uzia galas

Pradėjo barzda, Balandis 23, 2009, 10:42:52 AM

« ankstesnis - sekantis »

barzda

:) muzoną mėgstu klausyt tyliai...kad jausčiau mašiną...:) meistras sakė užvaziuot, pažiūrės, gal verta sukimosi kryptį pakeist...B)

kaktusas

Čia kažkaip priminė kaip anksčiau dėdulės žiguliuose ir maskaraduose nejungdavo radijuškų nes vis sakė kad reikia klausyt kaip mataras dirba ;)
Matyt, kad nepražiopsot, kad jis jau nebedirba :D

mind

Citatakaktusas parašė:
Čia kažkaip priminė kaip anksčiau dėdulės žiguliuose ir maskaraduose nejungdavo radijuškų nes vis sakė kad reikia klausyt kaip mataras dirba ;)
Matyt, kad nepražiopsot, kad jis jau nebedirba :D

Nu jo tik maskarade ir pražiopsosi, kad jis nebedirba :D

O be muzikos važinėt, tai paranoją įsivarysi- viskas tik užia viskas tik barška , tik krebžda...   :D
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

kaktusas

Citatamind parašė:
O be muzikos važinėt, tai paranoją įsivarysi- viskas tik užia viskas tik barška , tik krebžda...   :D

Va va, tai ten subarška, tai ten, tada pradedi galvot gal kas negerai.. :)
O garsesnė muzika ištaiso tokius mažyčius nesklandumus :)

barzda

Na finale, gražino ratus į pernai metų vietas, tik apkeitė sukimosi kryptį... šlykštu... vistiek ūžia kaip lėktuvas...:@Išeities iš tiesų nėra teks "skraidyt"... galinė daugiasvirtė pakaba visiems automobiliams gadina padangas...:(

Memelis

Pas mane panasiai buvo. Kai nusipirkau, bagazineje buvo 2 Dunlop padangos. Dar gumos normaliai, tai maniau sutaupysiu. Vasarai atejus nusipirkau 2 naujas tokias pat, o tas ant galo uzdejau. Tai ka as bedariau, kaip jeis bekeiciau uzia nors tu ka. Atvazinejau viena sezona ir ismeciau lauk, nors protektoriaus dar gerai buvo. Niekas ten neprisitryne, tik dar slyksciau pradejo uzt. Nusipirkau dar 2 ir dabar visos naujos pas mane B)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

barzda

Naujos tai naujos... manai galas neišsilaiptuos? Nebent kaitaliosi ratus (kaire - dešinę)... vienintelis sprendimas, o jei padanga kryptinė, tai tada nežinau...B)

Saulius SSS

pasirodo ne man vienam tokia problema.ir man po keitimo pradejo uzti.padangos kryptines-sudetos gerai.3 sezona uzsidejau .seniau to nebuvo.dabar gal ir maziau beuzia,o gal priprato ausis :(.bet lyg ir tyleja po biski.jo as keiciau prieki su galu.znacit taip turi buti :D:D:D
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai