus, nesimato ir neprikaista masina. Kai lyja lietus neprilija i vidu.
Atidarytų vos vos langų salono ventiliacija yra mitas, niekaip nepadeda. Paprasčiau įsėsti, užvesti, kondicionierių įjungti ant maks ir po minutės turėsi vėsų saloną.

augisz

Sita reikala bandes ir as su pravirais langais. Kaime. Ventiliuotusi jeigu pilnai atlapoti langai, priesingu atveju saves apgaudinejimas.

Venza

Uztat nerealus privalumas Prius su saules baterija ant stogo  (y) .Saule sviecia,ventiliatorius pucia ir salona ventiliuoja.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Birželis 01, 2018, 18:45:31 PM
Uztat nerealus privalumas Prius su saules baterija ant stogo  (y) .Saule sviecia,ventiliatorius pucia ir salona ventiliuoja.
Taip, pas mane audi buvo su tokiu navarotu :) teko pasikeisti ventiliatorių, matyt greičiau sudila variklis :)

tunks

as autoaibej uzsakiau ir atveze per kelias dienas. nepamenu kiek mokejau, bet kazkas 30-40eu ribose berods. uzsakinejau tik priekiniams langams. gale neaktualu.
man asmeniskai pliusai, kad praverus langa neprilyja, ir sakykit ka norit. bet jei troskia diena palieki siek tiek pravertus langus tikrai nera taip, kad duris atidarius ilipt neimanoma. keliais laipsniais salone yra maziau nei butu aklinai uzdaryta. to uztenka, paskui jau aisku kondicionieriius.  ir jei buvo lietingas laikas, masina irgi idreksta, pasitaisius orams palikus kiek pravirus dregme is masinos isgaruoja greiciau, jei aisku masina ne nuolat garaze, o kaip aps mane lauke stovi. ziema bent jau as prikaitinu salona, ir jei islipi neisvedines tai langai  apsitraukia is vidaus nuo tos pacios dregmes ir sniego, o  palikus pravirus jau priekinis langas buna svarus. kitas dalykas buna saule pro soninini langa spigina palei pat virsu, o dabar ji atsimusa i deflektoriu. nebereikia sukineti to saules uzdengejo kur prieky yra.
minusas, kad per deflektorius stoike pasidaro storesne, ir prietemoj per ja beveik nesimato nieko, pasidaro gana plati nematoma zona, bet cia  labiau minusas kitiem kas su mano masina vazineja, prisitrauke sedyne. tada tikrai jauciasi. as kai didelis ir vaziuoju sedyne atsitraukes iki galo ir dar atsiloses, tai man ta stoike salyginai daug toliau gaunasi, ir kazkaip nemaiso.

Rolkis72

As matau tik vien pliusus,ir nuo saules,ir nuo lietaus,ir nakciai truputi pravertus langus palieku,naudojau deflektorius ir ankstesnese savo auto,tad ir sioje vel susidejau,man asmeniskai ir kazkiek grozio dadeda, o pirkau cia https://autoviskas.lt/auto-aksesuarai-2/deflektoriai/langu-deflektoriai

slashas

Citata iš: tunks Įrašytas Birželis 05, 2018, 23:55:01 PM
as autoaibej uzsakiau ir atveze per kelias dienas. nepamenu kiek mokejau, bet kazkas 30-40eu ribose berods. uzsakinejau tik priekiniams langams. gale neaktualu.
man asmeniskai pliusai, kad praverus langa neprilyja, ir sakykit ka norit. bet jei troskia diena palieki siek tiek pravertus langus tikrai nera taip, kad duris atidarius ilipt neimanoma. keliais laipsniais salone yra maziau nei butu aklinai uzdaryta. to uztenka, paskui jau aisku kondicionieriius.  ir jei buvo lietingas laikas, masina irgi idreksta, pasitaisius orams palikus kiek pravirus dregme is masinos isgaruoja greiciau, jei aisku masina ne nuolat garaze, o kaip aps mane lauke stovi. ziema bent jau as prikaitinu salona, ir jei islipi neisvedines tai langai  apsitraukia is vidaus nuo tos pacios dregmes ir sniego, o  palikus pravirus jau priekinis langas buna svarus. kitas dalykas buna saule pro soninini langa spigina palei pat virsu, o dabar ji atsimusa i deflektoriu. nebereikia sukineti to saules uzdengejo kur prieky yra.
minusas, kad per deflektorius stoike pasidaro storesne, ir prietemoj per ja beveik nesimato nieko, pasidaro gana plati nematoma zona, bet cia  labiau minusas kitiem kas su mano masina vazineja, prisitrauke sedyne. tada tikrai jauciasi. as kai didelis ir vaziuoju sedyne atsitraukes iki galo ir dar atsiloses, tai man ta stoike salyginai daug toliau gaunasi, ir kazkaip nemaiso.
Aš tai specialiai testą padarysiu su infrarediniu termometru, su uždarytais langais ir su šiek tiek atvirais. Placebo efektas tave veikia ;)