dėl įtrūkusio stiklo remonto

Pradėjo scotlander333, Spalis 24, 2013, 14:35:01 PM

« ankstesnis - sekantis »

Donis7

Nuoširdžiai siūlau naudoti gumines pirštines tą chemiją čiupinėjant ;)

ToyotaClub

Idomu kaip su purvu. Nes palieki prie namu stoveti pora dienu istisai apsinesa stiklas purvu, dulkem. Net ir valytuvai terlioja istisai. Pas mane ir ant stiklo atsirado isgrauzu, nors pagal furos uzpakali tikrai nevaziuoji.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Donis7

Mano auto buvo prastovėjusi kieme apie 10 dienų. Papurškus vandens su valytuvais puikiai nusivalė ir neapsivėlė. Sausos dulkės tikrai nenuslenka, jos nusėda ant auto. Ir sakyčiau žiemą šerkšnas lengviau nusigramdydavo.

ruta_

Sveiki, ryte paskambino Seesam, kad galiu tvarkytis stikla, tik jie nebendradarbiauja su Evelku, ( nors galiu rinktis kur noriu);
ju partneriai del stiklu remonto yra Carglass ir Autover, Kalvariju g.206( salia Kazlauko g.) Vilnius, todel susisiekiau su abiem imonem:
Carglass  stiko keitimas su darbu 975, o Autover 700lt, Autover visai negirdetas, bet kaip jie mane informavo, kad niekur tokio stiklo kaip is Autover negausiu ?? jie vieninteliai deda Saint-Gobain Autover stiklus...tipo geresni nei paprasti originalus  Carglass, o ir kaina mazsne, ar ka nors girdejot apie ju stiklus?
Del stiklo kainos, tai sake, kad draudimui neidomu, uz kokia kaina, mazesne, didesne keisiu, draudimas fiksuoja pati fakta..nuo to kitais metais mano draudimo imokai keiciamo stiklo kaina neitakos..
Autover , jei desiu pas juos, sake, kad stiklo neturi, (vakar kaip tik keite tokiam kaip mano auto), stiklus vezasi is Kauno, po uzsakymo.. ar ka zinot apie Autover?
Today is the last day of the rest of your life.

Saulius SSS

Saint Gobain gamykla Prancuzijoj turbut net ne viena. Teko vienoj buti. Gamina stiklus ivairiems modeliams ir ne tik stiklus. .Originalas priekinis eina Toyota Pilkington.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bemsas

Del draudimo kainos nepergyvenk, tikrai pabrangs. Kiekviena ismoka didina kaina. Tavo atveju gal ir nepabrangs, bet kaina liks ta pati :D jei neturetum jokiu zalu - kaina butu ~300lt mazesne.

Donis7

Jei kitąmet drausies toje pačioje draudimo įmonėje, tai draudimo įmoka turėtų padidėti. Jei kitoje gali būti, kad ne.

ruta_

Venza

Sildoma stikla tau nedes pagal draudima,nes toks nepriklauso,o ir jo pajungimo nebus.Del padengto nanotechnologijomis negaliu pasakyt,bet irgi abejoju.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Toyota sildomu stiklu turbut nebuvo gaminama. Maciau tik FORD su sildomu priekiniu stiklu. Keleta kartu teko pavazineti - nepatiko stiklas. Gal pripratimo reikia, nes trukdo tos sildymo spirales.

Donis7

Turėjau Mondeo su šildomu priekiniu stiklu, tai labai patiko toks navarotas žiemos metu. (y) Nusipirkus pirmas dienas šiek tiek buvo neįprasta per jį žiūrėti, bet po poros savaičių jau nebeužkliuvo.

ruta_

taip, stiklas bus tik su garso izoliacija, bet originalus, mastau apie autover :think:

Bemsas

Citata iš: ruta_ Įrašytas Rugsėjis 10, 2014, 14:58:23 PM
taip, stiklas bus tik su garso izoliacija, bet originalus, mastau apie autover :think:

Originalius stiklus turi tik atstovai. O kas per stiklas su garso izoliacija? Stiklopaketa statys? :D

Venza

Toks vaizdas,kad kai moteris nuvaziuoja i servisa,tai taip ir stengiasi isdurt.O roziu aromato oro nesiule i padangas pripust?  :-]
Sildomas stiklas,tai gal but turejo omeny sildoma valytuvo vieta,o garso izoliacija tai ir as nelabai suvokiu ka norejo pasakyt  (-)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

ruta_

stikla keisiu Autover, kita savaite.
to Venza: ar reiktu antikorozines dangos dugnui? turiu nuomoniu, kad tai pinigu metymas..
http://www.antikoras.lt/index.php?ln=lt&tema=apie_mus