D4D kuro filtro pakeitimas

Pradėjo MantasT, Gruodis 03, 2010, 14:29:23 PM

« ankstesnis - sekantis »

MantasT

Turiu klausimą ar sunku pačiam pasikeisti kuro filtrą? Corolla Verso 2003 m. Variklis D4D 2L. Kokių įrankių gali prireikti? Kokia veiksmų eiga? čia dėl to, kad panašu, jog drebučiai susidarė pas mane tenai.

pauliusdd

Aš savai mašinytei jau keičiau, tai galiu papasakoti, kaip greičiau pasikeisti filtrą.
Pirmiausia reikia nuimti oro filtrą (tada žymiai patogiau prieiti prie filtro). Atjungi iš apačios filtro ateinantį laidą. Tada atjungi kuro žarneles. Atsuki visą filtrą su lakančiu laikikliu ir tada jau darai su tuo filtru ką nori. Laikiklį įspaudi į varstotą ir atsuki jutiklį iš apačios filtro ir atsuki filtrą. Surinkimas vyksta atbuline tvarka. Tik vienas pastebėjimas. Filtrą užveržk stipriai, kad negaudytų oro. Man buvo papuolęs nekokybiškas filtras, tai iš ryto reikėdavo pasukti starterį, kol kuras atitekėdavo iki siurblio. SËKMËS.
टोयोटा इस बल.

MantasT

Luna

Dar didelių "cangių" reikėtų arba "razvadiagos"

Edvinas

nu zinai as patarciau  vezk pakeist, nes as bent mokejau uz pakeitima tai 20 lt, jau pats keisi tai tik pripilk filtra salerkos, nes siurbliai zaiuriai jautrus yra , bet siaip tai tikrai jai pats keisi tai susinervuosi

wikcia

jei salygos leidzia tai padaryti namie, nevesciau kitur keis. nieko ten sudetingo

cigonas64

niekur ten vest nereik vieni juokai pasikeist,kaip pauliusdd raso taip ir ira ir pylt nieko nereik tam pompa virsuj ira papumpuoji kol kieta palieka ir viskas kuri ir vaziuoji :D

waldosius

keiciausi pries savaite, nieko sudetingo, viskas kaip aprasyta. kaip pirma karta tai per 15min pakeiciau.

MantasT

Nusipirkau tą filtrą, tik nesupratau kurioje vietoje tas sensorius, kuris rodo ar yra filtre vandens ar ne.? Na, bus matyti - varysiu šiandien į panoramą ten ir pasikeisiu :)

Artūras Alytus

Nesikuria. Prieš kažkur daryti diagnostiką ar varyti į servisą, bandysiu keisti pats filtrą. Ar ten daug dyzelio nubėga, nes kieme prie daugiabučio keisiu. Kad nesupyktų niekas. :) Ar nereikia kažkokių spec. įrankių , spaustuvų ar dar kažko ?

eceris

dyzelio nubega keletas lasiuku nuimant filtra. nusiimi oro filtra su visa deze-3 varztai su 10 mm raktu. po to berods su 13 raktu pacio filtro korpusa laikancius du varztus atsisuki, pries tai atjunges laidu fyske ir atjunges kuro slangutes. na o tada ispilsi esanti kura ir stenedamas atsisuksi pati filtra:)
 cia butent mano corollos verso 2003 taip keiciasi

S_Kulikauskas

Nu man be spaustuvo tikriausiai nebutu pavyke atsukti, o daugiau jokiu stebuklu nepastebejau. Kuras, jai nevartysi neisbegs is filtro, o kur ispilti isanksto pasirupink.
Nu ir zinoma turek litra saliuros pripilimui i nauja filtra.

Tai ir visi stebuklai.

S_Kulikauskas

:) Man atrodo mes jau nepirma karta tuo pat metu ir panasu komentara parasom ;) .

Artūras Alytus

Dabar pilti į filtrą ar nepilti. :) O jeigu su pompuke užpompuoti kol kieta bus ? Spaustuvai kaip suprantu reikalingi atsukti ta pompuke su korpusu nuo pačio filtro ?

S_Kulikauskas

Pilk net negalvodamas, nes pavargsi pompuoti. O del spaustuvo tai teisingai supratai, bet spaustuva gal koks draugelis pakeis, o gal ir visai nereiks :) .