Avensis nuo 2003m ispudziai,komentarai...

Pradėjo Jordan, Rugpjūtis 27, 2008, 13:17:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

Henris

Tai jau rida nebloga matyt, nes vairuotojo dureles greiciausiai issidevi, dazniausiai varstomos. O per kur pucia nesijaucia? Ar tiesiog truksmas padidintas is lauko? Gali buti, kad buvo pakeistos dureles, gal ten yra gavus smugi, ir sudejo koki taivani, arba originala, bet dureliu viduje garso izoliacijos nesudejo. Pas mane pavyzdizui vaziujant didsniu greiciu tai soniniai veidrodeliai drebet pradeda, ypac jei uzsiraunu ant priespriesinio vejo :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

OSU_FC

CitataMemelis parašė:
Pas mane yra beda su vairuotojo dureliu sandarumu. Is isores ziurint viskas grazu, tolygu. Is vidaus irgi tas pats, bet garso tikrai per daug praleidzia. Gal reiktu pabandyt gumas pakeisti ar ka, nes neisivaizduoju del ko taip gali but.
O kaip zinai kad butent vairuotojo dureles praleidzia:? cia vien is garso sprendziant?

Memelis

Rida pas mane maza ir tikrai zinau kad ji reali. Del tu duru tai visokiu minciu yra, bet tikros bedos net nezinau. Buvau toyotoje, tai jie rekomendavo gumas keisti. Nepamenu kiek tada kainavo, bet taip ir nepasikeiciau. Taciau kazkada kantrybe baigsis.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

D4D

Del vairuotojo dureliu garso izoliacijos, tai pas mano avensi('05 m D4D) irgi tas pats.Is pradziu ziurejau tarpus, is lauko, idealu, nors is vidaus kur stiklo virsus lyg ir didesnis buvo lyginant su keleivio.Tai nuleides stikla biski palenkiau, (nes labai lengvai jie pasiduoda lankstymui),bet jokio efekto.Po to galvojau gal spyna patraukt i vidu, bet protingi zmones patare gal geriau nelyst, nes galiu prisizaist:)))
Mane irgi erzina tas uzimas, toks jausmas kad padangos uzia, bet cia manau ir yra japonkiu garso izoliacijos kokybe.Girdejau yra kazkoks purskalas, kuri ipurskus prasiplecia gumos izoliacines.Bet nezinau ar tai padetu.Kazkaip keista kai 4  metu senumo masina jau reikia keist gumas ar dar kazkokius fokusus su jomis daryt.
Kelintu metu pas tave avensis, universlas?

Memelis

Pas mane 04 metu hecbekas. Nervuoja mane ta beda ir jinai is karto buvo man nusipirkus auto. As esu pastebejes toki dalyka, kad uzdarius duris ir is lauko jas spaudziant i vidu jos yra paslankesnes, tai yra gali daugiau ispausti vidun negu keleivio, nors tarpai idealiai vienodi. Taip ir nerandu protingo sprendimo siai bedai.

OSU_FC

Nu idomiai cia, nes pas mane irgi 04 m. galo hecbekas bet tokios problemos nesijaucia. Gal ten kokia brokuota partija gumu buvo pasitaikius ar pan ?

D4D

Na nezinau, ar ten kas brokuota ar ne, bet idomu ar yra koks budas pasalint sita problemele?Neaisku ar  pakeitus tas gumas ar padetu.Gal bendra duru izoliacija prasta ir tiek.
Yra firmos kur daro garso izoliacija, isklijuodamos is vidaus kazkokia pusta guma, bet manau neverta investuot tiek i duris :)

ketvirtasis

Tos garso izoliacinės gumos kaina labai pasakiška, nors kiek man žinoma yra panašus dalykas naudojamas statybose. Prieš dedami gipskartonį, meistrai ant "grindų" klijuoja tokią 15-20 cm įzoliacinę juostą. Tos juostos viena pusė lipni, nuplėšus popierių ji pati puikiai prilimpa. Tik nežinau ar šiuo atveju ar padės, nors kaina įkandama.

kaktusas

Visokių velnių prisigalvoja žmonės norėdami nors kokią garso izoliaciją pasidaryti,kažkada bandžiau domėtis, tai ir iš senukų pirktu kokiu tai porolonu kurio viena pusė lipni klijuoja...sako žymė ir nuo tiek yra :)
O geriausia tai matyt ta speciali bituminė danga, ją fenu reikia prilydyt. Jei gerai pamenu, 0,5m2 apie 60 lt kainavo... Šiaip nemažai yra forumų kur apie tai yra info. O firmoje pilna garso izoliacija berods apie 2500- 3000 litukų (prieš porą metų)

unholy

tinka ta pati spec.bitumine danga, skirta garso kokybei gerinti auto viduje, na kai dedama protingo zmogaus gera garso aparatura.jau neatsimenu kainos, bet jei tik dureles reikia tai su savo darbu manau tikrai ikandama kaina.

Memelis

Tai ta bitumine danga, kuri yra klijuojama viduje, ja yra klijuojama ir dureles. Taciau pas mane ne ta beda. Pas mane jausmas, kad nera pilnai uzdarytos dureles, ypac gerai jauciasi jei yra soninis vejas, tada is vis pucia... Triuksmas eina pro duru tarpus.

unholy

o tai gumos atrodo susispaude ar ne ? primeciau gal pacias duris per lankstus pareguliuot ?

D4D

Bet jei lankstus pradesi reguliuot, tada i vidu idubs durys,galines dureles bus labiau i isore iseje negu priekines?O jeigu jau vizualiai matysis tai nieko gero.
Girdejau kad yra kazkoks purskalas, kuri ipurskus i vidu gumos ji prasiplecia, bet nezinau kas tai per priemone kaip ji vadinasi ir kur jos gaut:)

Memelis

Vizualiai tai duris, visi tarpai yra idealus. Niekur negali prikibti. Taciau kaip ir sakiau, spaudziant jos i vidu daugiau pasiduoda. Bandant pritraukti jos tikrai i vidu giliau ieitu, ko pasekoje gautusi kad galines yra iskilusios... O kas apie ta purskala ka zinote? Pirma syki girdziu.

kubilas

Jeigu norisi tikrai geros g izoliacijos- manau ,kad reikia pirkti volvo s70.JOKIO GARSO SALONE.TAP PATIKO.:p