Sankaba sunki...

Pradėjo egiosa, Vasaris 06, 2011, 20:06:32 PM

« ankstesnis - sekantis »

egiosa

Pas mano auto kažko labai jau sunki sankaba. Dar prie to pačio įdomiai taip iš 1 į 2 pavarą jungiasi - vos ne pati įsimeta, vos pajudinus. Pas žmonos Clio persėdus tai išminant vos jauti pasipriešinimą palyginus su Avensiu.
Ar čia normalu, gal reguliuojasi jinai kaip nors ?

AVENSIS D4D CHIP

Citataegiosa parašė:
Pas mano auto kažko labai jau sunki sankaba. Dar prie to pačio įdomiai taip iš 1 į 2 pavarą jungiasi - vos ne pati įsimeta, vos pajudinus. Pas žmonos Clio persėdus tai išminant vos jauti pasipriešinimą palyginus su Avensiu.
Ar čia normalu, gal reguliuojasi jinai kaip nors ?
trąuk babkes is pagalwes ir jieskok sankabos komplekto;)

ketvirtasis

Išminamasis guolis, bet geriau keisk visą sankabos komplektą. Tą patį pasakys meistrai. Tavo vietoj nekreipčiau dėmesį į kitų auto sankabas, važinėk kol spaudinėjasi.

Giedrius34

Pas mane irgi sunki, bet kol zmona sugeba ismint, tai ir nekreipiu demesio. Ir taip jau pravaziuota virs 60kkm.
ტოიოტას გამძლე

Henris

Pas mane sunki jau 2 metus ta sankaba, nuvaziavau virs 50k km, tai daba jau prabuksuoja, tai taupau pinigelius, keitimui, beje cia kai kelias dienas lijo ir ilgiau masina pastovedavo, tai nebebuksuodavo, o nuvariau vakar iki Palangos, tai griztant atgal vel pradejo praslist, matyt pastovi dregnam ore, diskas parudyja biski, tai kol nenusivalo visos rudys, geriau dar sukabina, bet manau neilgai taip bus tai taikysiu momenta artimiausiu metu keisti komplekta, bo paskui galiu sustot kur nors ir isvis nebepajudet...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Kestutis777

Ka reiskia: SUNKI SANKABA?

Memelis

Paziurek per paieska, prirasyta jau sita tema yra...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Tuziukas

pas mane irgi sunkiai spaudziasi ji, nieko nepadarysi, musiau taip turi buti..;)

Bondas_007

pasikeisti sankabos skysti visdu pirma reiketu, ypac minusinei temp esant, skystis senas prisigeres jau dregmes, ji kristalizuojasi del to ir sunkeja sankabos numynimas, patarciau visu pirma nusiorinti ir paiskeisti sankabos skysti, bus pigiausias zingsnis, o jei jau nepades, tuomet ieskoti bedu...
Automobilių remonto darbai!

http://www.automobiliuremontas.lt
8 678 59083
Ieškokit mūsų Feisbook'e

wikcia

Vakar pasikeiciau sankabos skysti, bet per salcius didelius vistiek sunkiai spaudziasi, ir kazkiek pastringa kai grizta i pradine padeti. bet kai silta buna viskas ok ir spaudziasi ir atsileidzia normaliai.

umunas

Citatawikcia parašė:
Vakar pasikeiciau sankabos skysti, bet per salcius didelius vistiek sunkiai spaudziasi, ir kazkiek pastringa kai grizta i pradine padeti. bet kai silta buna viskas ok ir spaudziasi ir atsileidzia normaliai.
susidaro toks įspūdis, kad čia Toyota bruožas. keičiausi gi ir pats. aišku geriau pasidarė, bet sankaba per šalčius tikrai sunki.

Renis

As tai nesuku galvos del to sunkumo sankabos.. Nu tai kai -18 lauke tai bet kas sunkus pasidarys.. Susyla ir vel viskas minksta :]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

Kestutis777

Citatawikcia parašė:

Galvojau, kad tik pas mane taip su ta sankaba po salciu buna..... Tai padejo sankabos skyscio keitimas? Po saltos nakties ji lengviau spaudinejasi? :)
Paskambinau i Tokvila. Jie pasake, kad toki vangi po salciu gali buti ir del diskatoriaus gedimo...

umunas

CitataKestutis777 parašė:Paskambinau i Tokvila. Jie pasake, kad toki vangi po salciu gali buti ir del diskatoriaus gedimo...
iš pasisakymų forume galima tada spręsti, kad pas daugumą diskatorius užsilenkęs. kažkaip sunkiai tikėtina.

horn

Sankaba kietoka, bet tokia pati kaip ir kitais metų laikais. Pas mane tikriausiai jau prie pabaigos diskatorius, nes kartais nemalonūs metalo dreržgimo garsai būna iš po kapoto, kai bandau sankabą atleisti. Jau apie 100t km prasukau su šiuo sankabos komplektu, kadangi pirkta ganėtinai pigi už kelis šimtus, nesitikiu kokybės ir ilgaamžiškumo.