Kaip atskirt PRIUS II ar nebuvo TAXI

Pradėjo Adas123, Balandis 27, 2015, 22:24:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

Venza

As labai nustebau kai vaiksciodamas po turgu neperseniausiai isgirdau pasaka apie klebona sekmadieniais i baznycia vazinejusi su ta masina.Pasirodo pasakos ir po dvidesimties metu tos pacios  :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

LM

Ir visi 100% patenkinti, vieni turi auto pagal galimybes, kiti pardavininėja detales, kiti remontuoja ir t.t. ir pnš.  :goodboy: :-]

hurna

Sveiki,

o gal galit mane paprotinti (kadangi procese Prius ieškojimo) - kuo blogai tai, kad ji buvo taxi? Neturiu omeny tų atvejų, kai žmonės tą faktą slepia ir bando tave apdurnint, bet radau vieną variantą, kur parduoda taxi įmonė, kiek pigiau, nei rinkos kaina. Pardavėjas ir pats man parodė visus trūkumus, nurodė, ką reikia keisti.

Ar čia galiu aš būti kur nors apgauta? Ar aš kažko nesuprantu dar giliau? Nes manęs rida ar kosmetinės žymės ir juolabiau tai, kad ja buvo vežiojami keleiviai, nejaudina. Įdomu tik tai ar gali būti dar kažkokių techninių bėdų?

Ačiū

Henris

Tai pagrindines priezastys ir isvardinot, kodel daugelis vengia pirkti buvusi taksi: rida kosmine, didziausias klaustukas kiek gyvas dar variklis ir baterija, kuriu ivertinti plika akimi praktiskai neimanoma, kaip pvz pakabos detaliu ar salono nusidevejimo, nes tai tiesiog loterija, kiek dar pravaziuos tas auto be dideliu investiciju arba tiesiog kada pasieks auto kapines.
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

xaudrius

Taksi yra taksi. Taksi firma perka naujus auto. Nesvarbu kokia forma-lizingu,panauda ir pan. Auto suka apvalią parą kilometrus,kad padengti kaštus. Per metus ar du įsukama dažniausiai 300 k. ir parduodama per aukcioną arba grąžinama savininkui, kurie irgi jį parduoda,nes tuo metu auto jau fiziškai susidėvėję ir ima reikalauti rimtų remontų. Tolimesnis kelias tokių auto jau nuspėjamas. Jį perka perekūpai,keičia ridą išduodančias detales,kaip pvz,pedalų gumos,pavarų svirtys,persiuvami vairai ir,aišku,rida. Ir turime apynaujį,puikios vizualinės išvaizdos ,bet techniškai visišką lavoną.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

pecionka

Jei jau taksi firma nusprendė atsisakyti priuso tai čia jau stipru!  :-]
Tikrint viską, įskaitant bateriją. Gali būti iš tų variantų, kur ant snarglių laikosi, paskutinieji kilometrai..
Nebūk iš tų kur moka dukart.