Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

buksas

DEPO reguliuojasi lygiai taip pat, su tuo suktuku kairej vairo pusej gali automatiskai pasikelt ar nusileist sviesas be problemu

rumin

Citatabuksas parašė:
DEPO reguliuojasi lygiai taip pat, su tuo suktuku kairej vairo pusej gali automatiskai pasikelt ar nusileist sviesas be problemu

Tai vat pas mane nera to suktuko. Kiek issiaiskinau, reguliuojasi automatiskai kai automobilis pakrautas.
Toyota Avensis 2.2 D-CAT

AVENSIS D4D CHIP

Citatarumin parašė:
Citatamodka parašė:
 As irgi po nedidelio eismo ivykio buvau susidejas depo + xenon, super 4 metai praejo ir lempos kaip naujos atrodo, tik xenon po biski spalva keicia. Bet kiekvieno nuomone skirtinga :)

Kokie buvo orginalus zibintai: ar paprasti, ar xenonai? Pas mane xenonai ir aukstis reguliuojasi automatiskai. Kaip bus su aukscio reguliavimu jei susideciau DEPO?
reguliuotusi automatiskai ir depo

rumin

Ar kas bandes vietoj orginaliu xenon zibintu su autamatiniu aukscio reguliavimu, susideti DEPO zibintus skirtus halogenams. Ar tinka ten visos jungtis ir panasiai. Nes pasak zibintu pardaveju, netokia zibinte skyle ir napavyks ideti orginaliu xenonu. Ir kaip ten su aukscio reguliavimo varikliuku?
Toyota Avensis 2.2 D-CAT

AVENSIS D4D CHIP

Citatarumin parašė:
Ar kas bandes vietoj orginaliu xenon zibintu su autamatiniu aukscio reguliavimu, susideti DEPO zibintus skirtus halogenams. Ar tinka ten visos jungtis ir panasiai. Nes pasak zibintu pardaveju, netokia zibinte skyle ir napavyks ideti orginaliu xenonu. Ir kaip ten su aukscio reguliavimo varikliuku?
idesi tik halogenine lempute arba kitajskus xenon,variliuka is senu zibintu perdeti reikia

GALLANT

Na issitraukiau ir as siandien savo lempas ir buvau nustebes.... reflektoriai metaliniai ir idialiame stovyje. Tai susidejau xenon 4300K i trumpas, o i ilgas Philips Xenon efect ultimate, gal kas kartais esate juos lygine su Osram night breaker, kazin kurie geriau sviecia ?

Kestutis777

CitataGALLANT parašė:
Na issitraukiau ir as siandien savo lempas ir buvau nustebes.... reflektoriai metaliniai ir idialiame stovyje. Tai susidejau xenon 4300K i trumpas, o i ilgas Philips Xenon efect ultimate, gal kas kartais esate juos lygine su Osram night breaker, kazin kurie geriau sviecia ?

Ta prasme? Kelintu metu tavo masina? Ardei pati zibinta? Pas tave buvo originalus xenonai ar paprastos lemputes buvo?

GALLANT

Bolidas 2004m, faru paciu ardyti nereikejo, kuo puikiausei viskas matosi pro ta skyle kur lempute dedasi, originaliai dedasi H7. Kas buvo sudeta iki 2007m nezinau, bet nuo ju, tai kokius puse metu stovejo halogenas, poto xenon OLLO 5000K, kuriuos pernai pries tech apziura pakeiciau halogenais, o dabar vel sudeti OLLO, tik su slim blokeliais, kad blokeliai tilptu i kisene esancia po fara.

kajima

Labai abejoju kad pro ta skilute galima pamatyt ar isdege reflektoriai ar ne . Ir jei jau reflektoriai metaliniai tai gal Depo ar dar kokie kinieciai ? Nes tai negali buti originalai.

Kestutis777

As ir galvoju, kas cia per stebuklas. Nejaugi zibintaio buvo gaminami dviejuose skirtingose gamyklose?

Venza

Man atrodo,kad nuo 2007m. Avensiu reflektoriai pradejo eit originalus metaliniai.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

GALLANT

Na reiks mesti aki, gal rimtai DEPO ar TYC :(
Taip vakar buvau nudziuges, o dabar pasirodys, kad kitaicas :@
Dar yra nedidele viltis, kad belgijoje buvo pakeisti.....

Kestutis777

Koks skirtumas, kitaicas ar ne? Svarbu kad gerai sviecia ;) Paziurek kas gamintojas ir jei tikrai reflektoriai metaliniai, tai vien del ju apsimoka pirkti tuos zibintus ;)

kajima

jei gerai sviecia aisq nereikia ten nieko keist:)) Jei net T.A. praeita su jais . O gal ten Hella moduliai jau stovi :)

kajima

jei gerai sviecia aisq nereikia ten nieko keist:)) Jei net T.A. praeita su jais . O gal ten Hella moduliai jau stovi :)