Avensis nuo 2003m ispudziai,komentarai...

Pradėjo Jordan, Rugpjūtis 27, 2008, 13:17:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

tai va man ir idomu nes siaip jau naujesniose ne plaukiojancios sankabos tai but idomu kaip pas ketvirtasis pagal kebulo numeri autotojoj meta...
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Memelis

Siandien paziurejau autopliuse, kad gerokai atpige Avensiai yra. Rugseji ir spali ju nauju LT parduota daugiausiai is visu auto, taiko nerealiais nuolaidas naujoms, laukia naujo modelio tai kaina ir vaziuoja... Geras metas pirkti!
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

ketvirtasis

CitataVilsonas parašė:
nuo 2003 nebera problemos su sankaba
Tada man prisisapnavo ir tai buvo labai tikroviškas sapnas, nes piniginė ženkliai suplonėjo.

NNZ

to ketvirtasis> tai as sakau pasiskambink i kurią nors toyotos atstovybe ir sakyk noriu smagratį pirkti ir jie pagal kėbullo kodą pasakys... nes man pačiam labai įdomu.

ketvirtasis

O buvo taip: nuėjau į LIRO ten žiūrėjo pagal mašinos kėbulo numerį,  kaip ir nerado vietoje. Bet pažadėjo atsiūsti ir  paprašė 6,200 už "originalą". Autotoja paprašė 3,900 tik už smagratį, bet Eoltas paprašė 3,200. Tai viską jau man sutvarkė prieš mėnesį, kam man skambinti jau viskas pamiršta.

ketvirtasis

Kaip ten sužinoti kokia pas mane komplektacija? Linea Sol ar Tera ar dar ten kokia? Kur ant mašiniuko parašyta?

NNZ

arba saulyte tai linea sol jei menuliukas tai tera ant subioėns turi būt

ketvirtasis

CitataNNZ parašė:
arba saulyte tai linea sol jei menuliukas tai tera ant subioėns turi būt
Pakartok nes parašyta  ne kaip. Ir tiksliau (kokia saulytė, koks mėnuliukas)

NNZ

yra koks zenkliukas ant užpakalinės dalies prie pavadinimo? Tai jei nežinai apie ką kalbu reiskia nėra. Tai cia užsuk http://www.toyota.lt/cars/new_cars/avensis/equipment.aspx cia kaip ir naujų auto, bet vistiek panašiai ir pas tave turėtų eiti komplektacija. Šiaip pagrindinis skirtumas tai pas sol tonuoti galiniai langai, priešrūkiniai stovi ir odinis vairas su pavarų perjungimo svirtim.

donisk

Sveiki visi, turiu 2004 Avensi dyzeliuka ir norejau pasiklausti, kur vilniuje butu galima kokybiskai ir nebrangiai pasikeisti tepalus ir filtrus? :)

Jordan

Citatadonisk parašė:
Sveiki visi, turiu 2004 Avensi dyzeliuka ir norejau pasiklausti, kur vilniuje butu galima kokybiskai ir nebrangiai pasikeisti tepalus ir filtrus? :)

Na tepalai toks dalykas, nieko ten labai jau meistrisko nereik moket. Pats pasikeiciau, ant duobes. :D (cia tarp kitko)
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

donisk

na zinai kai duobes neturi, tai ieskai kur galetum pasikeisti :) pasidalinkit mintimis, kas ir kur savo dyzeliukui tepalus keiciat? :)

NNZ

as tai perskambinu visus servisus jei kur laisva buna iskart , kad nereiketu eiles laukt ten ir vaziuoju. Dazniausiai pats keiciuos.

kaktusas

Bet taigi išsirenki, kokius tepalus nori pilt į savo toyotą ir tada žiurai kokie servisai juos parduoda, arba aišku pats gali nusipirkt ir vežtis pas kažką, bet man tai taip per daug žaidimo taip dėl tepalų ardytis, svarbiausia juos keist laiku ir vsio o ne ieškot stebuklingo serviso :)

ToyotaClub

As ir taip darau nulekiu i servisa pakeicia ir rami galva :)
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas