traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

guners

Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

algis0606

sveiki.sankaba pas mane traska ir sunkus pedalas spaudziant,ir pries kokias 2 sav buwo kad sunku begius ijungt bet dabar dingo.buwau servise sake sankaba iki pabaigos.bet skaiciau cia kad daug kam taip buna,kazi keisti sankaba ar dar vazineti?

n30n

supurskus su WD visos bedos dingo, reikia tiketis ilgam laikui....:)

darcaa

Sankabos pedalas trska, nes ten susideveje tokiu pora plastmasiniu, mazu ivoriu kur tvirtinasi virsutine viela-spyruokle su pedalu ir kita kur pedalas prisisuka pagrindiniu varztu, per viduri pedalo. Is pradziu man uztekdavo WD, bet kai tos ivores visai isluzo WD nebepadejo. Tada sutepiau solidolu (kietas tepalas ir ilgai nesusidevi) ir padejo, jokiu garsu. Tos ivores kapeikas kainuoja, bet ju pakeitimas labai lievas, kai sutepinejau solidolu, tai reikejo pasisviesti proziku dantyse ir su ilgu atsuktuvu sutepti. Aisku vistiek kada nors reikes jas pasikeisti. Sankaba sunki pas mane ir pas daugeli, toks jau tas avensis. :)
Avensis II 2003

katana7

Citatadarcaa parašė:
Sankabos pedalas trska, nes ten susideveje tokiu pora plastmasiniu, mazu ivoriu kur tvirtinasi virsutine viela-spyruokle su pedalu ir kita kur pedalas prisisuka pagrindiniu varztu, per viduri pedalo. Is pradziu man uztegdavo VD, bet kai tos ivores visai isluzo VD nebepadejo. Tada sutepiau solidolu (kietas tepalas ir ilgai nesusidevi) ir padejo, jokiu garsu. Tos ivores kapeikas kainuoja, bet ju pakeitimas labai lievas, kai sutepinejau solidolu, tai reikejo pasisviesti proziku dantyse ir su ilgu atsuktuvu sutepti. Aisku vistiek kada nors reikes jas pasikeisti. Sankaba sunki pas mane ir pas daugeli, toks jau tas avensis. :)
Nesutinku su tamsta dėl sankabos sunkumo, pas mane sankaba lengva ir kiek teko važinėt su kitais Avensiais, jei su sankaba viskas tvarkoje, tai ji lengva.

n30n

pas mane traskejo sankaba, bet sankaba tikrai normali - nesunki.

Bemsas

Kiek pastebejau, tai dyzelio  sankabos pedalas tikrai sunkiau spaudziasi, o gazo lengviau. Nezinau kodel, bet tai pastebejau daugelyje masinu. pamenu po ilgo vazinejimo benzu, persedau i dyzeli, tai net pirmalaika kaire koja skaudejo :D

1gnas

Klausimas del sankabos,kiek žinau visų Avensių sankabos yra gan kietokos, bet ar yra laisvumas paciam pedale kai jis atleistas, ta prasme pries ispaudžiant pedalą jis turi kokius 4-5 cm laisvuma, o tada prasideda sunkus sankabos išmynimas.

valdasantonis

Turi  būti. Jei to nėra, vadinasi vadinasi jau diskelis baigia sudilti.

algis0606

Nupurskiau visa sankabos pedalo mechanizmą ir traskejimas dingo,visai kitas važiavimas dabar,tik kažkaip įdomiai ta sankaba veikia,atrodo kad lengva vibracija atleidžiant jaučiasi,ar ji taip turėtų veikti?

GALLANT

Kas esat arde sankabos pedala, gal galit pasakyt ar ant tos susuktos spyruokles kur dedasi virsui dedasi kokia plastmase toj vietoj kur ji lieciasi su pedalu? Tas keturias ivores issitekinau is kapralono, tai turetu laikyt visa gyvenima, tik va virsui keista, kad metalas su metalu trintusi.....

arytis

Pagal šitą, tai įvorė yra 31301P.
O kurias įvores tekinaisi?

Arturas

Klausimas ateiciai, kiek laiko uzima issiardyti sankabos pedala? Ar daug ten zabovos? Nes pas mane traska, tai aksciau ar veliau reiks pasizais ir pamegint paciam pasidaryti tai.
Foto bus veliau :)

GALLANT

CitataArturas parašė:
Klausimas ateiciai, kiek laiko uzima issiardyti sankabos pedala? Ar daug ten zabovos? Nes pas mane traska, tai aksciau ar veliau reiks pasizais ir pamegint paciam pasidaryti tai.

na kadangi SRS jau buvau nusiemes, tai per koki 30min jau turejau ji rankoj, siaip tai jei SRS nuimta, tai koks 15min ji isimti, jei ne pirma karta tai daroma, reikia plokscio atsuktuvo, 14 galvutes ir 14 ziedinio rakto, pagalve man atrodo 12 ar 13 varztais prisukta, daba jau nelabai atsimenu, nes issiemiau pries menesi ir tik daba radau laiko pratesti darbus......, Paciam pasikeisti ten ner kas veikti.

GALLANT

Citataarytis parašė:
Pagal šitą, tai įvorė yra 31301P.
O kurias įvores tekinaisi?

Tekino 31301C ir 31453B, kadangi 31453B jau senai buvo kazkur dingusi, ir reikejo skyle pedale didinti, nes buvo elipses formos, tai bet kuriuo atveju originalios nebutu tikusios. Na virsutine reiks ryt nusipirkti.
Idomu butu paziuret 31301P NR2, bet ten reik daug ardyt, kad spyruokle nuimti, tai dedu viltis, kad ji gera bus, reiks dar su grafitiniu tepalu pritepti uzkisus ranka ir gerai bus.
Kazkaip pradedu abejoti, ar gali padeti girgzdejimo remontas suputus su WD, nes jei jau ivoriu nebera arba jos sutrukusios, tai ner kito varianto kaip deti naujas.