Išdegė žibintų reflektoriai

Pradėjo Vilmantas, Rugpjūtis 11, 2009, 20:18:34 PM

« ankstesnis - sekantis »

Erikas999

Sveiki. Noriu paklausti,gal kas turit desnes puses suduzusia lempa Avensio man reikia dangtelio kuris uzdengia trumpu sviesu lempute.(ksenonai,nezinau ar yra skirtumas)

Aivis

CitataErikas999 parašė:
Sveiki. Noriu paklausti,gal kas turit desnes puses suduzusia lempa Avensio man reikia dangtelio kuris uzdengia trumpu sviesu lempute.(ksenonai,nezinau ar yra skirtumas)
Į keles temas tu tai parašei?:D
Gazas dugnas .......

Erikas999

AVENSIS D4D CHIP

CitataErikas999 parašė:
dangteliai skirtingi,būna juodas senos konstrukcijos ir baltas naujos,nuo halogeninio ant xenon netinka

aspirinhead

gal ir tiesa sako xsenon.lt meistrai kad toyotos reflektoriai  nebuvo chromuoti ar kaip ten,nes isardziau orginalu zibinta nesimato kad butu remontuotas,bet braukiant pirstu per reflektoriu  kur like plotai sveiko blizgesio tai trinasi tas blizgesys ir lieka plika plastmasė,tas pats efektas butu paciam ispurskus pigiu nikeliu,kazkas tai jau minėjo
b

Erikas999

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataErikas999 parašė:
dangteliai skirtingi,būna juodas senos konstrukcijos ir baltas naujos,nuo halogeninio ant xenon netinka
Tai va man reikia balto, naujos konstrukcijos ;) jei kas turit nereikalinga atsiliepkit. Susitarsim ;)

kajima

Sveiki , iskilo klausimas ir man.
 Masina pirkau pries 3 men (30 000 kr rida) pagal viska sprendziant originali. Dauztas buvo priekis desnes puses ir aisku zibintas:),  nupirkau autopliuse kita naudota (xenon) zibinta . Nupirktas jis zinoma svieciau daug prasciau negu sveikas. Vaziojant nakti arba garaze kur tamsu matosi kad labai jau prastai apsviesta desine puse.  Pradejau dometis xenon.lt del restauravimo , labai jau idomu kodel jie nesuteikia garantijos bent 2 metams.  Nezinau dabar ka daryt ar pirkti Hella modulius (nepigiai gaunasi ir tik Rusijoj radau ) ar restauruot? (su masina ketinu bent 4 metus draugaut:)  )

P.S. Siandien isardziau savo dauzta zibinta kuris liko nuo masinos pirkimo laiku , istraukiau reflektoriu (buvo idealus) ir norejau nu jo tik dulkes nuvalyt ... pasinaudojau dregna servetele ir tik prisilietus reflektoriaus chromas ishkarto liko ant jos :)))))))))  kodel visa tai rasau. Nes iskilo mintis ,gal butent del sitos priezasties ir neduoda xenonai.lt garantijos ju restauravimui :))

Erikas999

Citatakajima parašė:
Sveiki , iskilo klausimas ir man.
 Masina pirkau pries 3 men (30 000 kr rida) pagal viska sprendziant originali. Dauztas buvo priekis desnes puses ir aisku zibintas:),  nupirkau autopliuse kita naudota (xenon) zibinta . Nupirktas jis zinoma svieciau daug prasciau negu sveikas. Vaziojant nakti arba garaze kur tamsu matosi kad labai jau prastai apsviesta desine puse.  Pradejau dometis xenon.lt del restauravimo , labai jau idomu kodel jie nesuteikia garantijos bent 2 metams.  Nezinau dabar ka daryt ar pirkti Hella modulius (nepigiai gaunasi ir tik Rusijoj radau ) ar restauruot? (su masina ketinu bent 4 metus draugaut:)  )

P.S. Siandien isardziau savo dauzta zibinta kuris liko nuo masinos pirkimo laiku , istraukiau reflektoriu (buvo idealus) ir norejau nu jo tik dulkes nuvalyt ... pasinaudojau dregna servetele ir tik prisilietus reflektoriaus chromas ishkarto liko ant jos :)))))))))  kodel visa tai rasau. Nes iskilo mintis ,gal butent del sitos priezasties ir neduoda xenonai.lt garantijos ju restauravimui :))

Garantijos jie neduoda ilgesnes,nes tik pries metus pradejo ta technologija taikyt,kaip suprantu jie patys nezino kiek laiko tas ju restauravimas gali laikyti. Siaip kiek teko skaitinet forume dar niekas nera parases,kad po restauravimo jau butu kas atsitike. Gal dangtelis tau to dauzto zibinto nereikalingas :) ?

kajima

jau kai pirkau dangtelio nebuvo , buciau padovanojes jei tureciau

GALLANT

Kokiu budu nuemei plastmase (priekini stikla) nuo lempos, kaitinai orkaitei, ar su fenu sildei ?

Kestutis777

kajima

zibintas buvo dauztas ir stiklas nuo korpuso jau buvo gerokai atsokes , tad nieko ir nesildziau , per jega atskiriau, bet siaip nesunkiai laikesi

GALLANT

Gal kas bandet susideti eagle eye i T25, kazin kaip atrodo. Kai pareis xenon is kitaicu, reiks ardyt lempas tvarkyti reflektorius, tai tuo paciu butu galima isideti.
Gal kas turit isardyta tokia T25 2003-2006m fara (halogenine), reiktu pamatuoti koks ziedas turetu detis.

Reikia to ziedo apie lesi vidinio ir isorinio diametro.

mmersass

'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

mmersass

CitataGALLANT parašė:
Gal kas bandet susideti eagle eye i T25, kazin kaip atrodo. Kai pareis xenon is kitaicu, reiks ardyt lempas tvarkyti reflektorius, tai tuo paciu butu galima isideti.
Gal kas turit isardyta tokia T25 2003-2006m fara (halogenine), reiktu pamatuoti koks ziedas turetu detis.

Reikia to ziedo apie lesi vidinio ir isorinio diametro.
http://www.youtube.com/watch?v=AlIMLcPWF_w&feature=related va avensis su eagle eyes :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit