Variklio garsas*

Pradėjo singlas, Spalis 11, 2009, 11:21:01 AM

« ankstesnis - sekantis »

Smac

CitataHDPaulius parašė:
Prikėliau temą. Prikėliau temą, gal kas turi minčių, kaip viską sunormalizuoti? Beje, štai įkeliu video, kaip atrodo. Kai apsukos palyka 1100, tai būna atsukta ant pačios raudoniausios atžymos, o kaip truputį atgal atsuku, tai jos nukrenta iki 1000. Dar pastebėjau, jeigu nelaikau visą laiką ant raudoniausios atžymos, t.y iki galo atsukto pečiuko, tai man tada tik dabartinė temperatūra sušyla tik iki kokia 60-70C ir ne daugiau, tada tenka atsukti iki raudoniausios vietos, tada temperatūra būna kaip priklauso 90-98C. Gal turite minčių ir idėjų, kaip panaikinti šią problemą?

Ačiū

Video: peciukas.wmv - 2.5 Mb

Pas mane viskas tas pats, uzvedi siuo metu salta ~1000, atsuki peciuka ~1100 kol nesusils, kiek temp rodo niekad neziuriu :) kazkur per viduri max buna belekada, nekreikpiau demesi i aplinkybes...

Ir taip jau 3 ziema lyg vienodai viskas... Tai vadinas as irgi turiu problemu??? :D Kazkaip nemanau... Butu problemos, gal jau per 2 metus ka nors uzlenkciau... ar varikli... ar koki mazesni jo biesa... Sekmes...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

HDPaulius

Ačiū už nuomonę. Pas mane kai sušyla iki darbinės temperatūros, tai kartais irgi laikosi apsukosi ~1000, o kartais nukrenta iki ~900.

Gintautaz

Lyg žinau savo problemą su variklio garsu... turėtų būti generatorius (tikėtina guoliai). Manau reiktų keisti, kol neužstrigo ir diržo (naujo) nesuėdė... 1 var. butu guolius keisti, tik ar apsimoka... 2 var. keisti generatorių...
Dabar klausimas kur galima jį nusipirkti... gal žinote Vilniuje šrotų (japonų auto). Ir ar tinka generatorius nuo kokios corolos ar celikos ?
Gal jau kas turėjo panašių problemų...
Avensis, 2.0 D4D 81 kW, 2001, universalas

HDPaulius

Yra firma - Japoda, kuri užsiima įvairiomis detalėmis. Aišku, ta firma randasi Panevėžyje, manau, rastų būdą kaip tau atvežti tinkamas detales.

JAPODA, UAB
M. Tiškevičiaus g. 4, LT- 35143 PANEVËÞYS
Telefonas: (45) 581593

Sėkmės

TCL

CitataGintautaz parašė:
Lyg žinau savo problemą su variklio garsu... turėtų būti generatorius (tikėtina guoliai). Manau reiktų keisti, kol neužstrigo ir diržo (naujo) nesuėdė... 1 var. butu guolius keisti, tik ar apsimoka... 2 var. keisti generatorių...
Dabar klausimas kur galima jį nusipirkti... gal žinote Vilniuje šrotų (japonų auto). Ir ar tinka generatorius nuo kokios corolos ar celikos ?
Gal jau kas turėjo panašių problemų...

Na man beda buvo su generatorium. Is dabar neseniai buvom vel del jo. Greiciau keisk. Naujo nepirkom sena taisem.

HDPaulius

Sveiki Tautiečiai,

Nenorėjau naujos temos kurti. Jau kurį laiką, kai dar tik prasidėjo žiemos nuo tada buvo įdomus garsas po kapotu ir kartais šiuo metu būna. Ryte užvedus mašiną, garsas įdomus būna, kurio kartojimosi intervalas kas 10-15 sec. Sunku net apibūdinti tą garsą, lyg koks kniaukimas katės. Nėra metalo garso nieko, bet toks kaip čia pasakius toks: haaaaa, vėl praeina kiek laiko haaaa gal taip pora kartų ir viskas, bet labai įdomus garsas, sunku net nupasakoti ir niekaip nesuprantu dėl ko jis. Nei dirželis cypia niekas, bet toks kaip karts nuo karto kniaukimas, daugiau kaip šaltiems orams, nors ir pasitaiko šiuo metu. Gal kam teko susidurti?

Ačiū

HDPaulius

Mmm, gal kas turi idėjų?

Miroslav

labai sunku nusprest is apraso :) geriausiai nuvaziuok pas koki pazystama ir paklausk(servisai netinka, nes jiems klientas tai pinigas)
T22

HDPaulius

Sveiki,

Pagaliau pavyko įrašyti tą mistinį garsą mašiną užvedus ir palaukus pora minučių. Seniau būdavo tik užvedus tie garsai ir praeidavo, o dabar ir važuojant pačioje pradžioje jau girdisi ir niekaip nesuprantu, įdomus labai garsas. Vairo stip.skysčio norma, taip pat ir sankabos ir stabdžių tai iš kur tas garsas. Ačiū už mintis.

http://www.failai.in/show/F/FD8F1421E/mistika.mp3

Laukiu minčių, gal kam teko susidurti.

Edvatronas

na nesu as muzikantas... bet nelabai ka isgirdau apart dyzelinio variklio garso.... na buvo kazkokiu cyptelejimu... bet nedrystu kazka rasyt...

Raiforas

Na cia greiciausiai dirzas generatoriaus arba stiprintuvo ,tu pabandyk uzvedes ant dirzo ar skriemulio na tos puses kur viksta kontaktas uzlasinti siek tiek vandens ir klausyk ar dings garsas ar ne

Edvatronas

Dar mintis... gali cypcioti alkuninio skriemulys... ta prasme jis buna is 2 daliu, o tarp ju gumos intarpas, ir buna, jog kartais per ta vieta prasisukineja ir cypcioja. Genero dirza gali pvz nuimt ir tada paklausyt..

kaktusas

O pas tave jis iškart toks dažnas atsirado,tas garsas? Nes aš jau kurį laiką girdžiu tokį, bet pas mane jis pasigirsta kaip kada perjungiant pavaras, kartą sumiauksi, gaunas kai staigiau pasikeičia apsukos, tai manau gal koks guolis ar dirželis...

HDPaulius

Sveiki,

Ačiū už mintis, bet nedrįsčiau teigti, jog tai guolis ar diržas, nes žinau koks garsas būna kaip cypia pagr.diržas pas mane rytais būdavo. O čia pradėjo prieš kokia pusę metų taip cypti, kai užvedi šaltą mašiną pora min. pacypia ir praeina, o dabar prasidėjo cypimai ir važiuojant su šalta ir nesuprantu kame reikalas, nes tokį garsą pirmą kartą girdžiu, tikrai čia ne dirželio. Edvartonas, skriemulio sakai? Ką reiktų tokiu atvejų daryti? Jeigu ilgai tempsi kokios pasekmės laukia?

Ačiū

modeliuka

pas mano mašiniuką irgi tokis garsas. kažkada meistro klausiau kas tai, man paaiškino, kad tai nuo generatoriaus ir taip padaryta specialiai. nebepamenu ką ten man aiškino, bet sakė nekreipti dėmėsio ir neieškot bėdos. aš jau ketvirti metai važinėju su tokiu "padejavimu".
Modeliuka