Yaris variklis problema REIKIA PAGALBOS

Pradėjo koliarus, Liepa 04, 2012, 19:56:24 PM

« ankstesnis - sekantis »

koliarus

Laba diena turiu toyota yaris 1,4 dizelis 55 Kw
pradejo kaisti variklis
buvo blogas termostatas
pakeiciau bet problema neisniko
variklis dirba kaip laikrodis
slangai pirkimo metu man pasirode truputi ketoki bet viskas kitas buvo gerai
dabar isvaro visa antifriza i ispletimo bakeli ir poto uzkaista
kai pakeiciau termostata uzvedus varikli ispletimo bakelije nebuvo burbuliuku bet variklis vistek kaito ir antifriza isvaridavo i ispletimo bakeli
dabar istraukiau termostata bet vistek kaista nes skisti isvaro i bakeli ispletimo
itariu kad kazkur variklis tarpine ora leidzia ir isvaro man skisti i ispletimo bakeli

PADEKITE SU PATARIMU GAL ZINOTE KAS GALETU PADETI IR KIEK KAINUOTU TAS MALONUMAS
ACIU
KLAUSYMAS

MindeJ

Citatakoliarus parašė:
Laba diena turiu toyota yaris 1,4 dizelis 55 Kw
pradejo kaisti variklis
buvo blogas termostatas
pakeiciau bet problema neisniko
variklis dirba kaip laikrodis
slangai pirkimo metu man pasirode truputi ketoki bet viskas kitas buvo gerai
dabar isvaro visa antifriza i ispletimo bakeli ir poto uzkaista
kai pakeiciau termostata uzvedus varikli ispletimo bakelije nebuvo burbuliuku bet variklis vistek kaito ir antifriza isvaridavo i ispletimo bakeli
dabar istraukiau termostata bet vistek kaista nes skisti isvaro i bakeli ispletimo
itariu kad kazkur variklis tarpine ora leidzia ir isvaro man skisti i ispletimo bakeli

PADEKITE SU PATARIMU GAL ZINOTE KAS GALETU PADETI IR KIEK KAINUOTU TAS MALONUMAS
ACIU

Nuorink sistema...

egariukas1

Jo,greiciausiai oro prisikaupe,pripili antifryzo,pakaitini varikli ir nelendi kol neatauso,atvesus varikliui dapili.jei darinesi kamsti dirbanciai ir varys lauk.Slangos turi buti siek tiek kietokos,normalu

Rober

arunaskeras

Galima pabandyti nuorinti bet man golfui taip pat buvo kai pramusta galvutes tarpine buvo. Teko keisti tarpine. Dar gali buti ir galva skilus tada teks virinti ir slifuoti
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

koliarus

nuorinimas nepadeda buvau nuorines visa sistema bet pavaziavus ąį min. pilnas ispletimo bakelis
reikia arditi varikli ir ziureti kas yra
gal turyte geru meistru su protingomis kainomis?????
dekingas busiu
man jau atsiunte viena numeri tai gi aciu uz pagalba
KLAUSYMAS

kepure

As turiu meistra uzsirekomendaves jau nes pas mus i jonava atveza net is vilniaus jam mashinas.Shiuo metu is Kauno atveztas pas ji yra avensis verso 2.0 d4d varikliukui svaistiklis islindo ar koks ten daiktas per korpusa.Jai reiks nr pasiteirauti del kainu I privata.

spyglys

Galva bus. 90proc. Nekokios naujienos.

koliarus

seip ne galva bet prakladke pramusta bet galva reikes slifuoti nes jeigu stiprei pramuse bus griovelis ant metalo va kame sunkumas
ir reikia dizelista zinoti gera Vilniuje kas isrinktu ir surinktu nepalikdamas lisnu detaliu
KLAUSYMAS

koliarus

jo pastebejau kuo atuokiau no Vilniaus to kainos krenta per puse
Vilniuje 800 Vilniaus raj, 450 - 400 kitose rajonase pvz. jonava 250 - 300 lt
Va tokia vyrai ir moteris informacija apie kainas
bet kada davaziuoti negaliu 100 km tai tienka rinktis netoli Vilniaus
taigi aciu kas parase numerius dekingas labai
nes galima isgirsti apie ta remonta ivariu nuomoniu
aisku nelinkiu nekam tokiu ziniu is savo masiniuko
bet jeigu kas dar skaitis straipsni parasykite savo meistru numerius
nes iki savaites galo dar masina kaba ore o po to jau tieks apsispresti
laukiu Jusu ziniu
Aciu
KLAUSYMAS

koliarus

senai nebuvau cia
vyrai ir merginos atsiprasau kad nepariasiau kiek man reikejo ideti kad pasalinti mano problema tai yra prokladke buvo kiaura 2 vietose
detales kainavo apie 800 lt. nes negalejio issukti zvakes 3 luzo viena issuko negalejo issiukti ir farsunkes
tai reikejo vezti isgrezti nuslifuoti galva ir apvalcoti nes darau sau
tas malonumas kainavo 350 lt. plius darbas 450
grubei malonumas kainavo 1600 - 1650 lt
taigi zurekite kada perkate mazili kad nebutu pusti ketesni radiatoriaus patrubkai
vel mano mazylis trasoje eina kaip bite super automobiliukas
dar po remonto kuso sanaudos sumazejo pries tai buvo apie 5 litrai ant 100 nes i baka ipildovau 40 pilna ir pravaziavau 800 - 780 po remonto 40 lt. 950 -980km o traukia taip pat va taip
KLAUSYMAS

koliarus

dar turiu klausima kas gal turejo reikalu su galiniu goliu nes pradeda uzti
naujas kainuoja apie 160 -180 lt
gal kas zino kitu budu ta problema pasalinti (isskirus paliulima priduoti i metalo lauza :) )
KLAUSYMAS

MAIKIS

nu visu pirma kas liecia galva tai sumokejai daug...
o kas liecia guoli perki nauja ir keiti jei turi rankas pasikeisi pats nes jis eina su stebule ;)
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

bladas

Guolis su stebule turetu kainuoti daugiau, bent jau mano Corola Verso virš 800 lt:(:@

Venza

Ir as netikiu,kad naujas galinis guolis tik tiek kainuoja.Priekinis Yrio nuo 2006 beveik 200lt kainuoja,o galinis tikrai su stebule eina ir turetu kainuot daugiau.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...