Prius+dujos

Pradėjo Muhohata, Gegužė 02, 2017, 22:50:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Prius_raudonas

O as nezinau - kiek dujo bake. Kažkaip niekas nenori atidziai perskaitit ka as rasiau....

slashas

Citata iš: Prius_raudonas Įrašytas Gegužė 05, 2017, 09:36:43 AM
O as nezinau - kiek dujo bake. Kažkaip niekas nenori atidziai perskaitit ka as rasiau....
Kiek turėjau dujų įrangų, pigi ar brangi čia ne prie ko, nes dujų kiekį pludė bake visada "grybus" rodė ir čia matyt nieko nepakeisi, o jei ir rodydavo tai pirmus 200km tiksliai vėliau grybai, nes bake slėgis keičiasi, aš dujų kiekį kilometrais skaičiuodavau :)

Venza

Citata iš: Prius_raudonas Įrašytas Gegužė 05, 2017, 07:38:42 AM
Na, nafig toki privaluma! Cia yra rimtas pavojus perpildyti baliona, ipac kai su tais kvailais indikatoriais nezinai kiek ten istikruju diju yra. O pilti galima 65x0.8=52 l . Ir nedaugiau, kaip to nesinoretu...
Niekaip tu to baliono neperpildysi.Duju kolonele nesukuria tokio slegio.Pili tiek,kol duju skaitliukas koloneleje prededa letet ir viskas.Netgi mano atveju,kai isimti ribotuvai,duju pries kelione piluosi kol sustoja skaitliukas ir nieko neatsitinka.Be abejo,jeigu karstas oras ir prisipilsi pilna baka kaip as,masinos negalima pastatyt ir niekur nevaziuot.Tokiu atveju gali suveikt apsauginiai voztuvai ir dujas ispus lauk.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Prius_raudonas

Citata iš: slashas Įrašytas Gegužė 05, 2017, 11:10:12 AM
Kiek turėjau dujų įrangų, pigi ar brangi čia ne prie ko, nes dujų kiekį pludė bake visada "grybus" rodė ir čia matyt nieko nepakeisi, o jei ir rodydavo tai pirmus 200km tiksliai vėliau grybai, nes bake slėgis keičiasi, aš dujų kiekį kilometrais skaičiuodavau :)
Ne jei visiems taip .. :V
Bet abejoju, kad ant tuscio bako rodo keturias zalios "lemputes"...cia butu paklaida 100% :-]

Prius_raudonas

Citata iš: Venza Įrašytas Gegužė 05, 2017, 11:48:00 AM
Niekaip tu to baliono neperpildysi.Duju kolonele nesukuria tokio slegio.Pili tiek,kol duju skaitliukas koloneleje prededa letet ir viskas.Netgi mano atveju,kai isimti ribotuvai,duju pries kelione piluosi kol sustoja skaitliukas ir nieko neatsitinka.Be abejo,jeigu karstas oras ir prisipilsi pilna baka kaip as,masinos negalima pastatyt ir niekur nevaziuot.Tokiu atveju gali suveikt apsauginiai voztuvai ir dujas ispus lauk.
Na, o praktiskai - kiak telpa?..Norma - tai 80%, o is patirties - kiek maksimum galipa ikisti?..

slashas

Citata iš: Prius_raudonas Įrašytas Gegužė 06, 2017, 12:05:19 PM
Ne jei visiems taip .. :V
Bet abejoju, kad ant tuscio bako rodo keturias zalios "lemputes"...cia butu paklaida 100% :-]
Tai ko tu nori iš sugedusių daviklių? Man praktiškai visi davikliai rodė irgi 4 padalas nepriklausomai nuo dujų kiekio, čia jų bėda ir tiek ;)

Prius_raudonas

Citata iš: slashas Įrašytas Gegužė 06, 2017, 13:33:03 PM
Tai ko tu nori iš sugedusių daviklių? Man praktiškai visi davikliai rodė irgi 4 padalas nepriklausomai nuo dujų kiekio, čia jų bėda ir tiek ;)
Na, nuraminai mane, o as pergyvenu - toks naivus, manau kad viskas masinoj turi dirbti  :%-} O istikruju - cia sitos irangos savybe.. :-] Viskas - uzklijuosiu tu "lempuciu", skaitysime kad ju cia nebuvo (-).
Na, man net nuotaika pakilo  :yay:

slashas

Citata iš: Prius_raudonas Įrašytas Gegužė 07, 2017, 11:44:50 AM
Na, nuraminai mane, o as pergyvenu - toks naivus, manau kad viskas masinoj turi dirbti  :%-} O istikruju - cia sitos irangos savybe.. :-] Viskas - uzklijuosiu tu "lempuciu", skaitysime kad ju cia nebuvo (-).
Na, man net nuotaika pakilo  :yay:
Pas mane išvis tas mygtukas su indikatoriumi būdavo nematomoje vietoje, nes naktį tie led'ai mane erzina :)

Bemsas

Man aplamai neteko matyti, kad rodytu duju kieki normaliai. Nei rodykliniai indikatoriai balione, nei LED. Visada pagal km kieki ir matai kiek liko duju.

Prius_raudonas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Gegužė 07, 2017, 17:01:00 PM
Man aplamai neteko matyti, kad rodytu duju kieki normaliai. Nei rodykliniai indikatoriai balione, nei LED. Visada pagal km kieki ir matai kiek liko duju.
Na, ~1.5metu jis pas mane pгadirbo. Melavo, be abejo, bet kai bakas buvo tuscas, visada degdavo raudonas... Panasu, kad atstatineti ji neverta..

Prius_raudonas

Pravaziavau su dujom 560 km..
Tai kiek bake buvo?.  5.6 x 12.5 l = 70 l ... Hm..
Oi , sprogs  (s)

augisz

Isvazinek duju baka iki galo. Kad stovint sakykim dujom veikia, o prilieti gaza ir benza permeta. Tada varyk pilk dujas ir vaziuok kilometrus ir ziurek kiek uzpylei ir kiek nuvaziavai. Jei toroidinis bakas tai daugiau 50ltr netilpdavo niekada man, o ir su baku stabiliai 400km budavo (2.3 122kw). Dazniausiai tilpdavo apie 40-45ltr.

slashas

Citata iš: augisz Įrašytas Gegužė 08, 2017, 21:35:17 PM
Isvazinek duju baka iki galo. Kad stovint sakykim dujom veikia, o prilieti gaza ir benza permeta. Tada varyk pilk dujas ir vaziuok kilometrus ir ziurek kiek uzpylei ir kiek nuvaziavai. Jei toroidinis bakas tai daugiau 50ltr netilpdavo niekada man, o ir su baku stabiliai 400km budavo (2.3 122kw). Dazniausiai tilpdavo apie 40-45ltr.
Kad žinok toroidinis, toroidiniam nelygu, aš į savo buvusią S6 87ltr toroidinį baką esu įdėjęs vietoje atsarginio ;)

Venza

Ant kiekvieno bako buna uzrasyta talpa litrais.Rasosi ten,kur iseina visi pajungimai.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Prius_raudonas

Citata iš: augisz Įrašytas Gegužė 08, 2017, 21:35:17 PM
Dbr butent taip ir padariau, uzpilau 55 l. Ir jei iranga "negrybaus" nebus ir problemu. O kiek max galima - net nezinau, ar bandyti?.