Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

realiai niekam nekenti isskyrus starteri. O kenkimas starteriu, kad daug prieina dulkiu nuo to kad nelygiai dirba smagratis ir tada sankabos diskas labiau dyla.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Henris

Tai vel sitoj situacijoj visi itarimai i apsneketa populiaruji smagrati ko gero :)
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019

audrius

Va katik snekejau is serviso su kolegomis jie uztikrino kad d4-D varikliams yra ir ne plaukiojantis smagratis t.y dedi paprasta gelezele ir pirmyn pigu ir efektyvu jie garantavo kad  taip sutvarke. Savo akimis to nemaciau bet auto buvo 2001 m Toyota avensis verso 2.0 D4-D ar nieks tuom nesidomejote susitaupytu kruvos pinigu
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

Henris

Esu kazka girdejes kad stato paprasta sankaba nuo avensis TD. Bet sake kad reikia padirbet prie kazkokiu tvirtinimu, jie ten nelabai sueina. As biski priminsiu apie savo cyptelejima uzvedant. Speju, kad ne starteris, nes tas cyptelejimas kartais jauciaisi ir is pirmos pavaros perjungiant i antra, isibegeji su pirma pavara ir kai simini sankaba perjungt i antra kartais tas pats cypteleimas yra. Reiks nuvaryt i servisa, kad paklausytu kurioj vietoj sucypsi, nes vel laurai manau bus sankabai, kuri jau skaiciuoja paskutines dieneles. Bet aisku nuvarysiu i servisa ir necypses, nes jis nera visalaika. Nepriklausomai nuo temperaturos, kaip jam uzeina taip ir sucypsi...

HDPaulius

Sveiki,

Taip ir susimėsčiau. Kaip ten iš tikrųjų yra su D4D smagračiu. Vieni teigia, kad 99-00m viskas ten su juo tvarkoje, o kiti sako, kad ne. Tai kaip ten iš tikrųjų? Ar verta imti toyota su D4D varikliu ir ruoštis didelius pinigus smagračiui ar tai ten viskas su juo tvarkoje?

Ačiū

NNZ

jei d4d nekeistas tai bus blogai reikes keisti, bet yra 2 variantas arba vel perki plaukiojanti arba bandai surast ta kur paprasta galima pritaikyt.

Henris

man rodos su plaukiojanciu prasidejo tik D4d varikliai, o paprasti avensiai TD iki 00 metu lyg dar ir su sena sankaba eina. Bet cia nesu isitikines...

NNZ

plintas

sveikučiai;) na ką aš ir domėjausi tuo plaukiojančiu smagračiu, tai toyotos centre pagal kėbulo numeri pasako kokia sankabelė stovi. Nors mano D4D 2002 bet sako, kad paprasta sankaba:) tikiuosi nemeliuoja. O dėl to ciptelėjimo ir pas mane karts nuo karto ciptelėja bet jau tuojau bus metai o pas meistrus cipsėjimo klausyti važiuoti tai jie tau gali priburti ypač su musų tokiais meistrais:|

HDPaulius

Labas vakaras,

Jeigu gerai aš supratau, tai visi Avensiai D4D eina su plaukiojančia sankaba ir yra su neplaukiojančia sankaba? Tai vistiek reiškia, eina visi modeliai su plaukiojančia, jeigu buvo keista sankaba, tai dėjo vėl tą pačią plaukiojančią arba kaip NNZ minėjo paprastą pritaikė? O tai kaip galima išsiaiškinti kokia sankaba? Ardyti, žiūrėti? Pritaikyti sunku?

Henris

Kokia sankaba manau issaiskint yra labai paprasta. Reikia paskambinti i Toyota atstovybe ir pasakyt sav o auto kebulo numeri..
Jie iskart pasakys kokia detale pas tave stovi ir net smagracio ID numeri padiktuos

NNZ

na or padiktuos plaukiojancio smagracio numeri ir kas is to tau tuom nieko nepades. Cia gi raso kad yra kas pritaike paprasta sankaba. Kas ten man atrodo audrius minejom kazkur virsui poste

kubilas

Pas mane 01 d4d avensis verso. sankaba paprasta.jos kaina 1350+300pakeitimas.pirkau iš AUTOTOJOS, bet keičiau savo kaime.nemanau, kad tai pigu tiems kurie Audi ,Golf II laksto.yr pigesniu modeliukuB)

audrius

tai va manau kam sankaba jau baigiasi tikrai verta pasidometi paprastais smagraciais, problemos gali iskilti del isminamo guoliuko kadangi kiek zinau skiriasi smagraciu storiai bet pasitelkus fantazija ir dideliu noru sutaupyti apie 2000 LT manau verta pasidometi. Gal uztektu tik cilindriuka su didesne eiga pasikeisti bet cia tik pamastymai. Keiciau toyotai corolla D4-d 66kw 2002m isminama guoliuka tai taip pat smagratis paprastas.  
sirdyje bmw ,bet toyota istikima ir patikima

HDPaulius

Sveiki,

Tai ar aš gerai supratau: reiškia buvo gaminamos toyotos avensis D4D su plaukiojančiu smagračiu ir kitos su paprastais smagračiais? Audrius: kokia kaina paprasto smagračio? Įdomu, keista, kad smagraičia toyotos yda.