Prius+dujos

Pradėjo Muhohata, Gegužė 02, 2017, 22:50:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Prius_raudonas

Citata iš: Prius_raudonas Įrašytas Gegužė 09, 2017, 10:07:14 AM
Na, jei esi bandes.. Tada ir as pabandysiu  :facepalm:
Neivyko mano eksperimentas - bandziau pylti "kiek siurblis trauke" - suveike mano uzstriges klapanas.. ir veikia , veikia, veikia.....

Venza

As niekaip nesuprantu apie kokius eksperimentus tu kalbi,jeigu bake stovi ribojantis voztuvas,tu daugiau ir neipilsi.Mano bakuose voztuvai ismontuoti,tai i 145l bakus supilu iki 135l duju.Su voztuvais tiek niekaip nesupilsi.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Citata iš: Venza Įrašytas Liepa 13, 2017, 18:09:52 PM
As niekaip nesuprantu apie kokius eksperimentus tu kalbi,jeigu bake stovi ribojantis voztuvas,tu daugiau ir neipilsi.Mano bakuose voztuvai ismontuoti,tai i 145l bakus supilu iki 135l duju.Su voztuvais tiek niekaip nesupilsi.
Na pas mane buvo pludė palenkta, tai į 85, tilpdavo 67ltr., plius saugiau jaučiausi :)

Venza

Matai,as sirdyje nesu "toyotistas",as tik su Toyota vazineju ir jas pardavineju,bent jau kol kas  :D . Ir man toks saugumo jausmas kaip nedauzta,nedazyta,suges,susprogs yra svetimas  :)

Prius_raudonas

Citata iš: Venza Įrašytas Liepa 13, 2017, 18:09:52 PM
Na ir kas kad stovi? Jis gi metus nedirbo - as gi rasiau... Pilk kiek nori..

Venza

Tai ir rasiau,pilk kiek telpa ir dziaukis  :-]  .Tik viska protingai daryt reikia ( ne tik su dujom cia,bet ir gyvenime  ;)  ) ,jeigu karsta,tai pilt pilna tik pries kelione ir nestatyt masinos uzsipildzius kur nors atokaitoj prie +30C .Ir niekas ten nesprogs,o tik pramus apsaugini voztuva ir ispus dujas lauk.