Variklio galvos tarpines remontas

Pradėjo Zalias, Liepa 18, 2010, 10:20:57 AM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Daug tokiu variantu pasitaiko, kad atvazioja keisti tarpines, o ten galva suvaryta ir lizdus reikia daryti?

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

ragutis

Sveiki,
turiu toki klausima: dingineja antifrizas, greiciausiai tarpine parejo, laukiu eiles pas motorista, bet esme ne tame... uzsidege ant prietaisu skydelio lempute (termometras su apacioje bangelemis), vartotojo  vadove nerandu tokio zenkliuko, gal zinot ka jis reiskia?
Toyota Avensis T25, 2.0 D4D, 2008m.

Ralfas

antifryzo lygis turbut per zemas bakelyje.

ragutis

bet pripilus antifrizo iki reikiamo lygio, tas zenkliukas nedingsta, o turetu dingt pagal viska... gal ka nors dar jis reiskia?

MindaugasB

Geltonas ar raudonas tas termometras?
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

ragutis

Raiforas

Jei desineje puseje prie temperaturos rodikles jis ten svecia visa gyvenima kaip informacija ka reiskia ta rodikle. Kaip ir kaireje prie kuro rodykles yra benzino kolonele sviecianti!

ragutis

as taip ir maniau, tik vis ta panika daro savo... dekui

ToyotaClub

Klausimas. Jei buvo iki kazkuriu metu brokuotos tarpines. Tai astovas ar neturi pakeisti nemokamai tokio dalyko?
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Armani

Manau čia priklauso kazkiek kurioj salyj pirkta. Siaip tai gali sakyt kad cia pats kita keitei ir tau subirejo,na nebent ten kokie uzrasai kad orginalas,siaip butu idomu ka pasakytu atstovai. :)

Armani

Administratoriau,gal kur forumo eigoje išeitu ikelti sia nuoroda kad kolegom butu aisku kokia lempute uzsidege. http://automobilistas.blogspot.com/2013/01/prietaisu-skydelio-lempuciu-reiksmes.html

Sonixas

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Gegužė 13, 2014, 06:48:12 AM
Klausimas. Jei buvo iki kazkuriu metu brokuotos tarpines. Tai astovas ar neturi pakeisti nemokamai tokio dalyko?
Juos ne brokotos tiesiok jau taip yra.Taip jei tu iki 180000 km darai visus TA , tai taip toyota gali taikyt toki dalika kaip Good Will ir suremontuot varikli.bet kaip ir sakiau turi but lojalus klijentas istikimas toyotai
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Armani

o jei man tos tarpines nekeite nuo pagaminimo ir ji dar orginali tai man pakeistu ar ne? :-]

katana7

Citata iš: Armani Įrašytas Gegužė 13, 2014, 11:03:14 AM
o jei man tos tarpines nekeite nuo pagaminimo ir ji dar orginali tai man pakeistu ar ne? :-]
Aišku, kad ne.