Avensis nuo 2003m ispudziai,komentarai...

Pradėjo Jordan, Rugpjūtis 27, 2008, 13:17:41 PM

« ankstesnis - sekantis »

Skrajunas

Kiek pastebėjau forume senųjų Avensių savininkai mažiau skundžiasi savo auto gedimais gal jie mažiau aktyvūs , o gal pirmieji Avensiai buvo patikimesni ? Gal kas iš forumiečių turėjo pirmą ir antrą Avensius , galėtų palyginti jų eksploatacijos privalumus ir trūkumus.:)

gisas

visos senesnės mašinos buvo patikimesnės, nes ten mažiau kam gesti. ;) nesvarbu tai toyota, audi ar reno
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

AVENSIS D4D CHIP

CitataSkrajunas parašė:
Kiek pastebėjau forume senųjų Avensių savininkai mažiau skundžiasi savo auto gedimais gal jie mažiau aktyvūs , o gal pirmieji Avensiai buvo patikimesni ? Gal kas iš forumiečių turėjo pirmą ir antrą Avensius , galėtų palyginti jų eksploatacijos privalumus ir trūkumus.:)
senesniu avensiu savininkai mažiau skundžiasi nekreipia demesio i visokias smulkmenas,kada auto 10-15 metu maziau suki galva,o T22 ir T25 genda panašiai(čia aš iš praktikos sakau)

Skrajunas

Noriu paklausti nuomonės Avensių savininkų, jei dabar reikėtų rinktis Pasatą B6 ar Avensį 2 ? Metai 2007-2008 .;)

mmersass

CitataSkrajunas parašė:
Noriu paklausti nuomonės Avensių savininkų, jei dabar reikėtų rinktis Pasatą B6 ar Avensį 2 ? Metai 2007-2008 .;)
Na as rinkciausi Avensi, VW man niekada nepatiko ir jie kainas lb uzsikele laiko :) Na cia mano nuomone :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

AVENSIS D4D CHIP

CitataSkrajunas parašė:
tik avensis

Memelis

Tik Avensį! Privalumai, kurie pirmi ateina į galvą: pagal testus patikimesnis(gyvenime irgi B)), mažiau vagiamas, variklis dirba Toyotos tyliau ir gražiau (draugo, kuris turi Pasata 2006 pastebėjimas), kokybiškesne apdaila ir todėl, kad tai Toyota. Gal kas daugiau? ;)
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

D4D

Sveiki, gal galit padet, kazkur buvoisami tema kaip isidet autopilota, niekaip nerandu, sitoj temoj yra bet nedaug info, kazkur buvo smulkiai aprasyta????:)

ketvirtasis

CitataD4D parašė:
Sveiki, gal galit padet, kazkur buvoisami tema kaip isidet autopilota, niekaip nerandu, sitoj temoj yra bet nedaug info, kazkur buvo smulkiai aprasyta????:)
http://ikelk.lt/items/TJ599JpEYI
Jei reikės privažiuok už alaus bambalį duosiu sulituotas knopkes ant plokštės, pasijungęs galėsi pradžiai pratestuot.
Pas manę Avensyjo kurį laiką jos buvo sumontuotos, kolei nenusipirkau rankenėlės.

D4D

Man neatidaro tinklaio sito.Jei trumpai, tai nusiperku vaira su autopiloto rankenele, ar uztenka tik sukeist vairus ar dar reikia kazka daryt papildomai?na pajunkt fyske, ar dar ka nors?

ketvirtasis

CitataD4D parašė:
Man neatidaro tinklaio sito.Jei trumpai, tai nusiperku vaira su autopiloto rankenele, ar uztenka tik sukeist vairus ar dar reikia kazka daryt papildomai?na pajunkt fyske, ar dar ka nors?
pataisiau;)

D4D

O kokios programos reikia kad rodytu ta informacija, matyt mano senuks kompas kazko nepalaiko :) Pas mane VLC ir Media tik grasas yra atidarius ta nuoroda?

kepure

turiu dvi autopiloto rankeneles ka domins i privata rasykit:)

ketvirtasis

CitataD4D parašė:
O kokios programos reikia kad rodytu ta informacija, matyt mano senuks kompas kazko nepalaiko :) Pas mane VLC ir Media tik grasas yra atidarius ta nuoroda?
Ten sumesti PDF ir JPG failai visi jie suspausti su WinRar
Tau reikės:
AdobeAcrobat - nemokama
Winrar - laikinai nemokama (tam kad atidaryti visą turinį)
JPG - paveikslėlius ir Windows-ai atidaro
Ir dar elementarių PC naudojimosi žinių, be jų šiais laikais nekaip