Variklio galvos tarpines remontas

Pradėjo Zalias, Liepa 18, 2010, 10:20:57 AM

« ankstesnis - sekantis »

dzonas

" pakaitinimo žvakes, išvalyti jų sriegius, lizdus, sutepti specialiu tepalu nuo prikepimo". Kas per tepalas? Kaip gyvas nesu girdejes apie toki.
15 metu su dyzeliu

Vaidas81

Yra toks dalykas, kaip vario tepalas/pasta, kuri apsaugo detalių paviršių nuo sulipimo sujungimo vietose prie aukštų temperatūrų (net iki 1000 C).

eceris

Jurgis

2007, D-CAT'as su 250 kkm rida. Pozymiai - antifreezo dingimas, turiu dapilti du kart per menesi po 200-300 gr., pamatavus rastas CO antifreeze. Kaip supratau antifreezas pas mane ispuciamas lauk susilus varikliui, nes vis randu variklio apdailine plastmase aptaskyta, ant zemes balu nera, baltais dumais taip pat nedumina, tepalas svarus grazus. Beto po nakties stovejimo dar laikosi slegis ausinimo sistemoje

Toshis

Citata iš: Jurgis Įrašytas Kovas 05, 2014, 10:48:24 AM
2007, D-CAT'as su 250 kkm rida. Pozymiai - antifreezo dingimas, turiu dapilti du kart per menesi po 200-300 gr., pamatavus rastas CO antifreeze. Kaip supratau antifreezas pas mane ispuciamas lauk susilus varikliui, nes vis randu variklio apdailine plastmase aptaskyta, ant zemes balu nera, baltais dumais taip pat nedumina, tepalas svarus grazus. Beto po nakties stovejimo dar laikosi slegis ausinimo sistemoje
Sakiciau nuojauta neapgauna, i tinkama tema parasei

Vaidas81

Citata iš: Jurgis Įrašytas Kovas 05, 2014, 10:48:24 AM

Gal kartais pavyko išsiaiškinti ar šiaip turi kokį įtarimą dėl gedimo priežasčių (pvz. dėl antifryzo trūkumo perkaitintas variklis, aušinimo pompos gedimas, auto eksploatavimas dideliais greičiais, šalto variklio "gręžimas") ar tiesiog iš niekur nieko tai atsitiko? Ar anksčiau eksloatuojant normaliomis sąlygomis nors nežymiai dinginėdavo antifryzas?

Bemsas

Citata iš: Vaidas81 Įrašytas Kovas 05, 2014, 11:18:24 AM
Gal kartais pavyko išsiaiškinti ar šiaip turi kokį įtarimą dėl gedimo priežasčių (pvz. dėl antifryzo trūkumo perkaitintas variklis, aušinimo pompos gedimas, auto eksploatavimas dideliais greičiais, šalto variklio "gręžimas") ar tiesiog iš niekur nieko tai atsitiko? Ar anksčiau eksloatuojant normaliomis sąlygomis nors nežymiai dinginėdavo antifryzas?

Brokuotos tarpines, kurios buvo statomos iki 2007.11

airis

Citata iš: Bemsas Įrašytas Kovas 05, 2014, 11:21:43 AM
Brokuotos tarpines, kurios buvo statomos iki 2007.11

Kodel tuomet Avensiams T27 irgi praputineja tarpines?

Bemsas

Citata iš: airis Įrašytas Kovas 05, 2014, 11:31:00 AM
Kodel tuomet Avensiams T27 irgi praputineja tarpines?

Sito nezinau. Reikia TSB ziureti.

Jurgis

mano 2007.11 :) gal ant paskutines tokios ir uzsiroviau :) o jei rimtai tai vazineju protingai, todel objektyvios priezastys sio gedimo nera man aiskios, kaltinu rida ir kaip Bemsas raso gamintojo nedadelkas

vitiok

Bemsas

Citata iš: Jurgis Įrašytas Kovas 05, 2014, 12:52:41 PM
mano 2007.11 :) gal ant paskutines tokios ir uzsiroviau :) o jei rimtai tai vazineju protingai, todel objektyvios priezastys sio gedimo nera man aiskios, kaltinu rida ir kaip Bemsas raso gamintojo nedadelkas

Tavo 2007.11 pagaminimo data? Ar pirmos registracijos data?

Jurgis

Bemsas

Citata iš: Jurgis Įrašytas Kovas 07, 2014, 09:28:22 AM
teisingai, pagaminimo 2007.10

Paskutine partija (y). Kazkur buvau imetes net VIN numerius, kur buvo brokuotos tarpines.

ragutis

Sveiki,
pastebejau kad antifrizas dingineja, slapia kur yra slangute nuvesta is pletimosi bakelio.. kiek radau forume tai tarpine turetu but ideta kokybiska, nes pagal VIN koda pagaminimo data 2008.01, ar ieskot kitur bedos, nei tarpinei?
Toyota Avensis T25, 2.0 D4D, 2008m.