duju iranga

Pradėjo sauja ryziu, Balandis 02, 2018, 21:23:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

slashas

Važinėjo ir ne vienas, mažai apkrovai gerai, didelei apkrovai esant galios trūksta arba atvirkščiai, esant laisvai eigai tai per liesas mišinys ir checkas arba atvirkščiai. Užkniso juodai pinigus leisti už ne iki galo darbą, nusipirkau pats laidą ir pasidariau kaip turį būti.
Su tokiu mąstymu, kaip lambda ir autokalibracija tai tikrai dujos susireguliuoja ne kažką ir kas iš tos lambdos esant apkrovai juk closed loop...
Autokalibracija yra pirminis taškas nuo ko pradėti su mapu dirbti. O dujos labai greitai atsipirko kai vidutiniškai kuro sąnaudos 21ltr/100km.
Ir pilnai žinau ką dariau, tiesiog teko visais režimais pasivažinėti ;) su dujininkais jaučiu tiek pat sudeginau.
Tamsta nežinote mūsų patirties ir žinių lygio, tai patarčiau taip kategoriškai neteigti ;)

eceris

Citata iš: slashas Įrašytas Balandis 13, 2018, 21:48:25 PM
Tamsta nežinote mūsų patirties ir žinių lygio, tai patarčiau taip kategoriškai neteigti ;)
taip, kolega, mes kalbam kiekvienas apie savo dujas. galbūt Jūs esat profas, aš deja tik eilinis vartotojas su diiiiidele patirtimi, plius su automobilizmo diplomu , bet to darbo nedirbantis :)
   betkokiu atveju, iš mūsų ginčų, kitiems naudos paskaičius temą tikėkimės bus :)

slashas

Aš nesu profas, bet išsilavinimas inžinierinis, tad automobiliai nesvetima, šiais laikais sunku rasti patikimų meistrų, visiems tik kuo greičiau sumontuoti, o toliau jau kaip Dievas duos :) aplamai daug ką pačiam daryti reikia. Net ir namą statant prarabu tampi, nes kitaip arba brokas arba apgaus :)

eceris

taip, kolega, toks jau tas mūsų, lietuvių, mentalitetas - apgauk artimą :)
   bet kažkaip savo dujininku esu patenkintas - vos kas nutinka, skambutis  - ir jokių problemų, sutvarko nebrangiai ir greitai... ir taip bene 15-20 metų su juo susigyvenę.
  o statybose priežiūra privaloma, juk namas sau statomas, o ne prarabui :) o ir su meistrais kaip pasiseka...