del varklio dugno apsaugos

Pradėjo Arturo, Vasaris 13, 2011, 09:11:43 AM

« ankstesnis - sekantis »

Kestutis777

CitataArturo parašė:
auto aibeje maciau kazka turi yarikui bet kaip supratau tai tik tos is dvieju daliu kur pas man stovi kur tik radiatorius pridengia, lenkai gamina. Iki 100 lt kainuoja :)
Rytoi skambinsiu jiems :) Aciu :)

AVENSIS D4D CHIP

CitataArturo parašė:
auto aibeje maciau kazka turi yarikui bet kaip supratau tai tik tos is dvieju daliu kur pas man stovi kur tik radiatorius pridengia, lenkai gamina. Iki 100 lt kainuoja :)
na jo uzsidedi kitajskas arba leniškas apsaugas tai tvirtinimo taskai netinka arba trūksta kokiu 10cm ilgio:D

Arturo

AVENSIS D4D CHIP

CitataArturo parašė:
netinka nesi atgal :)))
tai visas reikes nesti atgal;)

Bogey

ner jokiu dideliu apsaugu kiek yra tiek ir turi but :) jei nebuvo belstas ir pamirsta sudet kas turi but :) pas mane tik trumpa nu bamperio einanti, tiek ir turi but :)

Arturo

Sv_

ar gali kas patvirtinti, kad pas II kartos dyzelini Yari yra pilna variklio dugno apsauga? tarsi ir maciau pirkti toiki daikta.
turetu tokia tikti ir benzininiam varikliui manau :)

ketvirtasis

Nežinau dėl Yario, bet II-am Avensiui  D4D 2,0 dugno apsuga tinka nuo 1,8 VTI. Viens prie vieno net tepalo pakeitimo dangtelis toi pačioj vietoj. Ir kas svarbiausia "anglas"

AVENSIS D4D CHIP

CitataSv_ parašė:
ar gali kas patvirtinti, kad pas II kartos dyzelini Yari yra pilna variklio dugno apsauga? tarsi ir maciau pirkti toiki daikta.
pas dyzeli pilna

zally

Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

trulikas

signedoje galima užsisakyti visokių tokių dalių
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

cYbeR_cat

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataSv_ parašė:
pas dyzeli pilna
Mano Yaris 2008m. D4D tai turi apsauga, bet plastmasine. Tiesa, laiko gerai, jau du metus vairuoju tai jokiu zenklu, kad nulektu ar sutrupetu

ketvirtasis

Toyota II Avensis tinka tiek benzinino tiek dizelinio motoro apsauga.

auraend

Sveiki visi, ir aš turiu yaris, todėl taip pat norėčiau gerai apsaugoti jos variklį. Jeigu jūs manote, kad esamos apsaugos neužtenka, tai tada kokios reikėtų tos variklio apsaugos ? Ir kiek ji kainuoja?

MindaugasB

O nuo ko Yario varikli saugoti reikia? LC dar suprantu, bet Yario...
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis