Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Memelis

Vienam pažįstamui su Avensis 2004 palengva keliant apsukas tarp 900 ir 1100 aps/min gaunasi toks rezonansas, visa mašina taip pradėda drebėti. Tai Tokviloje sakė, kad tai smagratis pareidinėja.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

Giedrius34

Nu ple - pradziuginai. Ta rezonansa ir as jauciu :(
ტოიოტას გამძლე

Henris

SU tokiu rezonansu, pas mane jis yra ant 1500rpm, vazineju jau metus, dar smagratis neisejo... tfu tfu tfu
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

ketvirtasis

CitataGiedrius34 parašė:
Sveikinu įstojus į tikrai gerų mašinų klubą:(. Nenoriu gąsdinti, bet pradėk taupyti. Ir dar nuo nervų vaistų prisipirk.:@

mind

Citataketvirtasis parašė:
CitataGiedrius34 parašė:
Sveikinu įstojus į tikrai gerų mašinų klubą:(. Nenoriu gąsdinti, bet pradėk taupyti. Ir dar nuo nervų vaistų prisipirk.:@

Ketvirtasis, būk žmogus, neskleisk blogos nuotaikos čia, juk pasisakei šiuo klausimu vieną syki, na ir gana. Nes jau užsiciklinai, kaip kokia sugedus plokštelė. :)
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

Giedrius34

;)

nu iki 150 kkm ribos liko 15000. Paziuresim ant kiek teisinga 150kkm riba ir/arba kiek spidas atsiktas/neatsuktas.
ტოიოტას გამძლე

mind

CitataGiedrius34 parašė:
;)

nu iki 150 kkm ribos liko 15000. Paziuresim ant kiek teisinga 150kkm riba ir/arba kiek spidas atsiktas/neatsuktas.

Bent vienu atveju spidometro atsukimas gali būti naudingas. :D
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

vaidaschi

Man vaziuojan atsiranda spragsejimas kuris sustojus isnyksta, draugas mechanikas sake kad tai smagratis nes jo  rav4 tapati dare kol nepakeite smagracio. Jis dar pasiule isideti avensio TD smagrati neja visos bedos issispres.
No one can kill TOYOTA

Henris

O pas mane pastebetas dar kazkokis dalyks, uzvedant motora pries pat pagriebiant is po kapoto girdisi cyptelejimas, vedi starteris cyk cyk cyk cyk ir cypt uzsiveda

Saulius SSS

starteris suka smagrati.(gal jau visciukai issiperejo ;)).turbut smagraciui paskutinioji arteja :(
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Edvatronas

Henris

O starteris tvarkomas dalykas? Ir ar brangus malonumas?

NNZ

ir tvarkomas ir keičiamas ir nėr brangus, bet reikia prikti nuo TD avensio starterį dėvėtą, kad pigiau būtų ir geresnės kokybės nei nuo D4d.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

modeliuka

reiktu paieskot saskaitos, kiek as tokviloj mokejau uz starteri ir jo pakeitima. man rods, kad virs 100 lt. jau pirkau masina su padroztu starteriu, tai per pora menesiu visiskai ji pribaigiau - galiausiai masima tik is kokio 20 pasukimo beuzkurdavau :)
Modeliuka

Memelis

Pazistamui su tuo Avensiu sake Mototoja, kad dar gali vazineti, bet pinigucius pradek taupyti. Taip jisai jau apie metus vazineja ir kol kas nieko daugiau neatsirado. Idomu, ka gali jisai pakenkti jei per ilgai vazinesi su uzdroztu.
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport