traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

mmersass

As vasara papurskiau su WD per salcius vel pradejo trasket, db vel apsiramino :)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Angelinio

o kur ten reik papurks? reikia list po masina ar is vidaus priejimas?

mmersass

as purskiau po vairu, kur sankabos pedalas, ten kur susijungia, tik nepatogu ten ikyst ranka.
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Kalapiziukaz

As palindes po vairu su grafitiniu tepalu patepliojau - jau virs metu kaip jokio garso nebera.

kalava

CitataD4D parašė:
Tai jie idomu tu ivoriu nekeicia? Kazka paburia uz 300 lt, neblogi specai :)
ivores pakeicia, ten lygtais apie 140 Lt visos ivores kainuoja + darbas.
ale jei kontrukcija nesikeicia, reiskias vel traskes po metu kitu, nes ivores plastmasines gi vistiek
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Tuziukas

tai nesuprantu tiek visiems siunciau foto su ta detale kurios reikia, o jus ta pati diskutuojat vel. detale 30lt yvore.ja ydejus padeda apie pora menesiu. Tvarkymo budai:
1. po 2men istraukti asele jungiancia pedala su cilindriukiu per yvore, sutepti yvores vidu ir asele pvz salidolu, garsas dings vel 2men.
2. ieskoti yvore kas padarytu is kito lydinio,ne plastmases
Toyota ir keicia tuos plasmasiukus ir yvores, bet tai laikina..

p.s. cia mano atveju, gal kitiems ten kitur problema

kalava

CitataTuziukas parašė:
tai nesuprantu tiek visiems siunciau foto su ta detale kurios reikia, o jus ta pati diskutuojat vel. detale 30lt yvore.ja ydejus padeda apie pora menesiu. Tvarkymo budai:
1. po 2men istraukti asele jungiancia pedala su cilindriukiu per yvore, sutepti yvores vidu ir asele pvz salidolu, garsas dings vel 2men.
2. ieskoti yvore kas padarytu is kito lydinio,ne plastmases
Toyota ir keicia tuos plasmasiukus ir yvores, bet tai laikina..

p.s. cia mano atveju, gal kitiems ten kitur problema

tai kad nei forume, nei meile neradau tavo nuotraukos. Arba as kazko nematau, arba tau nesiseka linka idet :-)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

arytis

Seniai kankina vienas reikalas, bet tik dabar sugalvojau parašyti. Pas mane sankabos pedalas braška traška kaip ir turbūt pas daugelį Avensių, bet yra dar vienas dalykas, kad pedalas negrįžta iki pat viršaus kaip turėtų. Toks jausmas lyg sankabos pedalas turi kažkokį laisvumą pačiame viršuje lyg spiruoklė būtų pavargusi. Su koja jis pasikelia arba staigiai atleidus sankaba grįžta į savo vietą.
Sakykite ar mano viena mašina tokia, ar tik aš atkreipiu į tai dėmesį?

rimvisz

traskejo ir pas mane, kelis metus kentejau....
pries pora savaiciu uzkniso galutinai, supurskaiau kur imano WD , ir "salidolo" kur ta asele. aptilo...o pop oros dienu nutilo visai. dabr jokio garso.
reiskia yra vaistai tai bedai- "salidolas". ir nereik 300lt ;)

Arturas

Citataarytis parašė:
Seniai kankina vienas reikalas, bet tik dabar sugalvojau parašyti. Pas mane sankabos pedalas braška traška kaip ir turbūt pas daugelį Avensių, bet yra dar vienas dalykas, kad pedalas negrįžta iki pat viršaus kaip turėtų. Toks jausmas lyg sankabos pedalas turi kažkokį laisvumą pačiame viršuje lyg spiruoklė būtų pavargusi. Su koja jis pasikelia arba staigiai atleidus sankaba grįžta į savo vietą.
Sakykite ar mano viena mašina tokia, ar tik aš atkreipiu į tai dėmesį?

Pas mane ta pati beda.  Labai sunkiai nusispaudiza, ir negrizta atgal. Kai susil orai bandysiu pats ziuret kame ten beda.  Dar nzn ar nuo to ar ne kai paspaudi sankamba girdysi toks garsas lyg praslidimo, ar kazkas kaip is inercijos dar suktusi. Nupirkau jau tokia auto, su sankabos pedalo problea, girdza jis, bet va to tokio keisto garso is pat pradziu nebuvo. Gal itaka padare tas neiki galo atsokantis pedalas. Kiesiu ir sankaba ir diskatoriu, tikiuosiu pades del minkstesnes sankabos.
Foto bus veliau :)

boozer

Sveiki, gal kam teko pirkti, ar zinote kur butu galima nusipirkti darbini 2004 m. avensio sankabos cilindriuka. Negalvojau kad toks deficitas, dauguma parduotuviu apskambinau, neturi. Beje ar tinka sis cilindriukas nuo anglo? Dekui

arytis

boozer

Citataarytis parašė:
Intercars ieškojai?

Ieskojau, sake niekada net neturejo :) Issiaiskinau kad nuo angliskos netinka (arba tinka kazka perdarius), taigi pasirinkimas nelabai platus, tik oficialus atstovai...:|

NNZ

parašyk tiksliai kubatūra, kw, . negali būt, kad niekur nėra. Nes katik permečiau pirmą pasitaikiusį variantą ir radau, bet nežinau ar tau tiks. Jei ką yra nuolaida toyotoj paimsim per ten.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Venza

Citataboozer parašė:
Sveiki, gal kam teko pirkti, ar zinote kur butu galima nusipirkti darbini 2004 m. avensio sankabos cilindriuka. Negalvojau kad toks deficitas, dauguma parduotuviu apskambinau, neturi. Beje ar tinka sis cilindriukas nuo anglo? Dekui
O kitu Toyota modeliu nebandei ziuret?Dazniausiai tokie mazgai buna unifikuoti ir tinka nuo kitu modeliu ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...