Truko dirzas

Pradėjo Vaimodestas, Balandis 01, 2012, 16:56:25 PM

« ankstesnis - sekantis »

Vaimodestas

Sveiki,

Kaip sako beda po viena nevaiksto. Buvo blogai su stabdziais, susitvarkiau. Tai dabar bevaziuojant draugei i gimtine truko (bent jau taip atrodo ) pagrindinis dirzas. Tai dabar noreciau isgirst, kontaktiniu duomenu geru meistru kurie darbuojasi Kaune. Ir ne uz kosminius pinigus apsiimtu suremontuot viska. Zinau kad tai kainuos nemazai, bet ieskot kur pigiau vistiek norisi.

P.S. Toks vienas klausimas iskilo, dabar kai ivyko visas sitas marazmas, kumstelinio velenelio skyvas pramuso ta plasmasine apsauga ir dabar styro koks 2cm i sona paejes, ar cia galejo varztas atsisukt ir nuluzt? Pasidalinkit savo mintim kam yra teke susidurt su panasia situacija.

Lauksiu pamastymu del to skyvo isejusio ir kontaktu del meistro. Dekui is anksto

valdasantonis

Pasiteirauk šrotuose kiek kainuoja kitas variklis.

kalava

CitataVaimodestas parašė:
Sveiki,

Kaip sako beda po viena nevaiksto. Buvo blogai su stabdziais, susitvarkiau. Tai dabar bevaziuojant draugei i gimtine truko (bent jau taip atrodo ) pagrindinis dirzas. Tai dabar noreciau isgirst, kontaktiniu duomenu geru meistru kurie darbuojasi Kaune. Ir ne uz kosminius pinigus apsiimtu suremontuot viska. Zinau kad tai kainuos nemazai, bet ieskot kur pigiau vistiek norisi.

P.S. Toks vienas klausimas iskilo, dabar kai ivyko visas sitas marazmas, kumstelinio velenelio skyvas pramuso ta plasmasine apsauga ir dabar styro koks 2cm i sona paejes, ar cia galejo varztas atsisukt ir nuluzt? Pasidalinkit savo mintim kam yra teke susidurt su panasia situacija.

Lauksiu pamastymu del to skyvo isejusio ir kontaktu del meistro. Dekui is anksto

pasidomek ka Dizrida pasiulytu
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

arytis

Jei pas tave paprastas variklis be tubinos, tai tokiai paciai masinai man buvo trukes dirzas, sulankste voztuvus ir, kas blogiausia, subyrejo paskirstymo velenelis. Vien uz veleneli srote prase 1000 pinigu, tai nusispjoviau, uz 1200 nusipirkau varikli ir pakeiciau, po pusmecio masina isvaziavo i Afrika. Tokia mano trukusio dirzo istorija.

Vaimodestas

tai va kad pas mane D-4D 2.0L turbo dyzelis. Ir kad velenelis bus luzes jau dabar matau, nes jis pramuse apsauga, ir styro lauke, gali su pirstu ji stumdyt.  

Ir pakolkas kiek skambinau be 3000 Lt gali tekt paklot :)

pinokis

siulyciau kita motora nupirkt nereikes 3000lt.

ketvirtasis

CitataVaimodestas parašė:
tai va kad pas mane D-4D 2.0L turbo dyzelis. Ir kad velenelis bus luzes jau dabar matau, nes jis pramuse apsauga, ir styro lauke, gali su pirstu ji stumdyt.  

Ir pakolkas kiek skambinau be 3000 Lt gali tekt paklot :)
Kiek esu domėjęs, tai kitas Avensio mataras 1k evro. Mano kolega tvarkėsi netikros mašinos (Ford Focus) motorą poto keikėsi ilgai nes remontas atsėjo  daugiau nei du kart brangiau nei kitas (šrote motoras). Ir dar jam buvo pikta, kad rezultatas gavosi ne koks ir tas kitas motoras kažkoks kokybiškesnis (naujesnio tipo) ir jam būtų labai tikęs.

pinokis

parasyk kepuriai jai reikes motoro man atrodo turi ir nebrangiai

alonzzo

pas mane yra d4d galva su veleneliais bet be vostuvu

Vaimodestas

Citataalonzzo parašė:
pas mane yra d4d galva su veleneliais bet be vostuvu

Kiek nori uz galva Alonzzo ?

alonzzo

horn

861243703 Valdas, serviso savininkas, jie pastoviai užsivertę tvarko variklius ir toyotų labai dažnai būna. Tvarko ne tik variklius bet ir važiuoklę. Kainos tvarkymo labai geros.

Vaimodestas

Tai va. susiradauy meistra. Ir kai atkele galva, tai oj oj kas pasimate. Pasirodo pirmas tepalo padavimo kanalelis ar uzsikimso ar kas, ir nebebuvo tepalo. Tai taip smagiai uzsivirino velenas su korpusu, kad isspjove skyva lauk. Tai dabar laukia daug pinigu kainuojantis Kapitalinis remontas. Kaip seksis butinai parasysiu :) visiems dekui uz numeriukus.

Artūras Alytus

Nesmagu. Sėkmes remontuojant. Lauksime naujienų.
Įdomu ar galima vizualiai apžiūrėjus ivertinti pagrindinio diržo būklę. Ar reikia jį nuimti diržą? Klausiau vienam servise ar ivertintų būklę , atsakė neigaimai, siūlo iškart keisti ir žiūrėti. Pas mane užklijuotas lipdukas su užrašu : Timing Belt Replacement 136000. Pagal lipduką jau prabėgo apie 40000 km. Kai žmogui nutiko tokia bėda , tai susimasčiau ar tikėti šiuo lipduku. Pardavėjas tikino, kad nekeisk diržo.

Bemsas

Po 40000km ridos ant dirzo dar turi matytis markiruote dazyta.