Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Memelis

Čia gal ne į temą, bet...:D

http://lt.wikipedia.org/wiki/Vi%C5%A1takumas
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Kestutis777

CitataMemelis parašė:
Čia gal ne į temą, bet...:D

http://lt.wikipedia.org/wiki/Vi%C5%A1takumas

Cia tipo, nes visur xenonai mano masinoje? :)

Memelis

Jo. ;) Kam tau tiek šviesos reikia? :D

Kestutis777

CitataMemelis parašė:
Jo. ;) Kam tau tiek šviesos reikia? :D

Na, vaziujant kalnu siaurais keliukais, nakti, lietui pliaupiant, tai labai didziulis malonumas, matyti kelia. Galima vaziuoti leciau, bet man patinka efektivumas.
Mieste vazineju tik su trumpom, o nakti su tolimom labai gerai matau i toli, tad esu kiek ramesnis, kad koks briedis neuzeis i svecius pas mane i masina...
Nesakau, kad tai butina, bet jei galima rinktis, renkuosi tai.

Kestutis777

Na va :) Technikine praleido be problemu ;) Tad rekomenduoju geriau jau atsinaujinti zibintus, negu DEPO pirkti :)

vincass

CitataKestutis777 parašė:
Na va :) Technikine praleido be problemu ;) Tad rekomenduoju geriau jau atsinaujinti zibintus, negu DEPO pirkti :)
Pagaliau šiandien ir aš nusiunčiau žibintus į Xenonai.lt, restauracijai.

mmersass

Man originalas kazko dregme praleisdavo, tai nusipirkau TYC db nerasoja, idomu kur problema kad rasoja? :(
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

arytis

Citatammersass parašė:
Man originalas kazko dregme praleisdavo, tai nusipirkau TYC db nerasoja, idomu kur problema kad rasoja? :(

Kažkur skaičiau, kad Avensiu lempų nesandarumas yra gamyklinis brokas. Tikriausiai todėl manasis jau iš vokiečių atkeliavo su hermetizuotais žibintais. O galiniai ir toliau sėkmingai rasoja.

mmersass

Citataarytis parašė:
Citatammersass parašė:

Kažkur skaičiau, kad Avensiu lempų nesandarumas yra gamyklinis brokas. Tikriausiai todėl manasis jau iš vokiečių atkeliavo su hermetizuotais žibintais. O galiniai ir toliau sėkmingai rasoja.
tik idomu kur beda yra jei kur hermetikas tai dar nlb blogai, bet jei stiklas kazkur tada blogiau. Bet desine rasodavo pastoviai, o kaire nerasodavo arba nezymiai.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Memelis

CitataO cia jau isplautas ir paruostas atnaujinimui. Salia jo jau atnaujintas reflektorius.
http://img846.imageshack.us/img846/7769/img0240version2.jpg

Vaikinai tikrai gerai ir efektingai dirba ;)

O kodėl tie reflektoriai skirtingų formų, skirtingi tvirtinimai? Tai čia vienas tavo, o kitas ne?

Kestutis777

CitataMemelis parašė:
CitataO cia jau isplautas ir paruostas atnaujinimui. Salia jo jau atnaujintas reflektorius.
http://img846.imageshack.us/img846/7769/img0240version2.jpg

Vaikinai tikrai gerai ir efektingai dirba ;)

O kodėl tie reflektoriai skirtingų formų, skirtingi tvirtinimai? Tai čia vienas tavo, o kitas ne?

Vienas mano, o kitas jau buvo padarytas. Tuo paciu metu chromavo BMW, Mazdos, 2 Avensiu ir dar kazkokios masinos reflektorius. Jie nemaiso chemijos del 2 reflektoriu.

vincass

Citatavincass parašė:
Jau vakar susidėjau atnaujintus žibintus. Nuvažiaves Į TAS susireguliavau aukštį. Šviesomis patenkintas. Nežinia tik kiek laiko laikys? Ar vėl neišdegs, nes garantiją tai kažkodėl mažą duoda-tik 1 metus.

AVENSIS D4D CHIP

Citatavincass parašė:
Citatavincass parašė:
Jau vakar susidėjau atnaujintus žibintus. Nuvažiaves Į TAS susireguliavau aukštį. Šviesomis patenkintas. Nežinia tik kiek laiko laikys? Ar vėl neišdegs, nes garantiją tai kažkodėl mažą duoda-tik 1 metus.
kiek rublių nupleše?:)

vincass

Pagaliau šiandien ir aš nusiunčiau žibintus į Xenonai.lt, restauracijai.[/quote]

[/quote]kiek rublių nupleše?:)[/quote]

500 lietuviškų... Dar padarė papildomą aušinimą (išgręžė po skylę modulyje), kad taip reflektoriai nekaistų.

AVENSIS D4D CHIP

Citatavincass parašė:

[/quote]kiek rublių nupleše?:)[/quote]

500 lietuviškų... Dar padarė papildomą aušinimą (išgręžė po skylę modulyje), kad taip reflektoriai nekaistų.[/quote]na siaip neblogai sviecia atnaujintit kaip nauji zibintai,na tik klausimas kiek laikys,jeigu nors pora metu tai super;)