Kas čia nutiko? (kapoto garso izoliacija)

Pradėjo maaz, Kovas 24, 2018, 16:10:14 PM

« ankstesnis - sekantis »

maaz

Slashas, mūsų auto dar panašesni  :-{
Toks vaizdas, kad tas pats gyvūnėlis dirbo :D

slashas

Žilvinas 73

Citata iš: maaz Įrašytas Kovas 24, 2018, 16:10:14 PM
Esu nekartą mates toyotos išdraskytą kapoto graso izoliaciją. Net pas brolį coroloj taip yra, bet ji tokia parvažiavo iš vokiečių, tai manau, kad supuvo ir ištrupėjo. Maniškė buvo visiškai sveika ir labai tuo didžiavausi  :D Bet  :bedantis:

Šiandien pakeliu kapotą ir spėkit ką randu  :-{ Toks vaizdas, kad būtų kas specialiai nudraskes, ir prikamšiojes visur (ir net tarp kapoto ir tos iziliacijos). Būčiau lankesis kokiam servise, tai būtų "aišku" kad meistrai mastydami išpašė, bet dabar... Kapotą paskutinį kartą pakėles jos buvau aš pats prieš kokia pora mėnesių ir viskas buvo vis dar kaip nauja...

Gal kas turit idėjų kodel taip nutinka? Na mano atveju tikrai atrodo kaip mažytėm rankutėm nudraskyta  :-(
Man spalio mėnesį žiurkės ar pelės visą pūkais suvarė ir ant variklio guolį pasidarė

MindaugasB

Citata iš: slashas Įrašytas Kovas 25, 2018, 10:48:09 AM
Tas pats :)

Jeigu ten gyveni, tai as tavo kaimynas :) jeigu nori alaus ar po cepelina i Zibute, tai per PM galim susitarti :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

slashas

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Kovas 25, 2018, 22:32:38 PM
Jeigu ten gyveni, tai as tavo kaimynas :) jeigu nori alaus ar po cepelina i Zibute, tai per PM galim susitarti :D
Blyn, kad negeriu žinok ir nevalgau cepelinų, ne tipinis lietuvis, neskanu man :D

Zaroliz

Sulčių su sušiais

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

kapsis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Kovas 25, 2018, 00:13:07 AM
Slashai - Pavasario kvartalas cia Lazdynuose ar man vaidenasi?
ale ir sugebek tu man iziureti ta mazyti mazyti sviesos taskeli -televizijos boksta- virs atidaryto kapoto :D Ane????? :D

kapsis

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Kovas 25, 2018, 22:32:38 PM
prisidedu i kompanija,  man is kitos puses  per  pesciuju tilta iki zibutes 5 min ir as vietoj..... :D  o tai Mindaugai seniai cia persikeles? pamenu buvai karoliniskiu atstovas "lazdynu-koralu" meetuose :)  beje ziuriu lazdynieciu daugeja, reikia ta  tema atgaivinti.... :D

kapsis

Citata iš: slashas Įrašytas Kovas 24, 2018, 16:49:02 PM
Niekas ten nelimpa prie tos medžiagos va kur bėda.
nusipirkit priesgaisriniu prekiu parduotuvej nedegaus audeklo, ir pasieme adata ir siula prisiunat vietom prie tos medziagos,  ar su kokiais klijais gal galima , isvis tada nebutu kabanciu vietu......  tiesa nedegus audeklas bus baltas tai jei negrazu teks dazu balioneliu padirbet :D  as problema issprenziau taip kai  benzininiaim auto idejus dujas jos saudydavo ir kur stovi apsauginiai vostuvai ant isiurbimo kolektoriaus  buvo prasidraske jau ta medziaga  ir jau apsvile buvo..... tai zut but reikejo ieskot kazko nedegaus :D 
O mano katinas kai eilini ir paskutini karta palindo po varikliu pasisildyt  pries  numirdamas turbut  trumpam buvo pasijutes laimiingas, nes sugebejo  islysti is po vaziuojancios masinos variklio ir nusokti ant zemes.......bet..... nesugebejo pabegti, pakliuvo po ratu.....

slashas

Tai tavo variante dar viskas svariai gan baigėsi, man yra buvę, kad palindo po generatoriaus dirželiu, tai teko variklio skyrių su kercheriu valyti, nes meistras kitaip nepriėmė :)

zexel

Po praėjusios žiemos ir pas mane pradėjo gabalais kristi ta kapoto apsauga, nors prieš tai viskas buvo idealiai. Niekaip negalėjau suprasti kas čia atsitiko, net į galvą nešovė, kad čia katinų darbas gali būti. negi reikės dabar šunį prie mašinos rišti? :)

Venza

Ne katinu cia darbas,o kiauniu.Katinai tik pasisildyt kartais ilenda ten,bet nedrasko
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

slashas

Citata iš: zexel Įrašytas Kovas 26, 2018, 09:14:24 AM
Po praėjusios žiemos ir pas mane pradėjo gabalais kristi ta kapoto apsauga, nors prieš tai viskas buvo idealiai. Niekaip negalėjau suprasti kas čia atsitiko, net į galvą nešovė, kad čia katinų darbas gali būti. negi reikės dabar šunį prie mašinos rišti? :)
Pasiskolink šlapimo ir bėda išspręsta, bet pačiam irgi nelabai malonu bus :)

zexel

Citata iš: Venza Įrašytas Kovas 26, 2018, 09:31:37 AM
Ne katinu cia darbas,o kiauniu.Katinai tik pasisildyt kartais ilenda ten,bet nedrasko

Kiaunės? Vilniuje daugiabučio kieme?

slashas

Citata iš: zexel Įrašytas Kovas 26, 2018, 10:47:32 AM
Kiaunės? Vilniuje daugiabučio kieme?
Pilna tokių kasdien matau einančių gelinio lakavimo pasidaryti :D