Toyota Yaris salono siluma

Pradėjo Rav4-777, Rugsėjis 20, 2012, 10:04:18 AM

« ankstesnis - sekantis »

Rav4-777

Sveiki,
klausimas: Toyota Yaris 2004m. 4D-4 variklis, ijungus salono sildyma ar silta ora pucia per visas angas, ar tik per krastines ?
Pas mane silta ora pucia tik per krastines angas, per vidurines tik salta.
Ar greit pas jus susyla variklis?

cYbeR_cat

Vairuoju Yaris 2008m 1.4 D4D, tai silta ora pucia ir per sonus ir per viduri. Isyla gana letai, paprastai reikia nuvaziuoti apie 10km arba 10-15min laisvom apsukom palaikyti.
Praejusia ziema susidejau Webasto sildytuva, jo pagalba isyla per kokias 2 minutes. O be to galiu komfortiskai pasisildyti dar pries sesdamas i automobili B)

ketvirtasis

CitatacYbeR_cat parašė:
Vairuoju Yaris 2008m 1.4 D4D, tai silta ora pucia ir per sonus ir per viduri. Isyla gana letai, paprastai reikia nuvaziuoti apie 10km arba 10-15min laisvom apsukom palaikyti.
Praejusia ziema susidejau Webasto sildytuva, jo pagalba isyla per kokias 2 minutes. O be to galiu komfortiskai pasisildyti dar pries sesdamas i automobili B)
Gal foto įmestum, lygtais ruošiuos dėti į Jariuką webastą tai neprošal pasižiūrėti.

trulikas

šiaip turėtų orą pūsti per visas angas
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

jura65

pas mane isyla per 25-30 minuciu ir tai vos vos

mind

CitataRav4-777 parašė:
Sveiki,
klausimas: Toyota Yaris 2004m. 4D-4 variklis, ijungus salono sildyma ar silta ora pucia per visas angas, ar tik per krastines ?
Pas mane silta ora pucia tik per krastines angas, per vidurines tik salta.
Ar greit pas jus susyla variklis?

Pastatyk, kad orą pūstų į langą ir tada pūs per visur šiltą.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

aspen

Citata iš: ketvirtasis Įrašytas Rugsėjis 29, 2012, 13:55:27 PM

Gal foto įmestum, lygtais ruošiuos dėti į Jariuką webastą tai neprošal pasižiūrėti.

pirma karta girddziu kad webasto sildytuva naudoja yariui :DD

tai gal man irgi reiketu isideti I savo yari, nes dirbu toki darba kad tenka miegoti masinoj ziema.. bet geras webastas apie 200 euru, as turbut koki 30 litru kuro sudeginu perziema vien tik sildant mazina, tai abejojiu ar apsimoka...

robertas1993

Citata iš: aspen Įrašytas Kovas 21, 2016, 00:00:45 AM
pirma karta girddziu kad webasto sildytuva naudoja yariui :DD

tai gal man irgi reiketu isideti I savo yari, nes dirbu toki darba kad tenka miegoti masinoj ziema.. bet geras webastas apie 200 euru, as turbut koki 30 litru kuro sudeginu perziema vien tik sildant mazina, tai abejojiu ar apsimoka...

mazas dyzelinis yaris labai ilgai syla, vat as turiu yari dyzeli  ir kankinuos visas ziemas taip... :D pravaziuoju kokia 15 km ir jau silta vejeli pucia, vietoj stovint auto niekaip neuzsyla nors ir pusvalandi laikyk uzvesta , nu niekaip... :) reikia duot apkrovos varikliui kad uzsiltu :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211