Autopilotas Avensis I

Pradėjo Toyminde, Rugsėjis 06, 2011, 09:09:57 AM

« ankstesnis - sekantis »

simveck

Sveiki daug laiko praleidau ieskodamas kaip isideti autopilota i I avensi. Cia yra keletas nuotrauku kuriose matyti autopilotas.
http://www.sendspace.com/file/dxgt14
http://www.sendspace.com/file/777u7u
http://www.sendspace.com/file/c85ik2

ten kur desineje puseje vairo tokiu ir daugiau mates nuotrauku.
Kiek issiaiskinau kompui reikalingas tik sankabos switch'as

pvz kaip rav4 ar previa
http://rav4faq.kerkerinck.de/xa2/tsb/file/BE3010_0_1_ElectricalWiringDiagramCLA20_Ergaenzung.pdf

cia yra service buletenis kuriama parasyta kad reikia pajungti sankabos switch'a nezinau ka jis dar daro jei nera autopiloto.

Turejau galimybe pasijungti prietaisai prie masinos per obd jungti ir savo masinoje kai nueidavau i cruise control nieko nerasdavo, tuo tarpu avensis verso tiesiog rodydavo kad niekas nepaspausta.

Gali buti kad reikalinga ir ecu programa jei jos nera tai ir nepasijungsi. Toyota sake kad kai kuriems tikrai imanoma ir sake reikia ziureti, tai manau jei ecu yra programa tai ir imanoma. Nusiemus vairo airbag'a matosi vienas kontaktas yra laisvas jis galetu buti autopiloto. Jei kas domejosi tai toyotoj rankenele yra varzu rinkinys ir kompas matuoja srove todel uztenka vieno laido. Kitas laidas turbut i mase gerai nepamenu.

Jei kas nors daugiau zino pasidalinkit.

RolisJ

Na, as II avensiui uztrumpines 4 ir 13 diagnostikos lizdo koja skydelyje gaunu daug indikaciju, tarp ju ir cruize kairiame kampe, o ta pati padares savo I avensy cruize nematau, todel priejau isvados, jog vien rankeneles nepakaks kaip antrukuose.

simveck

Originaliai spidometre nera cruise lemputes, bent jau tose vietose kur lemputes keiciasi, nes buvau issiemes spidometra. Jei matei nuotraukose kur rankenele kaireje puseje ant pacios rankeneles dega lempute. siaip lempute cruise controlui nebutina, kad jos nera spidometre dar nereiskia kad jo negali buti. O kas tiksliai atliekama jei uztrumpini 4 ir 13 kojas?

RolisJ

Uztrumpinus tas kojas berods variklio ir abs lemputes ismirksi klaidos koda, jei ji yra. Manuale aprasyta ta procedura ir kodu reiksmes, bet tai tik bendro pobudzio tikrinimas, nieko labai konkretaus.

miechius

Sveiki, pas mane 2004m Avensis 2.0 , D4D. Gal kas galetumet apsiimti ideti autopilota, nes kazkaip nesinori vaziuoti i brangu servisa ir moketi kosminius pinigus :)

kepure

Sveiki turiu dvi autopiloto rankeneles kam reiks i privata:)nuo 2003m

Toyminde

Tai ar tinka naujesnių Avensių rankenėlė snesniems?

simveck

Manau tinka nuo visu toyotu nes ten yra paprastas varzu rinkinys, ecu matuoja srove. Ten tik du laideliai, kai spaudi kuri nors mygtuka jis sujungia tuos kontaktus per tam tikra varza, kazkur turiu ir schema rankeneles surasyta kokios varzos. Aisku kaip zinai tvirtinimas gali netikti bet is elektronines puses tinka.

Kaip jau anksciau rasiau manau ECU turi tureti programa. Kai klausiau Kaune autotojoj jie man sake kad pagal kebulo numeri negali nustatyti ar gali ideti autopilota, sake vietoje ziuri ka gali padaryti.

Dar pasiziurek ar pas tave yra sankabos daviklis.

ketvirtasis

CitataToyminde parašė:
Tai ar tinka naujesnių Avensių rankenėlė snesniems?
Įdėmiai paskaityk kaip ir kur tas autopilotas dedasi + jungiasi antrame Avensyje.

Homer

Prikeliu sena tema. Ar kam nors pavyko isideti autopilota i pirma avesni?

Mantas87

Na pasidalinkite savo patirtimi, ar kam nors pavyko įsimontuoti autopilotą į T22 avensį?

FUX

Maciau pardavinejo I avensi su originaliu autopilotu. Vadinasi buna

CitataMantas87 parašė:
Na pasidalinkite savo patirtimi, ar kam nors pavyko įsimontuoti autopilotą į T22 avensį?
Mindaugas,
Vilnius
Avensis 01 D4D Uni
----

Punkevil

Aš kai pirkau pas manes buvo įmontuotą neoriginalus autopilotas su didelę rankena.
Toyota yra Toyota

polton

CitataPunkevil parašė:
Aš kai pirkau pas manes buvo įmontuotą neoriginalus autopilotas su didelę rankena.

Pas mane taip pat toks stovi ;)

Metras

Pas ką yra neoriginalus autopilotas, gal galite parašyti kaip matosi, kad įjungtas autopilotas, nes prietaisų skydelyje "Cruise" indikacija nenumatyta.