Gamyklinė signalizacija

Pradėjo darcaa, Kovas 31, 2011, 16:22:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

darcaa

Sveiki, forume apie corollas buvo rasoma apie gamykline signalizacija ir kad europoje uzdraustas garsinis signalas. Gal kas zinot kaip prijungt prie tos gamyklines signalizacijos sirena? Klausiau Corollos forume, niekas neraso apie tai. Reiktu II Avensiui.
Avensis II 2003

Henris

Siaip ar nebus taip, kad signalkes pas tave nera, o tik centrintis uzraktas, nuo kurio suveikia avarinis. Pas mane taip buvo, tai state adaptyvine TOYOTA signalke su garsine sirena. Tai yra tik garsinis signalas, kuris ijungiamas/isjungiamas nuo centrinio suveikimo, na aisku sudedami smugio davikliai ir pan. Man kainavo 400lt. Kazkaip keista, kad EU butu uzdrausta garsine signalizacija, tai ka bombina masina ir ji nieko nerekia? Tai kam tokia reikalinga? :) Tipo privalo tada buti butinai peidzerine? :) Keistoka...
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

darcaa

Tai pas mane tik centrinis ir bus. 400 lt puse velnio, o valdymas signalkes rakteliu padarytas ar atskiras pultelis, kas montavo? Del garsines signalizacijos draudimo EU ir man neaiskiai cia :)
Avensis II 2003

mantootiss

Pas mane buvo centrinis su imobilaizeriu originaliai,prie pora savaiciu firmoje ALTAS dejau signalizacija,kad KASKO galeciau draust. Sumoejau 350lt., galvojai pasidaryti,kad nebutu atskiro pultelio, o pajungtu nuo originalaus rakto, bet kaina kilo iki 500 tai imiau pigesni varianta:)

Henris

man padare kad viskas veiktu su rakteliu, kaip ir minejau 400lt nepilnai, ar 380lt kazkur irgi dejau ALTE, Klaipedoje

Naujokas

Uz 350 padare adaptyvine signalke prie raktu tinkancia kasko.

xaudrius

Dėl signalizaizacijos EU-garsinė sirena nėra uždrausta,tik ji griežtai negali imituoti spec. tarnybų darbo,t.y. signalizacijos jungiamos prie garsinio signalo,tikriausiai patys esat pastebėję,kad atvežtų mašinų iš vakarų signalizacijų nebūna arba būna jungtos prie signalo.Šiaip dar ten labai žiūrima,kad jos veiktų tvarkingai,nes jei kas pastebi,kad mašinai stovint įsijunginėja signalizacija,pvz.nuo lenkiančių mašinų,ar atidarant kiauksi,kas pas mus madinga,iš karto prisistato policija ir gauni be kompromisų bauda už rimties trikdymą,todėl vakaruose ir mažai mašinų su garsinėmis signalizacijomis.
Kiekvienas spyris į subinę yra postūmis į priekį.

Henris

Idomu kaip EU policininkai elgiasi, kai kokio lauzo variklis dirba garsiau nei signalkes kiauktelejimas :)

bladas

Retorinis klausimas: rasote apie EU valstybes ir EU policija, o tai Lietuva - TSRS ar Afrikos valstybe?

volga

Labai teisingas spejimas..... Pagal mentaliteta tai TSRS, o pagal biednuma , tai nu grynai Afrikanska....:)
04 Avensis 1,6 sedanas
02 Camry 2.4 pulemiotas