Keli litrai 95 benzino į diszli ar labai baisu?

Pradėjo paraordance, Rugsėjis 04, 2012, 08:38:02 AM

« ankstesnis - sekantis »

paraordance

Sveiki,

Per kvailą galvą įpyliau 5 litrus 95 benzo į dizelį, laiku patebėjau. Beveik nevažiavau. Jei pripilsiu visą baką dizelio, susimaišis ir sudegs?
Variklis 2,0 D4D.

Gincius

O ar ne paprasčiau būtų tą baką išleisti. Tikrai būtų geriau ir mašinai ir Tavo nervams. Pastoviai būsi įsitempęs ir galvosi pakenks-nepakenks.
[mail][/mail]

zuviss

Citataparaordance parašė:
Sveiki,

Per kvailą galvą įpyliau 5 litrus 95 benzo į dizelį, laiku patebėjau. Beveik nevažiavau. Jei pripilsiu visą baką dizelio, susimaišis ir sudegs?
Variklis 2,0 D4D.
Pilk tik pilna baka ir neimk i galva del tu 5 litru benzo,o isleidinet-uzsiknisi;)

arunaskeras

Pili pilna baka dyzelio nuvazinesi kokius 20 litru vel pilna ir viskas.Tikrai nieko neatsitiks del 5 litru.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

katana7

Common rail užtenka ir 5 l benzino, kad po kiek laiko pareitų siurblys ar purkštuvai. Kaip kam pasiseks! Iš patirties žinau. Siulau nerizikuoti.

paraordance

Hm, teks pilti lauk. O gal kas paskys ar yra angoj tinklelis, ar reikes kelti ant keltuvo?

arunaskeras

Citataparaordance parašė:
Hm, teks pilti lauk. O gal kas paskys ar yra angoj tinklelis, ar reikes kelti ant keltuvo?
Is mano patirties ne vienai toyotai nepavyko  istraukti kuro per uzpylimo anga. Dyzeliui galima istraukti per kuro padavimo slangute ja numovus prie  kuro filtro. As tam reikalui naudoju siurbliuka, bet galima pasinaudoti tokia budavo rusiska slanga su varliuke. Mano patirtis -nepagalvokit kad vagiant kura:D As dirbu degalinej, Ir tokiu atveju pasitaiko gan daznai, kad sumaisomas kuras, ypac per pilnati. Beja dabar irgi pilnatis. As bijau priburti bet kiek teko matyti tai del 5 litru niekas nesugedo.Va vienas  tai isvis pamirso kad dyzeli nusipirko ir  prisipyle pilna baka benzino tada masina teko brangiai remontuoti. Jei bendrai to kuro koks desimt litru tai pilk lauk ir bus ramiau.

katana7

Nežinau, kaip pas Corolla, bet esant tokiam atvejui, rimtame servize nuima degalų baką, ji plauna, keičia kuro filtrą, prapučia kuro padavimo sistemą (jeigu buvo užvestas variklis), jei ne, tai užtenka, tik degalų baką sutvarkyti.

eceris

is senu laiku zinau kad iki 10 proc benzo i dizelini varikli ziema pilama kad uzkurtum ryte masina per salcius. bet kaip yra su common railu nepasakysiu. zinau viena kuris pila kontrabandini rusiska dyzeli i savo audi A4 pumpaduzini varikli-dar vis viskas gerai, vaziuoja. mano manymu nepakenks tie 5 l pripylus pilna baka. nuvazinesi kazkiek, vel pripilsi...

katana7

Citataeceris parašė:
is senu laiku zinau kad iki 10 proc benzo i dizelini varikli ziema pilama kad uzkurtum ryte masina per salcius. bet kaip yra su common railu nepasakysiu. zinau viena kuris pila kontrabandini rusiska dyzeli i savo audi A4 pumpaduzini varikli-dar vis viskas gerai, vaziuoja. mano manymu nepakenks tie 5 l pripylus pilna baka. nuvazinesi kazkiek, vel pripilsi...
Šiais laikais į šiuolaikinius auto nieks nepila į dyzeliną benzino žiemą, o common rail pagrindinis minusas yra tas, kad ši sistema yra labai jautri kuro kokybei. D4D variklio (85 kW, 93 kW, 110 kW, 130 kW) maitinimo sistema ir yra common rail.(žinoma, tik ne 66 kW variklyje, ten paprastas dyzelis).

eceris

zinau kad nepila, bet nieko nuo tokio kiekio mano nuomone nenutiks. bet cia tik mano nuomone. o is kur tokios zinios, kad 66kw matoro ne cammon railas matininimo sistema? cia raso kitaip:
 http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/11181.html

spyglys

Siaip, nieko neturetu atsitikti, jei ipilsi pilna baka dyzelio. Taciau tai tikrai nera gerai. Nusiimk slangele nuo kuro filtro ir rankine pompa ispumuok tuos 5ltr. Pasportuosi biski, ir i sveikata ir auto i nauda.

arunaskeras

Citatakatana7 parašė:
Nežinau, kaip pas Corolla, bet esant tokiam atvejui, rimtame servize nuima degalų baką, ji plauna, keičia kuro filtrą, prapučia kuro padavimo sistemą (jeigu buvo užvestas variklis), jei ne, tai užtenka, tik degalų baką sutvarkyti.
Rimtas servisas turi duoti garantija kad sutvarkyta kokybiskai todel ir viska valo ir keicia ir uz sita darba papraso 500 lt Pas corola verso 66kw  tikrai cammon railas

eceris

tai pagal mane irgi 66 kw varikllis ne paprasytas dizelis kaip kad cia kolegos raso-jis tik interkulerio radiatoriaus neturi, tad ir ne 85 kw pas ji:)

katana7

Citataeceris parašė:
tai pagal mane irgi 66 kw varikllis ne paprasytas dizelis kaip kad cia kolegos raso-jis tik interkulerio radiatoriaus neturi, tad ir ne 85 kw pas ji:)
sorry, suklydau 66 kW common rail.