Avensis nuo 2003m ispudziai,komentarai...

Pradėjo Jordan, Rugpjūtis 27, 2008, 13:17:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

kubilas

Pries keleta meteliu perkant servisiuko pardej alyva-pakeitimas buvo nemokamas.o kazi,kaip dabar?!:o  gal ve kazkur tokios akcijos rengiamos,ka? bresta tas reikaliukas man po 2os tukst km:)

Rage

Bet cia ziuriu avensis dyzeliai normaliai ryja, as turiu 1.8 vvti (benzas) tai mieste jeigu ekonomiskai tai apie 5.5-6.5 ryja, o uzmiesti rekordas sieke 3.9l, o siaip uzmiesty norm vaziuojant 4.2.  
Toyota Forever!

Jordan

CitataRage parašė:
Bet cia ziuriu avensis dyzeliai normaliai ryja, as turiu 1.8 vvti (benzas) tai mieste jeigu ekonomiskai tai apie 5.5-6.5 ryja, o uzmiesti rekordas sieke 3.9l, o siaip uzmiesty norm vaziuojant 4.2.  
kazkaip neitiketinai, beprotiskai, neisivaizduojamai mazai :o Nesinori net tiket, nebuna tokiu benzininiu sanaudu :p
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

televizorius

turiu ir as savaji Avensis D4D teisa ne paprasta o Verso, niekuo nesiskundziu tik viena beda buvo pakeiciau purkstuka ir vel pirmyn. kuro sanaudos ispudingos, trasoja vaziuojant apie 120km/h apetitas 5.1l B)

Memelis

CitataRage parašė:

Tai cia su tavim ir Toyotai Prius sunku varzytis butu. B) Gamintojai nurodo, kad ji ima 4,3, o tavo 4,2... Beje, o kokios talpos pas tave akumas? :D
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Henris

O kaip pas jus Avensiai D4D 2.0l varikliu rieda jau nuo 130km/h? Pas mane tai jau garselis apie 140km/h nelabai patinkantis t.y. apie 3000rpm, kazkaip virs 3000rpm5 pavara nesistengiu spaust? Ar pas jus irgi dingsta komforto jausmas ant tokio greicio? Kalbu butent apie D4D 2.0l
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

unholy

na mano biski senesnis modeliukas ir variklis 81 kw bet nejauciu jokio diskomforto nei 120 nei 140 km/h vaziuodamas, pakankamai ramiai ir negarsiai dirba aukstom apsukom.
beje praita savaite myniau dugnais 2 ir 3 begiu iki redline'o t.y. 5k rpm, 2 begiu redline ant 80km/h, 3iu 120km/h, pirma kart pajauciau kaip veikia dyzelio ribotuvas, ne tai kad atmetineja o tiesiog dingsta gazas ir galia, idomei taip :) na bet prie tokiu apsuku kas liecia garsa tai ilgai neprilektum, jau pakankamai girdisi. zodziu profilaktiskai prapuciau turbina ir ismetima :)

Jordan

CitataHenris parašė:
O kaip pas jus Avensiai D4D 2.0l varikliu rieda jau nuo 130km/h? Pas mane tai jau garselis apie 140km/h nelabai patinkantis t.y. apie 3000rpm, kazkaip virs 3000rpm5 pavara nesistengiu spaust? Ar pas jus irgi dingsta komforto jausmas ant tokio greicio? Kalbu butent apie D4D 2.0l

Na tikrai nieko nesijaucia, vaziaves 160-170 km/h tikrai labai komfortiskai ir stabiliai vaziuoja, be jokio triuksmo. Aisku jis didesnis nei simtu vaziuojant, bet labai proporcingai. Jokio nepatogumo, ramiai susisneket galima vidui (pusbalsiu)
Toyota Solara Convertible 3.3 SLE
EX: Toyota Avenis 2003 2.0 D4D

Memelis

Mane tai nelabai tenkina ratu keliamas truksmas nuo 140 km/h Galetu but ir tyliau. Padangas paemiau naujas Dunlop, taciau ziemines Nokian zymiai tyliau vazinejo. Vis pamastau, kad verta pagalvot apie papildoma garso izoliacija.

Henris

Pas mane tai jausmas toks kad ant 150km/h tokia variklio vibracija i gazo pedala jau eina (aisku nera kad ten drebetu viskas) dar ir padangos ne auksciausios kokybes gal nera idealiai subalansuotos. Tik kazkaip virs 3000rpm isibegejimas toliau letesnis ir kazkaip nera jauku toliau spaust. Nezinau gal cia tik man taip atrodo, aisku salia sedinciam kuris kojomis neliecia pedalu, gal atrodo komfortiskai :) bet tai sakai 160-170km/h nesijaucia, nors gamintojas max greiti siem varikliam nurod 195km/h, tai manau varikliukas ant 170km/h jau tikrai netyliai turetu dirbti :) Ten jau ko gero netoli 4000rpm lipa :)

Memelis

As tai viena syki esu 200 km/h ispaudes ;) Vaziuoju syki autostradoje anksti ryte, kelias tuscias ir tik staiga mane naujas pasatas apnesa. Kazkaip idomu pasidare, kiek jis vaziuoja. Tai galvoju padurniuosiu. Paspaudziau iki dugno,  200 pasiekiau, truputi pavaziauvau, bet taip ir nepavijau. Tai gal pries metus buvo. Pastaruoju metu ramiai vazineju, neverta taip rizikuoti.

Henris

o kai 200km/h ejai, tai kiek aborotu buvo? neatrode kad pakilsi i ora :) Nes jauciu ant 200km/h jausciausi baugiai, nors gal prie kokiu 180km/h nebutu jokiu vibraciju:) zinai, kiekvienas auto turi savo rezonansinius taskus ant kuriu variklis labiau ir maziau vibracijos skleidzia, tai gal ant 200km/h kaip su elektriniu varikliu pasijautei? :)

Memelis

Siaip tai buvo pries 1 metus, tai nelabai ir pamenu apsukas. Sanaudos lyg 12 - 15 rode. (is naujo pabandyt nesinori, labai jau dideles baudos butu B)) Tiksliai negaliu garantuoti. Siaip tai normaliai vaziuoja, kokiu papildomu garsu ar vibracijos nesijaute, ant kelio laikosi gerai.

kaktusas

Na mano senesnis modeliukas,bet įsiterpsiu :) , tai garso izoliacija automobilis tikrai nepasižymi,nėr ten jos :|  ir jau prie 130km/h gana triukšminga salone, bet tai pagrindinė bėda, nes važiuot ramiai ir ant 160-170 galima,stabiliai ant kelio laikosi, o greičiau ir nebandžiau..

Memelis

Pas mane yra beda su vairuotojo dureliu sandarumu. Is isores ziurint viskas grazu, tolygu. Is vidaus irgi tas pats, bet garso tikrai per daug praleidzia. Gal reiktu pabandyt gumas pakeisti ar ka, nes neisivaizduoju del ko taip gali but.