Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

capris

pas mane D4D pasikeiciau visa komlekta su plaukiojanciu smagraciu viso komplekto kaina is vokietijos parveze man LUC lygtais tokia firma tai kainavo 420 euru tie LUC orginaliai eina i D4D sake toyotos centre. jei kam reikia galiu paprasyti kad parveztu. ir nereikes nieko ten keisti nuo Corola Verso ar pan.,

ai2x

Sveiki,

Mano Avensis turi bėdą, labai panašią į šitoje temoje aprašomą: stiprus klaksėjimas/ciksėjimas dirbant laisva eiga. Išmynus sankabą - garsas dingsta/sušvelnėja. Paskaitęs temą, galvoju, kad smagračiui atėjo galas.
Patarkite servisą Vilniuje, kuriame galėčiau kokybiškai pasikeisti, ar kur kiti forumiečiai darėte keitimą.
Didelis ačiū iš anksto.

Taip pat yra problema, kuri gali būti susijusi arba ne.
Pasireiškė atšalus orams. Užvedus automobilį, apsukos sukyla iki 1200rpm, kas nėra normalu mano galva, nes ir garsas jau toks tarsi važiuotum, o juk viso labo stovi ir šildaisi kažkiek.
Sušilus iki darbinės temperatūros (lygiai viduriukas tarp C ir H) - apsukos sugrįžta į normalią zoną laisvai eigai - 800rpm. Malonesnis ausiai pupsėjimas iš kart :). Galvoju, čia gal kokia gudri temperatūros skirtumų valdymo sistema, kad greičiau sušiltų???
Taigi, jeigu kas nors galite pakomentuoti, būtų įdomu išgirsti forumiečių nuomones.
Ačiū.

arytis

Citataai2x parašė:
Taip pat yra problema, kuri gali būti susijusi arba ne.
Pasireiškė atšalus orams. Užvedus automobilį, apsukos sukyla iki 1200rpm, kas nėra normalu mano galva, nes ir garsas jau toks tarsi važiuotum, o juk viso labo stovi ir šildaisi kažkiek.
Sušilus iki darbinės temperatūros (lygiai viduriukas tarp C ir H) - apsukos sugrįžta į normalią zoną laisvai eigai - 800rpm. Malonesnis ausiai pupsėjimas iš kart :). Galvoju, čia gal kokia gudri temperatūros skirtumų valdymo sistema, kad greičiau sušiltų???
Taigi, jeigu kas nors galite pakomentuoti, būtų įdomu išgirsti forumiečių nuomones.
Ačiū.

Čia automatinis patsosas. Jei išjungtum šildymą, tai ir apsukos nukristų iki 800 rpm.

vytska

Esant saltam orui uzvedus salta varikli - apsukos laikosi apie 1000, jei ijungtas šildymas - apie 1200. Kai susyla variklis nukrenta apsukos iki 800.
vytska

ai2x

Ačiū už atsakymus.
O kaip dėl pirmos problemos? Gal turite vis tik ką parekomenduoti? Ar tik Tokvila ir Mototoja nieko nežinančiam žmogui belieka?

LG

Citatacapris parašė:
pas mane D4D pasikeiciau visa komlekta su plaukiojanciu smagraciu viso komplekto kaina is vokietijos parveze man LUC lygtais tokia firma tai kainavo 420 euru tie LUC orginaliai eina i D4D sake toyotos centre. jei kam reikia galiu paprasyti kad parveztu. ir nereikes nieko ten keisti nuo Corola Verso ar pan.,

tu geriau parašyk tikslų komplekto pavadinimą ir kodą :) ir kiek kainavo darbas pakeist
Toyota Avensis
2010 m. 2.0L D4D 93 kW

Henris

capris koks pas tave avensis I ar II?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

capris

mano Avensis II 2004 metu. 2,0 D4D 85 kw. Pasikeiciau uz 400. Ir vibracija dingo kur budavo ant laisvu apsuku, ir vibracijos tarp 1500rpm ir 1700rpm nebera. Kaip bus veliau tai nzn. Bet manau mano vaziavimui uzteks.

Henris

capris o cia LUC uz 420 euru, cia sankabos komplektas + smagratis?

capris

Jo visas komplaktas+smagratis. Penktadieni parveza dar viena nes pazystamas ir nori pasikeisti. tai galesiu foto padaryti ir atsiusti kaip viskas atrodo viskas kas ten yra.

Henris

Blin uz tokia kaina LUK as ir visai paimciau. Nes vistiek reikia kieisti... Praslista sankaba ir tos, vibracija jauciama ant 1500rpm, pamaigius sankaba daugiau, buna sunkiau begi ikalt. O cia 420 euru su parvezimu jau, ar reikia uz parvezima dar kazkiek? Na toliau Siauliai - Klaipeda 160km, cia neproblema manau :) Ir beje per kiek laiko pareina komplektukas nuo uzsakymo dienos??

capris

Draugas su traliuku vaziuoja i vokietija kiekviena savaite. veza is ten masinas. Tai jis nuperka Ten toks kaip sandelys yra ar kazkas panasaus. penktadieni bus dar vienas komplektas imesiu foto kaip atrodo ten viskas. 420 euru ten kainuoja parvezimas 0.

niuniauskas

Citatacapris parašė:
Draugas su traliuku vaziuoja i vokietija kiekviena savaite. veza is ten masinas. Tai jis nuperka Ten toks kaip sandelys yra ar kazkas panasaus. penktadieni bus dar vienas komplektas imesiu foto kaip atrodo ten viskas. 420 euru ten kainuoja parvezimas 0.
lauksim foto ir jei imanoma daliu kodu taip pat...paimciau ir as turbut, nes kaina tikrai stebuklinga :)
Sėkmė prastas mokytojas - iš jos nieko negalima išmokti!

capris

OK tai penktadieni atsiusiu foto.

Henris

as tai ko gero imciau, jei is tikro LUK firma ir komplektas tinka 2003-2005 D4D 2.0 85kw avensiui. Bet jei pats capris i tokia auto dejosi ir tinka, tai toki modeliuka jamu :) Na pas mus klp komplektas visas AISIN kainuoja 2000lt, o cia LUK 1500lt, tai visgi 500lt pigiau...