Garso izoliacija

Pradėjo zally, Kovas 06, 2009, 10:57:58 AM

« ankstesnis - sekantis »

zally

Nebloga Lavernoj garso izoliacija.Reikia isiaiskint kaip ten pirkti ir aisku geriausia butu paciupinet ta medziaga.
Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Henris

Ar pas jus dyzelistai yra po kapotu apdraskyta garso izoliacijos medziaga? Galvoju ar brangus reikalas sita izoliacine medziaga atsinaujinti, nes pas mane viduri kapoto ir ten nuplyse viskas, tokia skyle ir kabo vata. Galvoju, gal sumazintu variklio garsa i isore sklindanti, gal ir salone maziau girdetusi, nes virs 130km/h mane erzina tas D4D garsas po 3000rpm. Bet gal tos kapoto izoliacijos atnaujinimas nieko nepadetu? Ar reiktu jos ieskot naujos ir perdet visa, ar ja kaip nors ten uztaiso?
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

Memelis

Tai aisku, kad pasijaustu jei ji butu sveika. As tai manau lauzynuose pasiieskok ir pasikeisi. Nauja gali brangiai kainuoti. Vienas pazistamas kazkada remontavo ir jam pamirso ja uzdet, tai sako iskart supratau kad kazko truksta ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Henris

O pas jus irgi ji padraskyta biski? nuo vibraciju ir ten susikurianciu vejo srautu?

Memelis

Pas mane jinai svaika. Sunku pasakyti nuo ko jinai pas tave galejo plysti.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Henris

Tai va cia man ir kyla galvos skausmas kodel ji apiplysus. Gal kazkas netvarkoj? Idomu kaip pas kitus

Henris

Gal koks katinas buvo apsigyvenes :) Bet tik vienoj vietoj nudraskyta prie pat variklio virsaus.

plintas

Dėl garso izoliacijos tai ir pas mane ne per tyliausiai dirba tas varikliukas,nors išorėje atrodo viskas čiki , bet salone :o jau net buvau vienu metu išsigandęs galvojau, kad taip neturi būti, kol  neatsisėdau į kitą toyotą., o jote tas pats:).O ties variklio viršuje nusitryne ir pas mane, bet tikrai nuo to garsas salone neturėtu keistis:).

Henris

Tai va ten kur pas mane islinudi ta vata prasitrynus skyle, nuo temperaturos. Nes toje vitoje kur nudraskyta, kazkoks elementas kaista uz variklio, tokis su aliuminiu uzdetas. Net nezinau, kas ten yra, pas kita paziurejau forde dyzeliniam tai ten kur pas mane nudraskyta, pas ji uzdetas gamyklinis folijos gabalas, kad nuo karscio medziaga neirtu. Nes ta medziaga kiek ziurejau prie variklio pacio lyg ir neturetu liestis, variklis per zemai stovi. Gali liestis tik kazkos bambalis toks apvalus kuris prie pat lango stovi po kapotu, beje kas tas bambalis ten yra??