traska sankabos pedalas ???

Pradėjo milkas, Balandis 26, 2011, 09:37:59 AM

« ankstesnis - sekantis »

simsasas

cia tas pats kas mazda 6 turejau tai vairo toks smagratelis irgi traskejo sutepdavau tepalo kose ir zeba :) kaip sakoma neireikia isradinet kazkokiu bedu, nes galima prisikabinti ir pire salono plastmasiu barskejimo cypimo ir t.t. :)

Paulius070707

tai kad ne vien avensiu cia beda corola verso mano irgi traska tas nelemtas sankabos pedalas erzina :@
Corolla verso 2.0d 85kw

Awriuxx

Ir avensis verso pasigirdo traškėjimas išminant sankabą, kai temperatūra pasiekė minusinę  :) Ben man tai visišk PX, man tai nė kiek netrukdo gyventi. :D Nesuprantu ar pas jus garsiau girdisi ar jūs tokie jautrūs, kad dėl tokio garselio netyngit varinėt po servisus ir mėtyt litus kairėn ir dešinėn?

GALLANT

Na man remontas kainuos 30Lt ir gera valanda darbo, tai gal geriau vazineti be pasalinio garso ?

gisas

CitataAwriuxx parašė:
Ir avensis verso pasigirdo traškėjimas išminant sankabą, kai temperatūra pasiekė minusinę  :) Ben man tai visišk PX, man tai nė kiek netrukdo gyventi. :D Nesuprantu ar pas jus garsiau girdisi ar jūs tokie jautrūs, kad dėl tokio garselio netyngit varinėt po servisus ir mėtyt litus kairėn ir dešinėn?
arba tiesiog nori turėti tvarkinga automobili...
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Awriuxx

CitataGALLANT parašė:
Na man remontas kainuos 30Lt ir gera valanda darbo, tai gal geriau vazineti be pasalinio garso ?

Kad aš užkurtai mašinai per variklio triukšmą net negirdžiu to garso. neužvestai, kai išminu sankabą, tada girdžiu :D

arytis

Tai gal variklį reikia remontuot, nes per garsiai dirba :)

Awriuxx

Citatagisas parašė:
CitataAwriuxx parašė:
arba tiesiog nori turėti tvarkinga automobili...

Ot tai gedimas. Jeigu pradėčiau kreipti dėmesį į visus nereikšmingus traškesius braškesius - labai greitai beremontuodamas išmėtyčiau paskutinius skatikus ir galų gale nuo tų senos mašinos remontų susirgčiau psichikos liga ir atsigulčiau į durnyną :D Praėjo man tas amžius kai norėjau turėti seną kaip naują mašiną. Praėjo pasivažinėjus 4 metus su citroenu. Iš pradžių kai tik nusipirkau irgi ieškojau prie ko prikibt, laksčiau po servisus, kišau litus, o nauji bugai kaip lindo taip lindo. Tada daėjo, kad važiuoja ir gerai. Jeigu jau kas kritiškai negerai, tada remontuoju. Galų gale mašina turi tarnauti žmogui, o ne žmogus mašinai. Na bet kiekvienam sava filosofija.

guners

Cia traska sankabos cilindriuko guma, kuri jau prie pabaigos. Kaip prades leisti skysti, tada ir pasikeisit.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

wikcia

Citataguners parašė:
Cia traska sankabos cilindriuko guma, kuri jau prie pabaigos. Kaip prades leisti skysti, tada ir pasikeisit.
Darbinio prie dezes ar pagrindinio?

Paulius070707

CitataAwriuxx parašė:
CitataGALLANT parašė:

Kad aš užkurtai mašinai per variklio triukšmą net negirdžiu to garso. neužvestai, kai išminu sankabą, tada girdžiu :D

nemalonus tas garsas, kaip medinis tas pedalas atrodo :) jauciu ivores isdile kazkurios, nes ir pedalas pasiskersaves ,nes sonas pedalo i metalini kronsteina trinasi truputi :|:|
Corolla verso 2.0d 85kw

simsasas

teisingai pasake kazkas, kad butu galima isprotet jei buti tokiam jautriam del visu garsu juolabiau nenaujai masinai :) labai teisingai. tikrai pofik tie garsai, masina yra tam kad nuvesti is tasko a i taska b, aisku faina ten tie visi pribambasai, sildymas/saldymas, ir t.t. :) tiesiog panasu kad daug tokiu kurie viska atiduoda tik Toyotai :)

GALLANT

Teisingai pasakyta, masina turi tarnauti zmogui, o ne zmogus masinai, bet manau reikia kazkiek ir ja rupintis, kitaip net Toyota gali pavesti lemiamu momentu, juo labiau, kad remonto kaina juokinga, suprasciau jei kainuotu keli simtai litu, tai butu galima ir pagalvot, bet del 30-40lt turet diskonforta, tai tikrai neverta. Jei jau taip ziurint, tai ir padangas reik suvazinet iki 0......, poto dar ispjauti rasta ir vel iki 0.....

GALLANT

Na su idejimo laiku tai gerokai apsisaukiau, su vienu varztu, kur eina per pedala pravargau 1,5val........:@
Bet uz tai dabar sanakaba ledine, net smagu paspausti :)

Andriusa321

CitataGALLANT parašė:
Teisingai pasakyta, masina turi tarnauti zmogui, o ne zmogus masinai, bet manau reikia kazkiek ir ja rupintis, kitaip net Toyota gali pavesti lemiamu momentu, juo labiau, kad remonto kaina juokinga, suprasciau jei kainuotu keli simtai litu, tai butu galima ir pagalvot, bet del 30-40lt turet diskonforta, tai tikrai neverta. Jei jau taip ziurint, tai ir padangas reik suvazinet iki 0......, poto dar ispjauti rasta ir vel iki 0.....
cia 30-40lt jei pats keiti o jei reikiakur nuvaryti tai dar dvigubai uz darba sumoki, as anksciau ir pats daug ka darydavau bet kaip nebera kur nei garaziuko nei kaip po ja normaliai palysti tai menkas malonumas.