Plaukiojantis smagratis

Pradėjo OSU_FC, Vasaris 11, 2009, 15:25:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

volga

Kaip tada tokie smagracio defektai butu jauciami vaziuojant?
Kokia smagracio kaina?

04 Avensis 1,6 sedanas
02 Camry 2.4 pulemiotas

volga

Tiesa, ar pasvilusios sankabos kvapelis po ilgoko vaziavimo i ikalne, butinai yra susidevejusios sankabos pozymis  ???
04 Avensis 1,6 sedanas
02 Camry 2.4 pulemiotas

JGaris

Noreciau kaunieciu paklaust kur geriausiai pirkt  sankabos komplekta na zinoma ir pakeist,nes pas mane isminamas guolis pradejo barsket tai prie to pacio galvoju ir sankaba pasikeist nes bunu ne lietuvoj.Nuo pirkimo jau 50 stuku pravaziaves prabegas 240t tikras,kas zinot kaip ten su autotoja reikalai lb plesia?

Bemsas

Citatavolga parašė:
Kaip tada tokie smagracio defektai butu jauciami vaziuojant?
Kokia smagracio kaina?

Nu blem, negali pareiti tas smagratis benzinui. Ten yra paprastas plieno gabalas, kas jam gali atsitikti? Gali tik dyzelyje pareiti, nes sudetinga sistema ten, dvigubas ir sujungtas spyruoklemis.

Venza

Gali ir benzinui pareit smagratis.Issidevi duobemis,kniedes griovelius isdilina,pamelynuoja nuo karscio,isdyja diskelio vieta.Lygiai taip pat kaip ir diskatorius.Esu mates nemazai tokiu.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

NNZ

Citatavolga parašė:
Tiesa, ar pasvilusios sankabos kvapelis po ilgoko vaziavimo i ikalne, butinai yra susidevejusios sankabos pozymis  ???

tai rodo kad diskeliui kapec, bet dar turi jis praslysti, va tada tai jau pavojinga važiuot, gali ir į kalną neįvažiuot
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

CopperMan

Avensis, 2004 metai, dyzelis, 2.0.
Gal kas žinote kokia galėtų būti problema.
Nuspaudus akseleratoriaus pedalą, variklio apsukos kyla, tačiau pagreitėjimas vyksta labai lėtai. Be to, nuspaudus akseleratoriaus pedalą, apsukos greitėjant tai pakyla tai pamažėja truputį.
Sankabos įminimas kietas, kartais jaučiasi nedidelė vibracija atleidžiant sankabą.
Meistras sakė, kad reiktų keisti sankabą, galbūt ir smagratį.

Gincius

Nieko neprifantazuosim. Keisti sankabos diską. Smagračio būklę vertinti išsiardžius, bet tikėtis blogiausio.
[mail][/mail]

CopperMan

CitataGincius parašė:
Nieko neprifantazuosim. Keisti sankabos diską. Smagračio būklę vertinti išsiardžius, bet tikėtis blogiausio.

Gal kas jau keitė. Kokios įdomu kainos.

ketvirtasis

CitataCopperMan parašė:
Gal kas jau keitė. Kokios įdomu kainos.
Šiandien skambinau, klausiau dėl savo auto, II Avensiui visas komplekas 3.000.

kepure

pas mane yra komlektas bet priesh pabaiga, mashina atvaziavo viskas ciki bet kaip isimem apziureja smagrati pasukiojus atsimusha i sieneles supratom kad jau ateijna jam mirtis o sheip jai kam reiks diskelio,dangtelio tai kreipkites.Yra pasirinkimas is dvieju sankabos komplektu.

pauliusul

neiko nesuprantu kas tiek smagraciam atsitinka juk ten tik metalo gabalas

pinokis

ten ne tik metalo gabalas yra ir kitu komponentu

pauliusul

man tik karta nuejo smagratis kaip varztai atsileido nuo alkuninio tada  ir ismale smagrati  

Henris

Jau teko deti i savo avensis II sankabos komplekta is plaukiojancio i paprasto smagracio versija.
Sankabos komplekta ieskot nauja nuo Avensis Verso D4D 85kw 2001-2006m. Man toks originalus AISIN komplektas kainavo apie 500lt (diskas, diskatorius ir ism. guolis) O smagrati susirandat nuo to pacio Avensis Verso dyzelio arba nuo kitos Toyotos benzino. Naujo smagracio nereikia, nes ten metalo gabalas, bet naudota sunku rast (bent jau man buvo) radau berods uz 300lt.
Tai nauja sankaba Avensiui II 2.0 praksitskai iseina uz 800lt + darbai, cia jau kas uz kiek padarys nezinau. Mano atveju darbas buvo 400lt, bet kadangi as tuo paciu dariausi dar kazka kiek pamenu tai sasakita uz darbus buvo didesne...
Tik jei komplekta pirksit auto parduotuveje, tai ir nurodykit Toyota Avensis VERSO, kad sankaba duotu. Nes jei pasakysit kokiam auto norit is tikro deti, tai butin ai ikis sankaba su smagraciu uz 2 ar 3k lt
Toyota Rav4 AWD Hybrid 2019