Pirksiu Prius. I ka atkreipti demesi?

Pradėjo Kestutis777, Liepa 14, 2010, 22:42:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

Kestutis777

Na, Prius turetojai, pasakokit, kokios jusu masiniuku ligos, i ka atkreipti demesi perkant Priusa? :)

xyzpule

Manau reiktu atkreipti demesi i alternatyvas, tokias kaip VW BlueMotion. :D

Kestutis777

Citataxyzpule parašė:
Manau reiktu atkreipti demesi i alternatyvas, tokias kaip VW BlueMotion. :D

Tipo? :)) Papasakok daugiau :))

fennix

As tai galvoju kad nuostabi alternatyva butu SOFC - kieto kuro elementai...  O siaip labai gaila kad avensiuka i priusa iskeiti...
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

Kestutis777

Citatafennix parašė:
As tai galvoju kad nuostabi alternatyva butu SOFC - kieto kuro elementai...  O siaip labai gaila kad avensiuka i priusa iskeiti...

Man irgi labai gaila, bet taip reikia..... :(
Jei nemoki normaliai vazineti, keisk masina :( Va ir keiciu, kol neivarvolinau kazkur :( Bo labai jau linksmai tas mano D-CATas laksto..... :))
 Pagrindiniai reikalavimai: Automatas, Ekonomiska, Toyota....

modeliuka

Modeliuka

Kestutis777

Citatamodeliuka parašė:
:o a tu čia rimtai?????

Rimtai :( Miesto kamsciuose tikrai nera jokio tikslo vazinetis su mano Katineliu :( Jam katalizatorius kemsasi nuo tokio vaziavimo... :( Reikia duoti laikas nuo laiko prasilekti, o kur tu prasileksi, kai Norvegijoi visus max 80km/h? :(
Tai va, logiskiausias sprendimas sutaupyti, nepapuolant Norvegijos mentams uz greicio virsijima ir vazinejant ekonomiskai, yra Prius :(

Neklausinekit, kodel ir ar rimtai :( Paciam sirdi spaudzia, bet tokia realybe :(

Arvydas

kamščiuose labai nepritaupysi, po truputį riedant baterija greit išsikrauna. plius dar kondicionierius ar pečiukas.
dėl bėdų - tfu tfu su 2007 m kolkas nebuvo jokių. gal kas su senesne važinėdamas ką galėtų papasakot. kiek teko rusų forumuose lankytis, rimtų bėdų retai pas ką pasitaiko.
gal planuoji prius 3 pirkt?

xyzpule

Tikrai geresnis pasirinkimas jei nori sutaupyti. Zinoma, nesidomejau kainomis, bet nemanau, kad uz Prius labai daug brangiau bus, o gal net pigiau.

Apie Bluemotion link1
Apie Bluemotion link2

:)

Kestutis777

CitataArvydas parašė:
kamščiuose labai nepritaupysi, po truputį riedant baterija greit išsikrauna. plius dar kondicionierius ar pečiukas.
dėl bėdų - tfu tfu su 2007 m kolkas nebuvo jokių. gal kas su senesne važinėdamas ką galėtų papasakot. kiek teko rusų forumuose lankytis, rimtų bėdų retai pas ką pasitaiko.
gal planuoji prius 3 pirkt?

Aha :)) Bandau planuoti gribti ta paskutiniji :)) Mano Avenci ir drauges Corolla pardavus turetumem beveik ikasti i ta kosmini laiva :))

Kestutis777

Citataxyzpule parašė:
Tikrai geresnis pasirinkimas jei nori sutaupyti. Zinoma, nesidomejau kainomis, bet nemanau, kad uz Prius labai daug brangiau bus, o gal net pigiau.

Apie Bluemotion link1
Apie Bluemotion link2

Bet tai nebus Toyota......

NNZ

Kestutis777, tu pasinagrinėk, gal kokios nuoladios mokesčių Norveguose yra tarkim, kad ir tam blue motion, gal labiau apsimokės nei prius.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

lawyer

nepasirasyk ant volkswagen traktoriaus, elektrinis-benzininis prius kur kas tyliau vaziuos :)

vanitas

Įdomi naujiena... :o Šiaip, jei susigundysi tuo naujuoju trečiuku, tikrai nenusivilsi, o ir jėgos pas jį nemažai - dragint galima irgi. aš su savuoju pirmuku jau 5 metus atvažinėjau, artėju dabar prie 220 tūkst. - kolkas viskas normaliai. Būt iš ko užbašliuot tikrai pirkčiau šitą trečiuką - ilgoms kelionėms ir elektromobilį vietoj maltis.

xyzpule

Traktoriai buvo antri, treti Golfai, Audi iki kokiu 2004 labai garsiai dirba. Nemanau, kad dabartiniai dyzeliai garsiai dirba.

O pasakymas, kad tai nebus Toyota tai taip pat toks. Reikia apsispresti, ar nori Toyotos, ar ekonomijos.